Reklama

Reklama

Špinavé práce

(pořad)
  • Česko Špinavá práce (více)

Obsahy(1)

Napadlo vás někdy, zkusit si opravdu špinavou práci? Zkusit si brodit se po kolena ve věcech, kterých se štítíte, ve věcech, které si hnusíte, nebo třeba ve věcech, o kterých jste ani neslyšeli? A když už vás napadlo, že takovouto práci budete dělat, nenapadlo vás, si za zdokumentování vaší nechutné činnosti, vyinkasovat těžkej balík? Jak se zdá Mika to napadlo. Jako naprostý zelenáč se pouští do těch nejšpinavějších prací, jaké Amerika nabízí. Co dodat? Snad jen jednu z nejčastějších seriových hlášek : Fuj! (Sidmar)

(více)

Recenze (93)

Baroque 

všechny recenze uživatele

100% hnus (pre väčšinu smrteľníkov), 100% zábava (pre fajnšmekrov so správnym vkusom a zmyslom pre humor). Moji doma nechápu, čo na tom vidím. Milióny fanúšikov áno. Originálne, vtipné, strelené, drzé. chudák dave barsky... :DDD ()

mine.slayer 

všechny recenze uživatele

Pro ty co si říkají jak je jejich práce nebaví. Ale co si budeme povídat, nikoho nebaví makat, ať je to práce špinavá nebo čistá:D ()

gymnophiona 

všechny recenze uživatele

Neviem, mám najsmradlavejšiu prácu a baví ma, keď sa pozriem na nejaký diel z tohto seriálu, musím sa len usmievať. Je dokázané, že ľuďom naviac smrdia fekálie, zvratky a hnilé mäso - prečo neskúsi deň pracovať v nemocnici na septickom oddelení, alebo na septickom sále :D Ale to by nebola asi až taká sranda... A ešte je to nanič platené ()

mcamino 

všechny recenze uživatele

Zajímavé kouknout se, co všechno někteří lidé dělají v rámci svého povolání. Dochází vám, že jste to nikdy nevěděli, ale i tohle musí někdo dělat. ()

shadower 

všechny recenze uživatele

Začínám se u těch výkalů docela slušně bavit, přece jen do některých míst se jen tak nedostanem, je fajn poznat jaká naše civilizace doopravdy je. ()

Rangifer 

všechny recenze uživatele

Baví mě to, je to zajímavé, poučné a Mike Rowe jako moderátor je zábavný. Pokud vás zajímá, jak se sklízí brusinky, jak se čistí kanály, vepříny, nebo co jsou to sliznatky a jak se loví a zároveň jste milovníci řádného eklháftu a dalších hnusáren, tenhle pořad zaujme i vás. I když ty hnusy nejsou v každém díle, což je trochu na škodu. Čím odpornější díl, tím lepší. ()

Reklama

Reklama