Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Recenze (323)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $35,061,031Tržby Celosvetovo $36,192,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,517,619 //počet predaných kusov 201,376Tržby za predaj DVD v USA $6,469,677 //počet predaných kusov 427,302║ o niečo zdatnejšie než predošlí diel ale na jazdu z prvého sa to proste nechytá, absolútne to už nemá patričnú iskru a zábavnosť /35%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍŠ, CO SE MI DNESKA STALO? NECHTĚNĚ JSEM DOSTAL DĚCKO NA KOKAIN, MÁLEM UHOŘEL ZAŽIVA (díky ukrajinskejm gangsterům), BYL JSEM ZDROGOVANEJ KRETENSKEJMA PUBERŤÁKAMA A PAK TANCOVAL NA VÁNOČNÍ ŠOU, MÁLEM SI URVAL PÉRO A NAKONEC STŘELIL DO KSICHTU SANTU CLAUSE (fakt existuje!!). PROČ? PROTOŽE JSEM CHTĚL, ABYS MĚL KURVA DOKONALÝ VÁNOCE!“..... /// Víte co mě nikdo neřekl? Že se tady hází exkrementama (no dobrá, tak hovnama), vtipný maj bejt kecy o hulení péra (neboj, blejt se bude taky...), je tady nějakej ,,řiťomrd“ a ,,prdička vagínová“, teda věci, vedle kterejch je zhulený malý děcko vlastně vtipný. Můj 12ti letej syn se baví (hlavně to neříkejte manželce – tý mojí...), protože slova ,,píchání“ a ,,kundy“ v Pokémonech (či co to dneska dávaj) moc nepoužívaj. Dospělí se chovaj jako děti a děti... (jsou zhulený – ale to už jsem psal...). Šílenej vánoční příběh, kterej mohl (FAKT!!!) bejt dokonale absurdně černohumornej, kdyby to nekurvili trapáckejma vtípkama(?). Já prostě TYHLE věci nemusím. Opravdu nevím, jestli se smát přilepenýmu péru (ke sloupu, jako v tom Vánočním příběhu...), zjištění, že palačinky jsou pro homouše (pozor...kontrolní otázka: mám rád palačinky?...) a čekat, jestli přijde teplej Barney. Jo a vo čem to vlastně bylo? No a není to jedno?.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám chuť (po Vánocích) na vánočního špeka. 2.) Pobaví mě, že je Ježíš kazišuk. 3.) Honím do pudrem navoněný ponožky (jen pro zajímavost – to už jste 3!). 4.) Thx za titule ,,cl3rick“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Nato aký je Neil Patrick Harris komik som bol celkom prekvapený ako dobre a pekne vie spievať........ Film vôbec nieje zlý, ale je tu až priveľa trápnych a dementných scén, ktoré ma jednoducho nepustia si myslieť nič iné, než len priemerná komédia. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tvorcovia si nedávajú servítku pred ústa, čo dokazuje scénka s katolíckymi kňazmi, malými deťmi a vankúšovou bitkou. Niektoré scény ma takmer šokovali (plastelínový penis ma len zaskočil, ale ten naozajstný... ). A niektoré hlášky boli tak nádherne primitívne, že som skoro spadol zo stoličky („Poď mi namrdať dieťa.“). Je tu plno skvelých vtipov (tlmočník, srnka, Ku-Klux-Klan, návrat Neila Patricka Harrisa ako Neila Patricka Harrisa). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz treti dil, ale porad solidni prdel. Sice je tu 3D naprosto zbytecny a samotny tvurci si z neho chvily delaj prdel, ale stejne kazdou chvily naka kokotina leti z obrazovky, takze se to velmi brzy stane nejslabsi casti filmu. Ale jinak je to porad smes uchylnejch postav, super sprostejch hlasek a vymastenyho pribehu, tentokrat za sehnanim vanocniho stromecku. Ne vsechno sice vyzni uplne vtipne a najdou se i slabsi mista, ale i tak jsem se celou dobu skvele bavil, NPH tu ma opet dokonaly cameo a Kumarovo nastup na scenu je naprosto dokonalej. Sice slabsi, ale furt jeste 4*. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tak to byl kurva extrém...heh. Přímočará huličská komedie s mojí oblíbenou dvojkou, která nabídla spoustu dobrých hlášek a situací stejně tak jako spoustu trapného humoru a nudných keců. Pořád mě to ale bavilo víc než voloviny typu Epic Movie. Hodnotím vysoko, protože Hardola s Kumarem můžu, komu ale tenhle styl humoru nesedl v minulých dvou dílech bude zklamán až pobouřen.. velice. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

