Reklama

Reklama

To LOVEる -とらぶる- - Season 1

(série)
Japonsko, 2008, 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Saki Hasemi (komiks), Kentaró Jabuki (komiks)

Kamera:

Juki Kudó

Hrají:

Akeno Watanabe, Sajuri Jahagi, Haruka Tomacu, Mamiko Noto, Takehito Kojasu, Ajako Kawasumi, Daisuke Namikawa, Ken'iči Ogata, Šin'ičiró Miki, Kappei Jamaguči (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Příběh je o studentovi Ritovi Yuuki, který se snaží vyznat lásku dívce svých snů Haruně Sairenji, ale vždy mu to něco překazí. Jednoho dne, když se Rito koupe ve vaně, objeví se nahá dívka jménem Lala, která je z vesmíru z planety Deviluke a protože se dotknul jejích prsou, musí si ji vzít. Lala utekla z planety, ale její otec ji chce přivést zpět domů a Rito se musí snažit, aby nezklamal otcovy představy o snoubenci Laly, jinak by to mohlo dopadnou špatně. (Valgaav)

(více)

Recenze (14)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Vdavek nechtivá mimozemácká princeznička-cuchtička Lala zdrhla z domova na naši modrou planetu. Nouzové přistání by bylo jistě tvrdé, nemít Lala robustní hrudní nárazníky. Těmi zaparkovala v dlaních Rita, místního středoškolského trouby. Smůla je, že naďřiska v takové pozici jsou na Lalině planetě chápána jako zásnubní rituál. Rito by se z této situace nejraději nějak vyzul, poněvadž má zálusk na podstatně méně vyvinutější Harunu a rovněž se bojí panického selhání při případném sexuálním zápolení s protřelou Lalou. Jenže vyhlídka zničení celé Země jako odpověď na urážku v podobě zrušení zasnoubení není zrovna veselá. Rito tedy bude muset trpět tím, co by si normální zdravý mladík s chutí užil. A divák bude trpět s ním. Mezi trapnými pokusy o vtip si může užívat fanservisu a v noci se pro změnu bát, že maminka ráno zjistí, že už je dospělý chlap. Zvládl jsem osm dílů a po nich mohu, myslím zodpovědně, prohlásit: "Téměř odpad!" ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Po 20 dieloch : infantilná, stupídna, úchylná háremovka nehorázne vykrádajúca Takahashin kult Urusei Yatsura. Na druhej strane v rámci ecchi ako prehliadka anime rošteniek jasne päťhviezdičková vec. 6/10 ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Infantilní blbost pro 15tileté anime snílky, kterým k uspokojení stačí pohled na obnažená kreslená prsa. Jakmile se v epizodě objevila chobotnice s chapadly..no..asi víte, co následovalo. Ano, přesně tak, drop. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

6. epizóda - DROP | Prvú sériu To Love-Ru možno považovať ako názornú ukážku čistokrvných ecchi anime. Príbeh tu totiž patrí k tým najmenej dôležitým prvkom a najzásadnejšiu rolu tvorí práve fan service. Sci-fi, slice of life/school a iné žánre sú už potom len doplnkovými prvkami a v rámci žánru fungujú dobre, takže nie je potreba sa na to sťažovať. V podstate sa dá povedať, že seriál svoje účely splňuje, aj keď existujú seriály, ktoré ich spracúvajú predsa o niečo lepšie (High School DxD, Shinmai maou no testament). Animácia síce za veľa nestojí, soundtrack nevýrazný a mnoho vecí mi prišlo otravných (humor, postavy), avšak nebol to pre mňa dostatočný dôvod na to, aby som seriál prestal sledovať. Zásadný problém medzi mnou a touto sériou je ten, že nepatrím medzi cieľovú skupinu ľudí. Počul som síce, že nasledujúce série sú mnohonásobne lepšie a aj príbeh je o niečo rozvinutejší, kvôli čomu som dal tejto sérii ďalšiu šancu, no po šiestej epizóde už nemám motiváciu ďalej pokračovať. Na to, aby som sa bez preskakovania dostal k ďalšej sérii mi chýba ešte 20 dielov, čo je 7 hodín pozerania. Mohol by som to zvládnuť dopozerať, avšak došiel som k racionálnejšiemu záveru - tých 7 hodín sa dá využiť prospešnejšie než sledovaním seriálu, ktorý je nielenže po všetkých stránkach nanajvýš podpriemerný, ale v ktorom sa dookola opakuje istá vec, ktorá ma absolútne nebaví a z ktorej som akosi vyrástol. Nemám v pláne sa k tomu vrátiť. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Nemohu jinak než nesouhlasit se Subjektivem. Tato only_&_just_funservice je nehorázně trapná a ... trapná ... série bez špetky rozumu. Nedovedu si představit jedinou kategorii mnou známých lidí, kterým bych toto "dílo" doporučil. Hodnotím tuto sérii po shlédnutí 4 dílů, víc jsem nevydržel. Poté jsem tak nějak zkoušel překlikávat, zda se to zlepší, ale bez šance. Stále o tom stejném. ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Po všetkých tých nadpriemerných anime, ktoré som v poslednej dobe videl, som musel zhliadnuť aspoň jedno vyložene zlé. Voľba padla práve na To Love-Ru a musím priznať, že všetkých 26 dielov bola len zbytočná strata času. Prepáčte mi ak budem spoilerovať, lenže toto anime je do bodky rovnaké ako každá jedna typická fanservice háremovka. Ritovi sa podarí nakloniť si geniálnu mimozemšťanku, dedičku galaktického impéria... som unavený, už len z toho ako o tom píšem. Anime neponúka nič pozitívne, nič atraktívne, nič čo by ste už nevideli niekde inde! ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Asi prvý anime, ktorému dávam takéto nízke hodnotenie. Mal som problémy s dopozeraním prvej série, na ďalšiu som sa ani nechystal, animácia (za ktorú je ta jedna hviezdička) je pekná, ale to je asi tak všetko, zvyšok aspektov je na mňa už priveľký level "WTF Japan" a to nie je nič pre mňa... ()

