Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Recenze (518)

McClane odpad!

všechny recenze uživatele

Čtyři naprosto vypatlaný odporně vypelichaný starý píči si neustále na něco stěžujou. PROBOHA, PROČ??? ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Jak já se na tohle těšil. Seriál znám, a tak jsem věděl co očekávat. A dostal jsem přesně to, co jsem chtěl. Film si zachoval tvář seriálu a tím mě nezklamal. Naopak. Bavil jsem se dobře. Snad bude i trojka. ()

Bubble74 odpad!

všechny recenze uživatele

Vařila myšička kašičku na svým zeleným rendlíčku a pro lepší šmak přidala extra velkou porci houbiček. Pak to dobrodějka zanesla filmovým distributorům t.č. na odvyku do jejich kantýny. Ti se pořádně naštouchli a v jejich slastném opojení pak vyslali toto veledílo na velká plátna asi v domnění, že si na odumírající vlně dávných úspěchů ještě naposled namastí kapsu. Jiné vysvětlení, jak se v kinech cosi tak zoufalého mohlo zjevit nenalézám. Tam by mě na to nedostal nikdo ani heverem a neměla jsem záměr to zhlídnout vůbec, protože jsem byla znuděná už při prvním díle. Ale jelikož se to znenadání objevilo na našem včerejším dámském sedánku, nechtěla jsem být za prudičku a doufala, že jako kulisa v pohodlí gaučíku a se skleničkou vínka v ruce se to přežít dá. No, bylo to vo fous. Při projekci jsem měla hrůzou mžitky před očima, mé srdce filmového gurmána se párkrát utrpením zastavilo a lahvinky přede mnou mizely tempem přímo bleskovým. Když se teď zamyslím, tak už ani nevím, jak to vlastně dopadlo. A jsem za to vděčná. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Berte ty 4 hvezdy jako nadsazku. Jednicku jsem nevidel, serial znam jen z doslechu. Ale tohle splnilo me ocekavani. Elegantne starnouci hvezdicky v dokonale zabalenem product placementu o americkem pohledu na svet. Docela me to bavilo, ale koukat na to jinde nez na palube letadla pri nocnim preletu by me asi nebavilo. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Film postrádá jakýkoliv děj nebo smysl jeho natočení.. Občas jsou tu komické chvíle, zvlášť když se v kině vedle vás směje muž...to rozesměje jinak celý sál žen. Ty 2 a půl hodiny mi sice docela utekly, ale nebyla zde žádná zápletka, nic.. Šlo opravdu jen o tlachání o ničem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Slapstickovejší a ,,dobrodružnejší,, nášup zážitkov party, pre mňa duševne nevyrovnaných dám. Čo už, ženy občas nepochopia ani samotné ženy. Viď SEX V MESTE 2. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Proč proboha 146 minut? A kdyby se v nich alespoň něco dělo, ale takhle? Jednu hvězdu dávám za prvních 25 minut, které si drží onu svěží New Yorskou pseudo gender intelektuální atmosféru, ovšem to, co příjde po tom, to je teda na scénáristické vyobcování z cechu. Takhle to utopit v prázdném luxusu... Hnus. Lawrence of my labia! ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Mé oblíbené haute couture pipiny (tady trochu do kysela) na výletě ve skanzenu volně na motivy Tisíce a jedné noci. Prej "nový Blízký východ"... Haha. Hm... Už tradičně je nejlepší Samantha, společně s knižním klubem arabských žen. ()

Desiree 

všechny recenze uživatele

Tyhle dámy z New Yorku a jejich problémy... některé jsou mi velmi blízké, takže už léta ráda sleduji jejich příběhy v serálové podobě, dodávají mi nadhled a někdy se opravdu dobře bavím, ale tady?! Tady je to jen trapná přehlídka uměle vytvořeného luxusu, bez vtipu, bez pointy, bez příběhu...a já se nudím. Asi se nikdy nepodívám do Abu Dhabi a jestli, pravděpodobně nebudu v 6* hotelu se služebnictvem. Tady se ta seriálová děvčata opravdu vzdalují těm, které známe ze seriálu. A jejich problémy zde? Ty bych vážně chtěla mít! ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

