Reklama

Reklama

Zdá se, že Greta je nenapravitelná. Je jí sedmnáct, je krásná a chytrá, přesto s nikým nevychází a jejím životním cílem je spáchat sebevraždu. Když ji matka pošle na prázdniny k prarodičům, Gretin život nabere jiný směr... Greta je sedmnáctiletá, chytrá a krásná. Přesto není ve svém životě šťastná díky neuspořádanému vztahu s matkou Karen, která se stará především o své manžely, právě se snaží zachránit své třetí manželství, a na dceru, která kvůli tomu rebeluje, nemá nervy, čas ani chuť řešit její problémy. Skončil školní rok a Karen se rozhodla Gretu na prázdniny přestěhovat k babičce a dědovi do Ocean Cove, kam Great rozhodně nechce. Domnívá se, že průměrný věk místních obyvatel je asi 85 let a dožití 86 let. Její babička neustále vyrábí nějaké výrobky z mušlí a Greta to nesnáší. Ani s dědou si moc nerozumí. Hned po svém příjezdu začne prarodiče provokovat, když jim v autě vypráví, že i když je velmi chytrá, na vysokou se nechystá. Jejím životním cílem je totiž sebevražda. Zatím si do svého deníčku zapisuje různé způsoby sebevražd a také věci, které by ještě chtěla udělat, než se zabije. Babička s dědou nemají ani kabelovou televizi a babička Gretě nehodlá dávat peníze. Pokud Greta chce utrácet, musí si na to sama vydělat. Ačkoliv je Greta na dívku svého věku velmi sarkastická a hubatá, bez větších problémů dostane místo servírky v místní restauraci. Její podivné, drzé chování místní hosty chvíli baví, ale majitel toho po nějaké době začne mít dost. Greta se musí polepšit, to však Greta nemá v úmyslu a odchází středem… (TV Prima)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
kristin3006

kristin3006 (hodnocení, recenze)

Nečakala som, že to bude až tak dobrý film, čo ma dosť prekvapilo :) . Perkfektný film v podaní úžasnej herečky Hilary, dej taktiež zaujímavý, veľmi ma to bavilo!

barbarito

barbarito (hodnocení, recenze)

Bylo by dobrý, kdyby lidi co se snaží psát obsah filmu uměli trochu anglicky. Ale co clověk od CSFD může čekat, narazí i na horší věci.

Veruca

Veruca (hodnocení, recenze)

Kde se dá tehle film zkouknout, že už ho někteří hodnotili...?

Tony DiNozzo

Tony DiNozzo (hodnocení, recenze)

19. januára 2010 má vyjsť na DVD a Blu-ray, naprv v Austrálii a potom asi v USA (myslím), k nám neviem či to príde

Reklama

Reklama