massdonfel

všechny recenze uživatele

být mi tak 19 tak si myslím, žebych se na to díval fakt jinak . ale takto je to hodně trapné. po pár dílech jsem skončil začátek byl ještě takový v pohodě pak už člověka ten funservis začne opravdu štvát a nic více o toho člověk fakt čekat nemůže Dodívát se fakt nemá smysl ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Popišme si takový obyčejný den hlavního hrdiny - ráno se vzbudí vedle nahé mimozemšťanky, cestou do školy zakopne a skončí v rozkroku své tajné lásky, ve třídě nechtěně promasíruje prsa své tsundere spolužačce, pak zachrání školní idol od vesmírné příšery a jejích chapadel (hádejte, čeho se ta chapadla budou dotýkat) a večer pak vyruší svou mladší sestru při koupání. Fanservice, Fanservice, Fanservice. Děvčata se z vizuálního hlediska povedla, což je v tomhle žánru rozhodně důležité, ale 26 dílů jen odhalenými vnadami a kalhotkami prostě utáhnout nejde a To LOVE-Ru kromě nich nabízí už jen nepříliš povedený humor a špetku romantiky. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm - úžasná hovadina. Hodnotil bych možná o hvězdu výš, kdyby byly splněny určité základní předpoklady. Tím myslím především onu žánrovou nekontinuitu. Žánry jsou tu rozházené náhodně a bez nějakého uspořádání. Navíc příběh by se měl točit hlavně kolem jedné linie s tím, že sem tam se udělá oddech v podobě fanservisu (btw. zde je příliš fanservisu), ale dělat fanservis úplným odskočením od příběhu, který s tím nemá nic společného (20. díl) a pak později Saruyama v Edu - to tam opravdu být nemuselo. Obecně si říkám, že by mohlo něčemu prospět víc dílů, ale v tomhle případě to zkrátit na polovičku by bylo lepší. Samzřejmě nejlepší stránkou v tomhle je ona komediální stránka a pak ecchi stránka. Animace je průměrná a hudební stránka nevýrazná. Kdyby tomuhle anime dali trochu více vážnou tvář, hodně by to tomu prospělo, ale bohužel to tak není. ()

Skillakappa 

všechny recenze uživatele

Nejhorší anime co jsem kdy viděl. Nelituji ani jedné vteřiny co jsem při sledování, čtení strávil. Doporučuji. Konjiki no Yami best girl. ()

Harroc 

všechny recenze uživatele

Můj názor je,že hlavní hrdina by si měl asi nafackovat, protože když nechce tak pěknou holku za manželku, tak je idiot. Vraťte se tedy k seriálu. Všechno je naprosto průměrné. Nic nepřekvapí a pořádných vtipů taky moc nenaleznete. Dívat se na to dá, ale ecchi průměr. Na oddech dobré, ale pokud hledáte něco vtipného nebo nedej bože romantického, tak hledejte někde jinde. ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Princip toho že tam je strašně moc Harem klišé působí na seriál celkem otravně ale i tak se najdou momenty u kterého se člověk i dost zasměje a nebo možná se bude cítit jako v nebi. Lala je dosti velkou špetkou optimistického chování až některé scény s ní dokážou nabudit takový zvláštní pocit. Co se týče našeho hrdiny tak je to dost ubohý nerdík co většinou času dosáhne obrovské smůly ale někdy zase štěstí jelikož kdo by nechtěl mimozemšťanku Lalu? Co se týče vedlejších postav tak ti mají takový zvláštní charakter třeba Yami působí dost zajimavě ne jenom designem ale i svým chováním u kterého si člověk řekne... Awww jaká to andělice... . Můj pohled je takový že to jede stylem jako můj oblibený seriál kdy je to ze začátku čistá komedie ale pak to dojde na vážný posun takže jsem zvědav co mi další série přinesou. Za mě 79% ()

Reklama

Reklama