Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film je prehliadkou štýlových záležitostí. Prevezieme sa po Abú Dabí, nenápadne, ale správne marketingovo, sa nám budú ponúkať šaty, mobily, hodinky, obuv i potraviny. Objaví sa i Penélope Cruz, ktorá svojím sexy vzhľadom chtiac či nechtiac vymetie kurník všetkým hlavným hrdinkám. Šťastlivcom bude Chris Noth, ktorý s ňou flirtuje v bare. A Chris Noth ťahá svoj part veľmi dobre a vďaka nemu bude dvojka Sexu v meste pozerateľná aj pre mužov. Vzhľadom na obsah a riešenie otázok mužskej pozície v manželstve azda viac ako prvý diel. I keď je tam dosť zbytočných breptov, aspoň sa dá dívať na Arabské emiráty a Kim Cattrall, ktorá v tomto filme stále srší sexepílom a podľahne jej nejeden mládenec. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale mě druhé filmové pokračování skvěle bavilo! Troufnu si říct že i trochu víc než filmoví díl první... asi to bude tím že tohle je prostě nové... Rozhodně jsem se bavil od začátku do konce. To že film je kýč jak bič, je jasné už ze začátku, ale mě se to líbí. U Sexu se totiž nedá nic jiného čekat... i tak to ale tvůrcům hltám! Pro mě 5*! ()

Reklama

pm odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem věrná fanynka seriálu, kterému jsem slábnoucí dech od dílu "I heart NY" odpustila. Snad tedy budu objektivní: stopáž nehorázná, obsah pro změnu nulový. Nechtěla jsem to vidět, ale nechala se přemluvit. Pravda je, že jsem měla celkem fajn náladu, ale pocit, který mne tváří v tvář plátnu přepadal nejčastěji, byla lítost. Lítost nad tím, že nesedím doma a nedívám se raději na ty černobílé parádní pecky, které si pouštěl Božský v posteli. Lítost nad ubohým koncem kdysi inteligentního a zábavného seriálu. Líto je mi unuděného Chrise Notha, který se zřejmě neuměl vyvázat ze smlouvy, i těch čtyř stárnoucích hereček (především asi SJP), které se za každou cenu snaží ždímat životní role, přestože už není co. Nemůžu uvěřit, že by se dospělé, schopné ženy mohly chovat jako prachzoufalé slepice. Na plátně i kdekoliv jinde. Milý vtípek s Johnem Corbettem a country kapelou to zachránit nedokázal. Inu, vítejte ve světě, kde ženy dostávají diamanty za hloupost. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

(viděno v listopadu 2010) Doháním své filmové resty z léta, teď přišla řada na Sex ve městě 2. Seriál mám zkouknutý celý, znám lepší, ale líbil se mi a užívala jsem si ho. První film byl také fajn, neohrnovala jsem nad ním nos jenom proto, že pro filmové fajnšmekry to není. S filmem číslo dvě to je horší. Doufám, že je také filmem posledním, připadá mi, že holky si své prožily a další příhody jsou jen takovým umělým natahováním děje. Tady to bylo znát. Přiznejme si to, Carrie a spol. jsou za zenitem, už to prostě nikdy nemůžou být ty svobodné holky, na jaké jsme zvyklí ze seriálu. Zestárly, zmoudřely, usadily se. A věci, které pro ně byly příznačné kdysi, teď působí uměle. Tady to bylo samá reklama, sem tam vtípek, u kterého jsem se uchechtla, jedno velké ách nad Abú Dhabí (a to asi bylo i účelem), jiné odůvodnění, proč holky musely jet zrovna tam nebo proč vůbec někam musely jet, nevidím. Spíše to lahodilo divákovu oku. Nebyla to taková katastrofa, na jakou jsem se podvědomě připravovala, ale přesto bylo znát, že je to uměle natahované a s chatrným scénářem. Škoda, myslím, že by už holky měli nechat být, aby nám zbyla nostalgie, ale abychom náhodou díky sestupné kvalitě filmů o nich neztratili mínění. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Na začátku musím říct, že jsem fanoušek seriálu. Že právě teď ho sjíždím potřetí či počtvrtý a stále mě baví. Mám ráda Sarah Jessicu, protože je krásná, elegantní, vkusná a výborná herečka. Mám ráda všechny hlavní postavy a po celou dobu šesti sérií mě nikdy neomrzely. Všechny jsou krásné, mají dobrou práci, mají peníze a spoustu super bot a oblečků. Je to pro mě něco jako pohádka, jako fantazy. Jenže tenhle film mi občas přišel jako parodie na seriál. Hlavní hrdinky jsou tu vážně jako upištěný slepice se svýma trapnýma problémama. Jen sem tam je záblesk těch postav, které jsem si tolik oblíbila. Je to trapné, dlouhé, uječené a nabušené stupidními dialogy! Nevím jestli mám být naštvaná, spíš jen rozmrzelá nad nepovedeností tohohle snímku. Ano, je to lítost, to je ten pocit, který převládá. A navíc jsem opravdu doufala, že Carrie konečně pošle Mr. Biga do řiťi, protože je to moje nejvíc nenáviděná seriálová postava! Pro fanoušky seriálu (jako já) je povinností podívat a zaplakat (jako já), pro ostatní bude nejlepší se obloukem vyhnout. Tři hvězdy je sice moc, ale já nemohu jinak. Asi je to za tu vzpomínku. A za Sarah... ()

Galerie (94)

Zajímavosti (27)

  • Penélope Cruz zmínila v interview s Ellen DeGeneres, že natočila svou cameo roličku za dvě hodiny, a že ji nabídka mihnout se v Sexu ve městě velice potěšila, jelikož je fanynkou Sarah Jessicy Parker i celého seriálu. (Karlos80)
  • Scéna, ve které se hlavní představitelky ocitají na letišti v Abu Dhabi, se ve skutečnosti natáčela na letišti Menara v Marakéši, v Maroku. (kymberelyJ)
  • Tvůrci uvažovali také o obsazení manželky Toma Cruise Katie Holmes. (don corleone)

Reklama

Reklama