Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

papaguy 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál pro mladší diváky od protinožců. Příjemné, svěží, sympatické, milé, vtipné, poučné, dobře zahrané. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Lewis je alfa, co tam sazi hlasku za hlaskou. Ty tri slecny ala male morske vily, ktere jsou castokrat na facku bych klidne vymenil. Presto je to necim zabavne, ackoliv nektere dily vazne trpite, jelikoz je to cisty cringe. Jako dite bych dokoukal asi vsechny serie, jako dospeleho mi to pouze urychluje rakovinu mozku. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Kdysi jako dítě jsem na to rád koukal...dnes si říkám že "co jsem to kurde sledoval ?",ale na druhou stranu když si to pustíte v pozdějším věku tak to funguje tak dokonale jako parodie - je to tak tupý až je to místy dobrý. K tomu absolutní alfa seriálu Lewis ten tomu dává teprve třešničkou. 45% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Snižuji hvězdu za 3. sérii, ve které jsem viděl jen 2 díly a pak přestal, protože je 3. série opravdu příšerná. Chtěl jsem dát 4 za cringe, nad kterým jsem se opravdu zasmál, ale někdy jsem i byl trochu rozhozený z toho, co se tady děje upřímně (Charlotte). Bylo to mnohem záživnější než třeba Pán Času. Měnit vodu v želé?! K čemu to sakra je? Přeměna všech postav, míst a hraje si to hrozně na něco velkolepýho. Emmu vyměnili za Bellu, což už dost naštve a když se přičtou ty další ošklivý mínusy (Ricky bar, postavy se chovají a oblékají jinak, jiný styl scénáře...), tak to opravdu vydržet nejde! 1. série - Velký cringe, hodně dobré nápady a postavy, ovládání schopností, Miriam, stěry a celkově vše dost pobaví a máte z toho hodně zážitků. Miriam je typická mrcha + její kámoška, u který se taky zasmějete. Konec série je absolutně napínavý a tak akční, že si 1. série zaslouží 5 hvězd. 2. série - O trochu horší. Vadí mi, že se zde postavy začínají balit. Ale Charlotte je boží. Popravdě jsem ji měl zezačátku rád. Cringe je tu taky, o trochu méně, ale taky super. Mega vtipnej je úplněk. Vadí mi kombinace Zayne a Ricky, Lewis je trochu horší než v předešlé sérii. Konec je taky bombový. Takový souboj jsem nečekal. Líbí se mi gradace nenávisti. Celkově - Celkem mi přijde dost zábavný, jak ty pravidla té přeměny nejsou zcela ustálené, pak vás napadá mnoho otázek, kdy se mohou a kdy se nemohou přeměnit. Nejlepší je podle mě Cleo. Nejhorší je Ricky. Nejlepší je podle mě mrazící schopnost. Ale je to opravdu těžké určit, zda je lepší mrazící nebo telekineze s vodou schopnost. OPRAVDU SI NEPOUŠTĚJTE 3. SÉRII OBROVSKY VÁS ZKLAME!!! VYHODNOCENÍ: DOTÝKÁM SE OROSENÉ FLAŠKY, ALE V MOŘSKOU PANNU SE NEPROMĚNÍM ()

Šípek 

všechny recenze uživatele

Sice se s přibývajícími díly některé náměty opakují, celkově se ale jedná o inteligentní a svěží seriál, jakých není dnes moc. ()

snebka odpad!

všechny recenze uživatele

Bývalý jetix se dělil na dva druhy pořadů - výborné které byly opravdu zábavné a na odpady jako je tohle. 5/100 ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

V kategorii seriálů pro holky od 8 do 14 let je to jeden z těch dobrých. Pro seriálového fanouška s vytříbeným vkusem samozřejmě děsivý odpad, ale není to tak dávno, co mi bylo 13 a ten seriál se mi fakt líbil. Jo, je to taková ta pohádka pro starší, se spoustou hloupých triků, romantických linek, které nejsou reálné a nejdůležitější věcí na světě - holčičím přátelstvím. A ach ano - ty holky navíc mají ocas, jakmile se dotknou vody! Zápletky, navázané většinou na tenhle malý problém, jsou docela pěkné, takže v tomhle směru, jsem byla spokojená. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Je nesmysl to hodnotit jinak než dětskýma očima... U nás to dětem hrálo x-krát z Jetixu i z NASu a viděl jsem to vlastně celé a asi i vícekrát... Ano, děj je předvídatelný, všechno vždy dobře dopadne a je v tom spousta nedotažených detailů... Na druhou stranu to má to fakt povedený casting, dobře napsanou dějovou linku, nikdy to nenudí a celkově je to takové milé a dobře stravitelné... 74% ()

wolverine 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrchol australské kinematografie!!! Baví vás seriály o mořských pannách s příšernými kostýmy a "skvělými" hereckými výkony ? Tak to je H2O právě pro vás. Cleo, Emma a Rikki jsou normální holky, které se promění v mořské panny, pokud se dostanou do kontaktu s vodou. Může se zdát, že jsou nejdůležitější postavy celého seriálu, ale to je omyl. Hlavní tahoun je Lewis.Má ty nejdebilnější hlášky, které znáte. Ve třetí sérii už není Emma. Tvůrci jí vymění za Bellu, která je mnohem přitažlivější než Emma, takže si myslím, že to byl od tvůrců dobrý tah, který přilákal další fanoušky ze starších generací (puberťáky atd...). Podle mého komentáře to vypadá, že je to naprosto super seriál, ale má to mnohem víc záporných faktorů. CGI je opravdu příšerné. Vím že to nemělo tak velký rozpočet, ale na vizuálních efektech si měli dát tvůrci větší práci, ale je to AUSTRÁLIE. Asi to uzavřu. MYSLÍM SI, ŽE MALÁ 10-TI LETÁ HOLKA JE UKRYTÁ V KAŽDÉM Z NÁS. ()

Lennie 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si myslela, že to je jedna z nějvětších hloupostí, jaké jsem kdy viděla. Ovšem díky Jetixu, který své seriály pouští stále dokola, jsem aspoň jednou viděla první díl, čímž u mě tento seriál stoupl... Poté jsem viděla něco nazvané Hannah Montana a musela jsem přidat ještě jednu hvězdičku. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Seriál z produkce Jetix o 3 slečnách, které se po kontaktu s vodou mění v mořské panny. Očekáváte kvalitní seriál? Kdeže... Ale Cariba Heine je fakt kočka;-) ()

L3G1ON4R odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nepoutavý seriál v podání tří kamarádek, které se záhadně promění v mořské panny. Neatraktivní děj a ještě horší herecké výkony! ()

Maja238 

všechny recenze uživatele

Byl to poměrně dobrý seriál... ale když odešla Claire Holt a místo ní tam nasadili nějakou Indianu Evans tak to šlo hodně rychle dolů! 3 hvězdičky za sérii s Emmou. :) ()

RigorMortis 

všechny recenze uživatele

Keďže sestra niekedy takéto seriály žrala, nedalo mi a pár častí som si pozrel. Celkom dobrá vec na oddýchnutie, sympatické hlavné hrdinky a všetko tak milo pubertálne. ()

Botis 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem se u tohoto velmi dobře bavil, no, možná jsem se spíše kochal pěknými představitelkami hlavních rolí... ()

Reklama

Reklama