Reklama

Reklama

Kostičky

(pořad)
Rodinný
Česko, 1994, 58x10 min

Obsahy(1)

Kostičky - hravá encyklopedie pro předškolní děti. Klaun Kostkáč provází děti světem dospělých pomocí her, písniček, říkadel a dětské fantazie. Malí diváci se dozvídají pro ně přijatelnou formou řadu informací, např. o řemeslech, ekologii, materiálech, zvířatech, rostlinách, základech společenského chování, dopravních pravidlech, apod. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (150)

woody 

všechny recenze uživatele

Ko - sti - čky! Díky bohu, že si z toho pamatuji jen ten závěr u vody, jak nám ukazovali co všechno se vejde do kořenek a co se nevlezlo, tak o tom nám poví někdy příště... Zlatý Sezam s jeho "Jedna. Číslo jedna. Jedna. Jedna a jedna je jedenáct. Jedna." ... (divím se, že na to v Sodě neudělali nějaký skeč, tak infantilní potenciál se už v ČT neobjevil - "Der Kopf" - "Hlova" - "Der Kopf" - "Hlova")... ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Kultovní pořad! ... a kolik věcí jsem se tam vždycky dozvěděl - kráva dává mlíko a slípka vajíčka! A nejenom to, taky třeba, že "svět, tedy svět (kulatej, ty blbe, ne hranatej!) je plný lidí, hraček, zvířat, věcí a o něm si budem povídat přeci." "A kdy?" "Kdy? Zase příště, znova. Teď vypněte nás prosím, ať nebolí vás hlova." ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dětem se to mohlo líbit, nepřišlo mi to jako totální výplach mozku. Když jsem byl sám malej, tak jsem na televizi nekoukal a nijak mi to nechybělo (stejně jako těm stovkám generací přede mnou:) Nikdy jsem z Kostiček neviděl celý díl, pochopitelně, ale naprosto přesně si pamatuju závěr, ve kterém Kostkáč a děti řeknou: a teď vypněte nás prosím, ať nebolí vás HLOVA :D ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Já už moc nevím, co za strašné dětské pořady se přímo pro ČT :D točí dneska, dřív se ale hlavně pro prázdninová odpoledne na jedničce zjevovaly nejrůznější šílenosti a Kostičky mezi ně patřily jakbysmet. Sice jsou dneska už docela kultem, řekneme si s kamarády radostně "Tyfole, vzpomínáš, když jsme čuměli na Kostičky?", víc k pořadu říct už ale nedokážeme. To o něm leccos vypovídá. ()

infernet 

všechny recenze uživatele

Rád bych viděl, co by pro ty děti vymysleli ti "úžasňáci", co tomu tady dávají odpad. Ono vymyslet něco pro předškolní dítě, aby ho to za minutu nepřestalo bavit, zase není taková sranda, pánové a dámy! "Hlova" mě taky vždycky srala, když jsem to náhodou zaslechl v TV, ale to mi zas až tak žíly netrhá. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama