Reklama

Reklama

Poslední noc v Římě

  • Česko Pokoj v Římě (více)
Trailer

Alba je krásná španělská dívka, která během posledního dne svých prázdnin v Římě potká Natašu – atraktivní ruskou turistku. Alba se dá s Natašou do řeči a protože ji žena začne přitahovat, pozve ji k sobě do hotelu. Počáteční zábrany jdou brzo stranou a ty dvě se spolu pomilují. Během následujících dvanácti hodin si Alba a Nataša vyprávějí o svém životě, ilustrují to fotkami na internetu a užívají si vzájemných tělesných rozkoší. Alba vypráví, že je její matka opustila rodinu, když byla ještě malá a nakonec skončila jako vydržovaná žena bohatého araba. Nataša se podělí o zkušenosti s hrubým otcem a sestrou kunsthistoričkou. Ale vyprávějí si ženy skutečné příběhy, nebo jedna druhou pouze krmí pohádkami v domnění, že se už nikdy v životě nespatří? (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

Stanley 

všechny recenze uživatele

Sledováno uprostřed noci... V naprosté tichosti a se zatajeným dechem... Noc v hotelovém pokoji s dvěma ženami... Osudové, emoční, dotykové, povznášející i uzemňující obrazy a scény. Snímání detailů, tóny hudby a písní, světlo a stíny, slova a gesta... to všechno způsobovalo, že bych chvilkami klidně přísahal, že tento film působí i na víc smyslů než jen na dva. Cítil jsem totiž vůni hotelového prostěradla, vlhkost pokojové koupelny, svěžest ranního vánku nad italskou metropolí, slanost ženských slz a zvonivou rezonanci ve vlastní hrudi. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Představte si pokoj v hotelu, v Římě, hlubokou noc a tam dvě krásné ženy, Rusku a Španělku, a obě nahé. A obě nahé celý film. Někdo by řekl, ideální kombinace. Jenže všechno není tak růžové jak by se zdálo. Julio Medem se pokusil natočit smyslné lesbické drama, plné žhavých sexuálních scén a hlubokých myšlenek a názorů. A výsledek? Vypadl z toho lesbický eroťák s nádhernou kamerou, krásnými hlavními hrdinkami (u mě vyhrála vytáhlá Natasha Yarovenko) plné naprosto prázdných a nudných dialogů a myšlenek, s gradací Honzíkovy cesty. Kdyby měl tak dobrý scénář jako měl zmáklou kameru a žhavé postelovky/vanovky, vyšlo by z toho opravdu kvalitní drama. Jedno musím uznat. Ústřední píseň Loving Strangers z hlavy asi jen tak nevyženu... ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Totální zklamání, které mě nutí podívat se jinak i na předešlé Medemovy filmy, z nichž jsem bývala tak nadšená. Tohle bylo narozdíl od nich zoufale prázdné, ze samoúčelné nahoty, opakovaných "nejlepších orgasmů v životě" a vyprávěnek "ze života" mi bylo natolik šoufl, že jsem se musela hodně přemlouvat, abych to nevypnula. Čekala jsem, že Medem nakonec všechno to moje utrpení něčím osvítí. Neosvítil. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kolik je takových filmů, kde forma zcela zastiňuje obsah? Medem dokázal z banálního námětu vytěžit hodně. Pravda, trochu se snad spolehnul na maskulinní náklonnost diváků a ženskou blahosklonost divaček, nicméně hudba, kamera, střih a zejména výběr dvou hlavních představitelek vykonaly své. Na "místnost v Římě" se dobře dívá, a dobře se u toho sní o podobném dobrodružství, v první letní den, v krásném jižním městě, ať už jako protagonistka (žena) či jako dobře ukrytý pozorovatel (muž). Medem je totiž voyaer! ()

kerkulka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jako by si nemohl vybrat, jestli bude lesbické porno nebo pitomý "doják", ani v jednom z toho však neobstál. Holky jsou sice pěkný, ale takhle dlouho se na to koukat nedá... Nevím, jestli ty "srdceryvné příběhy" mají z filmu vykouzlit zajímavé drama, každopádně je to cele dost pritazene za vlasy... Docela si vycitam svou lenost tak velkou, ze jsem nezvedla své pozadí (které by dámy jistě ocenily) a to HBO ve 4 ráno nevypla a nesla spát... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Pompeyo, v němž se příběh odehrává, je fiktivní, stejně jako jeho satelitní obrázek v Google Earth, který byl upraven ve Photoshopu. Stejně tak neexistují ostrov Nekrasov, údajný domov Rusky Natashy (Natasha Yarovenko), či satelitní obrázek domu Alby (Elena Anaya). (PogoJoe)

Reklama

Reklama