Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neschopný pojišťovací agent prodá pojistku Jesse Jamesovi, pak ho ale musí chránit až do té doby, než ji získá zpět.  Snímek Alias Jesse James se odehrává v 19. století a Bob Hope v něm ztvárnil pojišťovacího agenta Milforda Farnsworthe, jehož bídné obchodní výsledky přinutí jeho šéfa, aby jej poslal na Západ, kde (jak šéf doufá) nemůže nadělat mnoho škod. Farnsworth zde ovšem nelení a prodá životní pojistku na 100 000 dolarů vyhlášenému pistolníkovi, kterým není nikdo jiný než slavný Jesse James (Wendell Corey), jedna z největších nočních můr pojišťoven všech dob! Ve snaze získat pojistku zpět se však Farnsworth dostává do situace, kdy si lidé myslí, že Jesse James je o sám. To je ale součástí ďábelského plánu pravého Jamese, ten totiž chce Farnsworthe nechat zabít, a získat tak peníze z pojistky. S pomocí přitažlivé Rhondy Flemingové (adresátky Jamesovy pojistky, jinak v zásadě čestné ženy) získává Farnsworth pověst bleskurychlého pistolníka. V nevyhnutelné přestřelce s Jamesovým gangem Farnsworthovi pomůže několik legend filmového Západu, například Gary Cooper, Roy Rogers, Gene Autry, James „Maverick“ Garner a dokonce i Tonto (Jay Silverheels). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Na dobu vzniku velmi slušná věc. Bob Hope pronáší slušné hlášky. Toho chlapa moc neznám, ale tady je velmi dobrej. Ostatní taky. Milford Farnsworth je doopravdy hrdina Divokého západu :-). Už vím kde vzal Sergio Leone ten trik na přežití v souboji. Autryho a Garnera jsem nezaregistroval, ale James Arness, Gary Cooper, Bing Crosby, Gail Davisová, Jay Silverheels a Roy Rogers i jeho kůň Trigger ve filmu jsou. Takže v klidu 80 %. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Komedie, přímo taškařice ve westernových kulisách. Hodně se liší od dalších filmů o Jesse Jamesovi, protože se film věnuje především jeho pojišťovákovi, který má drobný problém s přežitím v Jesseho okolí. Jako oddychovka velmi slušné. Závěrečná scéna s hostujícími hvězdami: http://www.youtube.com/watch?v=Levzgjb7jT8 ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Zdařilá westernová parodie se skvělým Bobem Hope a nepatřičně obsazeným Wendellem Corey. Bohužel není z těch, které tak zcela odolávají zubu času. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Je důležité držet své zbraně čisté, víte, pane Farnsworthi ?!" - "Ó ano, člověk by snadno mohl dostat otravu krve od špinavé kulky.." ;) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Viem, ze poslednym filmom Hampry Bogarta bol Harder they fall, poslednym filmom Garyho Cranta /alebo Caryho Granta? - uz sam neviem, jak to spravne sa pise/ bol Walk Don´t Run no a poslednym filmom Garyho Coopera bol Alias Jesse James. Western s komediou nejde dohromady, prilis poznat lacne kulisy a maketa westernoveho mestecka - no tiez akoze bieda a velka bieda. Rhonda Fleming sice vyborna, ale sama to nedoakze zachranit, samotny Cooper je v uzadi a rejza Norman Z. Mcleod mi nehovori nic : 30 % ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Bob Hope v jednej zo svojich najzabávnejších úloh ako poisťovací agent, ktorého si pomýlili s ostrostrelcom. Rhonda Fleming je očarujúca ako západniarska krásavica. Obaja spievajú milú pieseň. ()

Související novinky

Zemřela herečka Rhonda Fleming

Zemřela herečka Rhonda Fleming

17.10.2020

Ve věku 97 let zemřela v kalifornské Santa Monice herečka Rhonda Fleming. Zprávu médiím předala její asistentka Carla Sapon. Hvězda Hollywoodu 40. a 50. let, později filantropka a výrazná tvář boje… (více)

Reklama

Reklama