Reklama

Reklama

Recenze (20)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stejně jako televizní show, i tady najdeme hodně trapnosti, suchosti a ujetosti. Ale má to trochu jinej rozměr. Noel Fielding opět potvrzuje svou roli primitiva, kterej neumí hrát, furt se kření, k rozesmání publika používá hlavně sprosty slova a nechutnosti. Ale na Riche Fulchera tentokrát nemá, chch. Zato Julian Barratt perlí v každé situaci, i když do těch trapnejch se dostane taky. Po úvodních kecách a představení účinkujících nám předvedou slátaninu složenou ze situací a postav známejch z televize. Něco si přidají, něco uberou a je to docela sranda. Ze začátku je sranda i to, jak komunikují s publikem, komentujou různy divadelní nedokonalosti, hrajou si se zvukem, ale pak toho najednou začne být nějak moc a přestává to byt vtipny. Určitě to ale bylo lepší než seriál a rozhodně ale musim řict, že ti dva vytvořili originální duo, taky několik skvělejch ujetejch originálních postav a doufám, že hlavně Julian Barratt má před sebou ještě nějakou vtipnou budoucnost. Taky jsem k tomu viděl Extras z DVD, ale to je taky o ničem - jenom sestřih ze zákulisí a několik jejich fanatickejch divnejch fandů, co se převlíkaj, jak některy jejich postavy... nuda... Jo a celkově k tomu jejich stump fuckingu - to mi teda nepřišlo vubec, ale vubec vtipny... ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Paráda, Fielding a Barratt naživo so všetkou energiou, ktorá sa dala z toho dostať. Fieldingov humor je síce občas trochu trápny a hlavne trochu pokazil postavu Hitchera, ale Barratt to celé ťahá a to perfektne. Fulcher je poriadny pankhart a Berryho cameo veľmi potešilo. I'm Old Gregggg... ()

Reklama

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Perfektní 'vyvrcholení' seriálu, viděla jsem to tak stokrát (hlavně teda proto, že jsem k tomu tvořila titulky :), ale pokaždé jsem se smála tak, že jsem padala ze židle. Boosh crew je naživo snad ještě dokonalejší, než v samotných dílech seriálu, takže pokud se vám líbil, okamžitě se podívejte na liveshow! :) Ne, vážně, bežte, hned! I am doctor Henry Jay Sexually Frustrated Puppet Fucker! Yes, that's my name, I believe it's German. :))) ()

killingminds 

všechny recenze uživatele

Seriál na speedu. Hoši si na pódiu dovolí dělat a říkat věci, který jim do televize nepustí. A taky to tak vypadá. Vince je divnější, Howard depresivnější, Naboo záhadnější, Fossil úchylnější a Bollo ukecanější. Tahle show se musí vidět. Učitě jsem to viděl už tak dvacetkrát a ještě se mi nestalo, že bych se nesmál. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že mě to nezklame. Mighty Boosh je jeden z nejgeniálnějších seriálů, co kdy vznikl a tohle živé představení funguje též naprosto dokonale. Takhle skvěle jsem se u ničeho už dlouho nezasmál a poměrně často to bylo i nahlas, což jen dokazuje, jak skvělé to bylo. Mě tenhle ujetý humor prostě sedí a tady ho bylo fakt hromady. Sice některé byly hlášky známé už ze seriálu a něco málo bylo i trapné, ale kašlat na to, když celý ten záznam baví a tak 90% hlášek je geniálních. Navíc celé to představení měla banda z Mighty Boosh dokonale promyšlené, včetně perfektního zapojení věcí nebo postav, o kterých se mluví jen v jednom dialogu (Big Leg, třeba). Ty dvě a půl hodiny utekly jako voda, objevily se tu snad všechny významné postavy napříč celým seriálem (a epilog s Old Greggem mě vyloženě potěšil) a skoro tomu nemám co vytknout. Fakt, geniální, neskutečně zábavná věc (pokud vám teda sedne tenhle styl humoru), na kterou se klidně podívám i posté, stejně jako na libovolný díl seriálu. Přemýšlím i nad zařazením do oblíbených filmů, každopádně pod top 10 se mi dostane určitě. 5* ()

Zajímavosti (1)

  • Scénka, kde se Stopař představuje Naboovi (Michael Fielding) a zvukař pustí špatné téma, byla vymyšlena během zkoušky, kdy zvukař opravdu pustil špatnou hudbu. (Brodyman)

Reklama

Reklama