No docela překvapivé, že se mi to nelíbí ani míň ani víc než jednička. Opět je to příjemné a milé podívání. Abu Dhabí to trošku zkazilo, ale "zpět v reálném světě NY" se to zas napravilo :) 3* ()

CBD 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na Carrina záda v kožichu (byl brzký podzim) jak mizí v davu na 5th Avenue. U toho hrála vypalovačka „You’ve got the love“. Hezký závěr pro seriál, který bavil přesných šest sezón. Pak si producenti řekli, že by bylo záhodno udělat film - a po několika peripetiích se tak stalo. Obavy byly na místě, ale naštěstí to nedopadlo tak špatně. Sex ve městě 1 má schéma podobné romantické komedii a čtyři hlavní hrdinky řeší problémy, které se nezdají tak malicherné. Bavila jsem se a myslím, že ne sama. Sex ve městě 2 je už ale bohužel pouhou agonií. Jeden scénáristicky velmi plytký díl roztáhlý na stočtyřicet (!) minut. Carrie - hlavní postava - má největší problém (účty za hadry a boty už ji zřejmě platí manžel) s tím, že si její Božský dává obuté nohy na gauč, k výročí jim do ložnice pořídí televizi, aby se spolu mohli dívat na romantické černobílé filmy (ten hajzl…) a odmítá se každý večer strojit někam na večeři. Čtyři charismatické hrdinky se stávají loutkami a věšáky na mnohdy odpudivé módní kreace, ječí a piští kdykoliv se jim k tomu naskytne příležitost a vůbec dělají všechno to, co zapřísáhlé odpůrce seriálu a filmů dostatečně utvrdí v jejich nenávisti. Nic moc se vlastně jen neřeší tak o čem tedy ten film je? O třpytkách? O botech za dvacet dolarů? Je to sled scének - více či méně trapných - které mají simulovat něco jako příběh. Nevím, jestli bych fanoušky seriálu raději neměla odradit, ale jsem si jistá, že svou diváckou základnu si i „dvojka“ najde snadno. Je to pořád pohádka. Pohádka o panenkách Barbie v kouzelně třpytivých šatečkách s „opravdovými“ životními problémy a Keny co řeší jejich potencionální nevěru tím, že jim věnují diamantový prsten, aby si uvědomili, že jsou vdané. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nevěřil bych, že mě tyhle drbny fakt pobaví, a místy to bylo fakt slušný.. Zásluhu na mém hodnocení má ale asi jen Kim Cattral ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Navstevu prvniho SATC v kine dodnes povazuji za nejodvaznejsi akci sve kino kariery, takze je ma povinnost zanalyozvat i dvojku. Jedna se o v podstate stejny material v blede ruzovem jen s exotictejsim nadechem luxusni dovolene v Arabskych emiratech, diky kteremu je i cely film ve finale o neco atraktivnejsi a dobrodruznejsi, nez jednicka. Stale vsak plati, ze Carrie ma neskutecne otravny hlas, coz rozhodne neni sexy a Dior ani Louis Vuitton ji to nezachrani. "Can this wedding get any gayer?" 6/10 ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Tak u toho jsem seděl doslova s otevřenou hubou. Okamžitě zařaďuji do šuplíku argumentů pro příští diskusi o úpadku západní civilizace. Dvě hodiny plné pištění Koňského Ksichtu a jeho tlupy šílených krav, promenádování naolejovaných svalovců, kýče, zlata, product placementu a všech nejhorších filmových klišé, na jaké si jen vzpomenete. Zvěrstvo, nevkus, mrhání penězi, nekonečná audiovizuální vivisekce, chvalozpěv na psychicky labilní dutohlavky, které dělají ostudu ženskému rodu. Uff, to jsem si ulevil. Dejte mi něco na propláchnutí mozku. ()

Reklama

Reklama