Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

2* dávám jen proto, že to není pro mě a fakt jsem se nepobavil ani nic nenaučil. Je to bohužel hrozně hloupé a trochu mě mrzí, že argument typu "je to pro mladé a dospívající holky" je tu tolik přetřásán. Je to hloupé a kdo to sleduje a jakože se mu to líbí, hloupý zákonitě být nemusím, to netvrdím. Ale evidentně nemá vkus a stačí mi k zábavě fakt málo. Asi tak. :D Viděny všechny díly :D :D ()

Brasianox 

všechny recenze uživatele

První série je jednoznačně nejlepší a nejnápaditější, u té jsem se neironicky bavil. Zbytek seriálu už to spíš dojíždí, je to příliš předvídatelné a prochází to slušnou recyklací, kromě závěru druhé série, kde ta redheadovská svině jede takové bomby, že i Thanos si musí večer nechat rozsvíceno. Je nutno říct, že celý seriál se opírá o 3 hlavní body: alfa Lewis, toxic Rikki a vývoj Zana alá "do pekla a zpět". Ostatní postavy jsou jak na horské dráze. Kromě Emmy, ta je resident sleeper pořád, a lenochoda převlečeného za sestru, tu měli utopit. Zdravím Agraela agrLove KKrikey ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Souhlas s DJ Obelixem a ScarPoulem. Stejně jako u Ztraceného světa, ani tady nechápu tak nízké hodnocení. že by opravdu byli současní diváci natolik zhýčkaní? Těžko říct proč tomuto seriálu dává tolik lidí tak nízké hodnocení. Objektivně by to bylo klasicky za tři, ale scénářem, dějem, charakterem postav a dialogy to rozhodně nemá na nic nižšího. Takový Tak jde čas nebo Rosalinda apod. si odpad! zaslouží už z principu, ale tohle je příjemný, milý seriál s dobrými postavami, pěknými hlavními herečkami (Cleo je něco jako prototyp bohyně, pro mně:-) a hlavně skvělým dabingem. Lewis jako hlavní mužská postava je pohodář a hláškuje o 106, místy o 107. A holky? O těch snad mluvit nemusím ;-) Druhá série si zachovala kvalitu první. Navíc nesklouzla k sentimentálním a otevřeným sexuálním scénám. Víc než pusu tady neuvidíte. A to dělá tenhle seriál perlou mezi dnešníma seriálama přecpanýma sexem a..sexem. Jinými slovy na H2O mi nešahejte:-) ()

Tinusa14 

všechny recenze uživatele

Keď som mala tak 10-13 rokov tak sa mi to páčilo, a takéto seriály predsa patria k detstvu kde som neriešila herecké výkony, nedokonalosti v scenáry a podobné blbosti. Na druhú stranu teraz o niekoľko rokov neskôr už radšej nebudem riskovať pozeranie tohoto seriálu aby som si neskazila spomienky nato aký to bol slušný seriál. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

V kategorii seriálů pro holky od 8 do 14 let je to jeden z těch dobrých. Pro seriálového fanouška s vytříbeným vkusem samozřejmě děsivý odpad, ale není to tak dávno, co mi bylo 13 a ten seriál se mi fakt líbil. Jo, je to taková ta pohádka pro starší, se spoustou hloupých triků, romantických linek, které nejsou reálné a nejdůležitější věcí na světě - holčičím přátelstvím. A ach ano - ty holky navíc mají ocas, jakmile se dotknou vody! Zápletky, navázané většinou na tenhle malý problém, jsou docela pěkné, takže v tomhle směru, jsem byla spokojená. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Cariba chodí s Jamiem Timonym (Nate) a na rande ho pozvala jako první. (Casspy)
  • Herečky, ktoré mali plutvu, nemohli veľmi hýbať nohami, a preto mali natiahnuté ruky dopredu, aby nepadali na dno. (Raccoon.city)
  • Stanice Nickelodeon ukázala 15minutovou ukázku ze seriálu dva týdny před jeho spuštěním. (Elbarto08)

Reklama

Reklama