Reklama

Reklama

Churchball

Obsahy(1)

Dennis Buckstead má ve své církvi to nejtěžší místo. Nejen, že byl požádán, aby trénoval skupinu nehráčů basketbalu ve své církvi, ale biskup požaduje, aby vedl tým na basketbalový šampionát. Shora se ozývá, že tohle je poslední sezóna církevního basketbalu a biskup Linderman nechce dopustit, aby jeho tým prohrál po dvaceti letech proher v posledním ročníku historie církevního basketbalu! Co mělo být posilováním těla, povzbuzením ducha a šlechtěním bratrské lásky vypadá, že v těchto hráčích probudí to nejhorší. Dennis musí najít způsob, jak tenhle tým dát dohromady a po cestě vybudovat jednotu, aby vyhrál mistrovství nebo byl do historie zapsán jako nejhorší tým, který kdy hrál. (ČSFD)

(více)

Recenze (5)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Už jsem to několikrát použil a budu se opakovat, ale co říci, abych neurazil? V tomhle případě se lze omezit na to, co je špatně a bude to stačit. Kromě příšerného za uši tahajícího scénáře, je tragická i kamera a většina hereckých výkonů. Děj je v podstatě stokrát natočený a opakující se. Podceňovaný tým musí vyhrát, aby něco získal nebo tak podobně. Zde jde o vlastní existenci. Ovšem natočeno je to nesmírně nezáživně. Ale abych nebyl jen kritický, opravdu jsem se dvakrát nebo třikrát pousmál, takže z asi stovky pokusů o vtip se nějaké procento sešlo s požadovaným výsledkem. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Odpadní nefilm plný neherců snímaný nekameramanem. Za snahu či z lítosti tomu dám jednu hvězdičku. Nějaký vtip tam byl. Možná i dva či tři. ()

Ondak 

všechny recenze uživatele

Vše špatně. nezajímavý film se 100x vykradeným dějem. Tým musí vyhrát kostelní ligu, aby mohl hrát dál. No a z hráčů, kteří nevyhráli ani zápas se najednou mají stát basketbalové hvězdy. Příběh ani ničím nepřekvapí a je od začátku do konce předvídatelný. Herci a kamera hrozné. Humor žádný. Mám rád sportovní filmy, ale tohle je ztráta času ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama