Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Recenze (518)

schnitzek 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si jako žena zamilovala, byl plný sexu, vtipu, vztahů a šarmu. Celovečerní Sex ve městě byl milý, dočkali jsme se svatby Carrie s Božským, Charlotte otěhotněla, Samantha se vrátila ke starým hodnotám a Miranda se naučila odpouštět. Tak proč proboha vytvořili tento laciný paskvil? Děj nulový, tak jsem se alespoň kochala studiovým Abu Dhabi.... ()

Accacia 

všechny recenze uživatele

Je to jako Cosmopolitan... obsahem tupý, ale stejně to prolistujete a podíváte se na hadry :-). Když od toho nečekáte víc, tak si odpočinete. Jinak poměrně pěkně podaný muslimský svět... ()

kiwing 

všechny recenze uživatele

Módní přehlídka + cestopis v jednom. Nezaregistroval jsem vlastně žádný děj. Přinucen přítelkýní se dodívat až do konce... ()

Firefox69 odpad!

všechny recenze uživatele

Mysleli jste si, že nic nemůže být horší než Sex ve městě? Omyl! Dvojka jedničku poráží snad ve všech ohledech. Celej film jsem čekal, kdy čtyři hlavní zombice začnou kvokat a zobat, a já trpěl obsedantní touhou házet na televizor pšenici. ()

PanIncognito 

všechny recenze uživatele

Dvojka je určena především pro dámy a nebo pro ty z nás, kteří mají slabost pro původní seriál. Dílo je zralejší, než předchozí film. Titulní hrdinky jsou duchaplné a sebejisté. Jde o ideální odlehčení a zábavu... rozhodně to není špatné. ;-) (viděno s dabingem) ()

MilaSli odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit, že když jsem tento film kdysi viděla v letadle, přišel mi celkem ok. Viděla jsem část teď podruhé a jenom jsem nevěřícně zírala na čtyři karikaturní postavičky (které se snad někdo snaží vydávat za emancipované ženy?), nereálné situace z manželství, ze vztahů a z rodiny a korunu tomu všemu nasadilo 'komické' poměřování arabských hodnot s těmi americkými (aneb pojďme vyrazit na místní tržnici v šortkách a tílku, chovat se tam nepříčetně a potom nadávat na místní, jak jsou hloupí). Tohle je opravdu odpad nalakovaný na růžovo, ale přes všechnu snahu hnědá stále prosvítá. ()

horskejvlk 

všechny recenze uživatele

Tak jen za exotickou lokací dávám hvězdu co se týče filmu samotného co dodat ? Za prvé,  je určen pro ženský a ne pro chlapy. Za druhé jakékoliv hodnocení námětu i scénáře včetně ženského ansámblu by ode mne bylo silně zaujaté. ()

Reklama

Reklama