Reklama

Reklama

Futurama: The Lost Adventure

Obsahy(1)

Je tady konec světa tak, jak ho známe! Maminka se stává nadpolovičním majitelem planety Země, když ji profesor Hubert Farnsworth prodá celou expediční firmu Planet Express. Maminka Zemi přinese diktaturu a přetvoří ji ve válečnou loď, aby mohla získat celý vesmír! Jediný, kdo může situaci změnit jsou členové posádky Planet Expressu: Fry, Leela a Bender, kteří se vydávají za učitelem profesora Farnswortha, Adoyem, který vlastní stroj času. Na cestě se ale potýkají s mnoha problémy. Dostanou se do minulosti včas, aby mohli profesorovi zabránit v prodání Planet Expressu? (masw)

(více)

Recenze (81)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Že by se autorům líbila hra The Simpsons Game? Vypadá to tak, protože The Lost Adventure působí jako sestříhaný "příběh" ze hry s pár arkádovými vsuvkami. Výsledek je tak hodně rozpačitý a smutný, protože to co na první pohled mohlo na papíře být vtipné, naprosto nefunguje stejně jako animace, která je tu zbytečně změněná v počítačovém herním stylu. Další nepovedený pokus o další Futuramu, naštěstí délka pouhých 30 minut zachraňuje tuhle nudu a divák ji nemusí předčasně vypnout:). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale jo, porad je to ta stara dobra Futurama. Pribeh neni sice z nejoriginalnejsich, ale jelikoz to ma jen 30 minut a da se to brat jako natazenejsi dil serialu, tak to staci. A co se tyce animace, je misty divna no, ale clovek si na to zvykne a to vcetne tech hracich casti, kdy jsou videt zivoty a penize hrdinu. Mel bych jen dve takovy vyraznejsi vytky. Chybelo mi tu par postav a misty dej moc skace, tvurcum asi chybely animace. Ale jelikoz jsem se stejne jako u filmu a serialu bavil celou dobu, tak tech 5* dam, i kdyz slabsich. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Hmmm... no tak v prvom rade je to 3D a po druhé je to z videohry, čo je niekedy celkom vtipne využité (komentovanie striedania postáv) ale častejšie na príťaž. No ale koniec filmu je bombový. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jak chytré. Vyměnit léty prověřenou a oblíbenou grafiku a nahradit ji hnusným grafickým hokus-pokusem, který by se v porovnání s originálem mohl líbit asi jen vypatlanému dementovi. Ano, autoři, prosím, dejte nám další hřebíček do rakve Futuramy, zatím jste jich vypustili málo... 40% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Ta 3D animace Futuramě opravdu zrovna moc nesluší.. ale vzhledem k tomu, že vznikla tak nějak navíc (i když možná jako promo videohry), tak se přece zlobit nebudeme, že? ;) ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

3D Futurama? Co jsem komu udělala? Příběh dobrý, ale ta animace? Mizerná, částmi až moc, ale líbili se mi ty herní vsuvky, takže 3* jsou přesně jako dělané na The lost adventure. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Bohužel nic extra. Nejlepší část je s doktorem Zoidbergem:)). Speciální grafika mi sice nevadila a ukázky z hry také ne, ale prostě to nemělo šmrnc jako obvyklá Futurama. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejslabší věc, která vznikla pod hlavičkou Futurama. 3D animace tomu zrátka a jasně nesedí, navíc nevypadá vůbec hezky, půl hodina lehce nudí, děj není nic moc a navíc se skoro nezasmějete. ()

Asgy 

všechny recenze uživatele

Tak Futurama ve 3D kabátku mě zrovna nebere. Příběh sice nebyl z nejslabších, ale 2D má pořád svoje kouzlo :) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Příběh na solidní úrovni, vtípků je taky celkem dost, délka optimální, na animaci se dá čase zvyknout... Celkově vzato se jedná o velmi solidní komedii, která bohužel patří vě světě futuramy k těm nejméně povedeným... 3 a půl* a tentokrát se přikloním dolů... ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Bohužel, tohle mě hodně zklamalo, na animaci se těžko zvyká a nějak sem nepochpil, proč byly uvnitř úseky z hry..no nic dalo se to překousnout, příběh celkem ušel, ale jak je tu již psáno, vadilo mi, že příběh několikrát dost skočil..tentokrát to byl bohužel průměr... ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Ani dokoukat se to nedalo..Trapné, napodobenina simpsonů a nikdy to nezaboduje víc. 1* za trošku ucházející animaci to je jediné pozitivum na celém díle. ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Jako reklama na hru pro PS2 výborné. Jako film, hlavně díky upravené animaci podle hry to už pokulhává, i když příběh je srovnatelný s průměrnými díly seriálu. (65%) ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka vizuálneho spracovania, ten dnes pobaví už skôr svojou zastaranosťou ako nejakými kvalitami, nič iné sa však zo zostrihu záberov z hry pre Playstation 2 ani nedalo čakať (čo však zjavne viacerí hodnotiaci jedinci nedokázali pochopiť). Príbeh je však vtipný a nápaditý navyše s nečakaným vyvrcholením, vsuvky zo samotného hrania hry zaujímavé a pre mňa bol plusom jednoznačne aj dabing od skupiny Fénix ProDabing oplývajúci vynikajúcim prekladom a nezabudnuteľným nadabovaním profesora Farnswortha. (70%) ()

Reklama

Reklama