Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

CoolGirl 

všechny recenze uživatele

Tak.... Povedzme si to narovinu... Je to dobrý seriál :) Keď som o tom prvý krát počula, povedala som si, že to musí byť dobrá blbosť, ale nebola, a seriál ma príjemne prekvapil. Niektoré diely sú trocha od veci, ale myslím, že s druhou sériou prichádzajú aj lepšie časti ;) ()

ixel1 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli těm herečkám stojí za to se podívat. Děj sice nepřináší nic převratného (ostatně co byste taky od takového seriálu čekali), ale to mi zas až tak nevadí, mě stačí se dívat na ty krásný holky:) ()

Pukancek odpad!

všechny recenze uživatele

Morske panny? s morskymi pannami to mohol byt ovela lepsi serial aj ked nie som naklonena tomuto zanru a vobec sa mi to nepaci.. nevydareny pokus zaujat.. aj ked, musim uznat, obecenstvo do 13r. iste ohuria a vzbudia v nich tuzbu stat s amalymi milymi morskymi pannami ()

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Nuda. I když musím uznat, že představitelka Cleo je docela kus... :D Ale nejsem chlap, takže tohle mě nedonutí se na to dívat pravidelně. Ovšem jednou za čas v noci je to příjemná oddychovka, rozhodně mě seriál ničím neirituje tak jako Hannah Montana. ()

Verunka1995 

všechny recenze uživatele

Příběh tří holek o mořských pannách? Skvělé!* Přiznám se..koukala sem se na každý díl, protože mě to baví, ráda si zopakuju i starší díly :) Hodnocení všech 3.Sérií: 1.Série - 85% (Tato série mě hodně bavila, je hlavně o tom, jak holky objevují kdo jsou. ), 2.Série - 75% Tahle už byla slabší :/, ale pořád se dalo koukat ! :) ) a poslední 3.Série - 80% - Nástup nové mořské panny a nové, zcela jiné dobrodružství? Úžasné! .. PS: Aspoň jeden z těch seriálků, na které se jde na DC koukat! :) ()

michael.film 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to pozeral čo je asi prekvapujúce na chlapca. Príbeh zaujímavý, a mám na to dobré spomienky. Bol to jeden z posledných disney seriálov na ktoré sa dá pozerať. =D Ale vždy niečo ešte môže prísť čo není také staré a bude to mať pre všetkých rovnaké kvality. No ak ešte vytvoria ďalšiu sériu tej Hannah tak si ten kanál už naozaj vymažem. ()

Keledaia 

všechny recenze uživatele

Je to milé. Jinak komentář DJ Obelixe mě krásně pobavil. Souhlasím, že je to takovým nenásilným způsobem zábavné :) mimochodem, holky fakt nejsou ošklivé, třeba Phoebe bych ráda viděla v něčem trochu inteligentnějším, třeba se dočkám. ()

cameroncz 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl pro mě velkým překvapením. Je mi skoro 18, nudil jsem se a napadlo mě, že bych se mohl podívat na jeden díl, abych zabil nudu a mohl se tomu zasmát. K mému údivu jsem na konci pilotního dílu zjistil, že to vůbec neni špatný, a že opravdu chci vidět pokračování. S každým dalším dílem mě seriál chytal čím dál víc, a skončilo to tak, že jsem první dvě serie shlédl za necelé tři dny. Technické zpracování nic moc, občas opravdu musíte přimhouřit obě oči a zkousnout to, avšak klady převažují. Hlavní aktérky jsou pěkné, celé je to takové odpočinkové a hlavní příběhová linie mě neustále nutila vidět další díly. Některé díly jsou občas průměrné a jiné skoro dokonalé, avšak považuji za nutnost vidět H2O v originálním dabingu, celé to nabere nový nádech. Rád bych udělil 5 hvězdiček, ale pravda je, že jsou i lepší seriály a bylo by to nefér. Za mě osobně tedy uděluji 85%, takže 4*. ()

Archvile 

všechny recenze uživatele

Posledné časti druhej série pochovali celý seriál. Scenáristom asi uškodila morská voda. Tretiu sériu som už ani nezačal. ()

vojtaruzek 

všechny recenze uživatele

Chci jen zmínit, že jsem tento seriál nevyhledával, v době jeho vzniku jsem jej vůbec nezaregistroval a sledoval jsem ho jen proto, že k němu Agraelus na svých streamech dával velice duchapřítomný komentář, tak jsem se chtěl zasmát. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Náhodou velmi milý a dobrý seriál, ja som dala 4 hviezdičky. Jasné že ide o seriál pre deti, ale ja ho sledovávam aj ako dospelá a veľmi sa na ňom bavím. Neurazí, zaujímavosťou je že Burgett Abernethy alias Zane hral princa Williama v poslednom filme o kráľovskej rodine :-) Tu je dosť dobrý a z dievčat mi najviac sedí Cariba Heine ako Rikki. Treba tomu dať šancu, fakt paráda na odľahčenie ()

Brasianox 

všechny recenze uživatele

První série je jednoznačně nejlepší a nejnápaditější, u té jsem se neironicky bavil. Zbytek seriálu už to spíš dojíždí, je to příliš předvídatelné a prochází to slušnou recyklací, kromě závěru druhé série, kde ta redheadovská svině jede takové bomby, že i Thanos si musí večer nechat rozsvíceno. Je nutno říct, že celý seriál se opírá o 3 hlavní body: alfa Lewis, toxic Rikki a vývoj Zana alá "do pekla a zpět". Ostatní postavy jsou jak na horské dráze. Kromě Emmy, ta je resident sleeper pořád, a lenochoda převlečeného za sestru, tu měli utopit. Zdravím Agraela agrLove KKrikey ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Ono je to klasická teenie záležitosť ale tak naivne až dobre zinscenovaná že sa na to dá pozerať, dokonca jednotlivé diely na seba naväzujú a utvárajú tak celistvý dej. 1+2 séria super, 3 séria - Emma von, Blair na scénu, už trocha pokrivkáva. Záverečný diel 2 séria mohol kludne ukončiť tento seriál, nakoľko sa jednalo o pohodové a pozitívne ukončenie série v krásne naivnom teenie svete. ()

Reklama

Reklama