Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

DZOUKR 

všechny recenze uživatele

Zajímavý, pozoruhodný seriál, alespoň pro mě. Když jsem byla menší, v tomto seriálu jsem se zhlížela, stejně jako moje spolužačky. I teď se na tento seriál ráda podívám. Neomrzí. ()

TerezkaV 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem úplně žrala, když mi bylo takových 11 - 13 let a hrozně moc jsem v tu dobu taky chtěla být mořskou pannou. Viděla jsem snad úplně všechny díly.:D ()

Mustaffa

všechny recenze uživatele

No hrůza non plus ultra! Ale hodnotit nebudu, protože nejsem cílová skupina, tedy holka ve věku 8 až 10 let.. Nebo absolutní debil. ()

Tinusa14 

všechny recenze uživatele

Keď som mala tak 10-13 rokov tak sa mi to páčilo, a takéto seriály predsa patria k detstvu kde som neriešila herecké výkony, nedokonalosti v scenáry a podobné blbosti. Na druhú stranu teraz o niekoľko rokov neskôr už radšej nebudem riskovať pozeranie tohoto seriálu aby som si neskazila spomienky nato aký to bol slušný seriál. ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Po 10tich rokoch som to našiel na YouTube. Nikdy som to nesledoval, ale určite to nepatrilo k tomu najhoršiemu. Baby sú pekné, hlavne Phoebe :-) ()

Filans 

všechny recenze uživatele

Tohle je za mně jeden z nejlepších seriálu o vodě a vodních pannách co jsem kdy viděl.  Nejlepší postava: Lewis Postava s nejlepšími hlaškama: Lewis Nejhezčí vodní panna: Rikki Nejlepší schopnosti vodní panny: Cleo Nejlepší situace v seriálu: Spravil si mi motorku, vezmi si moji dceru. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

S překvapením jsem zjistila, že jsem se ráda po letech k tomuhle serialu vrátila. A dala jsem tomu hvězdu navíc, protože v rámci teenage seriálů se tenhle australský počin vydařil, i když jsem to nikdy nesledovala jako teenager. Je to celkem vtipné a originální a já mám prostě slabost pro tyhle mořské exterierovky. ()

MIHLIK 

všechny recenze uživatele

Jako klasika mě to nic neříká ale holka nato čumí pořád treba dvě hodiny v kuse tak za ňu dávám tak 3,5 * ()

omnihash 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál vysílaný na JETIXu. Nečekejte od něj hluboká poselství, cílová věková skupina je tak 10-15 let. Na druhou stranu, uvěřitelný, reálně se chovající postavy v kombinaci s jemně romatntickým prostředím - bejt zpátky v šestý třádě, tak to sleduju pravidelně. ()

Ernik 

všechny recenze uživatele

Libi se mi to. Nevim proč. Něčím je to sympatické. Asi svou jednoduchostí, průhlednosti a dětskostí. Pokud to srovnáváte se seriály, které poslední dobou okupujou televizní obrazovky, tak se to může zdá jako seriál pro děti 8 a méně, ale mě se to prostě líbí:D Je to oddechovka....prostě si sedněte a dívejte se. Nehledejte v tom složité zápletky nebo skryté intriky. Prostě se dívejte:) ()

prometheusll

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrý seriál. Něčemu jsem se i zasmál,ale že by to byl seriál světa to se říct nedá. 1 hvězdičku dávám za nápad,1 hvězdičku za příběh a 1 hvězdičku za tyto 3 nádherné herečky. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Proč ta nízká hodnocení? Je to jasné. Seriál hodnotí lidé nad 20 let. Tedy dospělí! Je tedy logické, že to tak skončí. Naopak děti by to hodnotili jinak, hlavně mladé dívky věk 13 až 17 let. Kouzla, zajímavé scény a zajímavý děj všech dílů, dělá ze seriálu dobrou podívanou. Samozřejmě pro děti! Dospělí nad 20 let se ani nemusí snažit. Pokud jsou už vaše děti velké slečny věk 10 až 16 let, zkuste se zeptat jich! Pěkné prostředí kde jsou delfíni se mi líbilo asi nejvíce. Herečky také dobré. Vůbec nejlepší díly jsou / Zpěv sirén / Neodolatelný / U těch jsem se smál nejvíc. Poznámka: Závěr seriálu je zajímavý. Hvězdiček 4 ()

TEM0S 

všechny recenze uživatele

Topka seriál. Nejlepší Meme materiál široko daleko. Lewis je pro mě dnes už jako australský superhrdina. Tenhle Alfa sameček dokázal potahat celej seriál. ()

Reklama

Reklama