I na potřetí poměrně zdařilý vyhulený výplach, který těch pětaosmdesát minut funguje asi tak, jak má, pár scén je vyloženě přestřelených, ale zase je fakt, že se pohybujeme v areálu s hustotou zajointování přibližně jeden joint na tři metry čtvereční. Zbytečně krátká a sestříhaná byla scéna s jeptiškami, tam se mohla kamera zkouřeného kameramana na chvíli zastavit nebo alespoň o trochu zpomalit. Jinak zde padla snad všechna klišé z top desítky nejklišovitějších scén ever a víc k tomu nemám co říct. Spíš ta padesátka by byla objektivnější, ale čert to vem. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Je to až k nevíře, ale zajetý koncept stále funguje. Autoři si tentokrát vzali na paškál všechny možné filmové žánry, mezi kterými přepínají tu elegantněji, tu méně, celkový off topic nádech, vyhulené asociace a rozkošné vedlejší postavy nicméně opět vyvolávají příjemný úsměv. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Vizuálně zhruba osmkrát dražší a nápaditější než dvojka s jedničkou dohromady. Humorově někde mezi. Solidní jednohubka nejen na prohulené odpoledne, v níž se po vzoru předchůdců najde i pár ryze geniálních frků (NPH!!!, vajíčkový masakr...) a nečekaně ani jedno sperma chrstlé do ksichtu. Palec bez problémů nahoru. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Docela jsem byl překvapen z toho, co jsem právě viděl. Mám takové smíšené pocity. Na jednu stránku fajn zábava, na druhou mi dost vadily ty 3D výlevy. Oproti prvním dvou dílům je to dost jiné, nese se to v rozdílném duchu, dá se říct, že to místy zasahuje až do žánru fantasy. Ale jednoznačně a naprosto bez debat tomu nelze upřít snahu, svou roli pobavit to splnilo. Já bych snesl i další díl. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než předchozí dva díly a i když se to stále snaží vytvářet ujetý a šílený nápady, tak už to místy působí krapet vynuceně. Navíc to trapný cpaní 3D je docela otravný a už po pár scénách mě tam štvalo. Hlavní dvojka je ale pořád sympatická, geniální Neil Patrick Harris si svou 10minutovkou opět krade celý film pro sebe a scény se sjetým dítětem, robotem nebo Danny Trejem přece jenom pobaví. Takže ano, jednou jsem se pobavil, ale narozdíl od předchozích dílů už se na tenhle asi znova nekouknu. Čtyřku už si radši nechte. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Slušný útok na stereotypní vánoční program - s trochou štěstí by to do pár let mohlo nahradit Pretty Woman :-), ta atmosféra tam je. Plus ejakulující Danny Trejo! WTF? H&K!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Waflebot je super! Scéna kdy NPH kopne do našeho androida, aby už mu dal pokoj a z robota se ozve jen auch, považuji letos za nejsměšnější. Podobně jako televizní reklamu, ve které malé dítě zasáhne proud, když olízne toustovač. Jinak je to docela slabota a moc na tom nezmění ani sestřelený Santa nebo Elias Koteas v roli ukrajinského gangstera. Danny Trejo potěší, ale zvykli jsme si že ho máme zhruba v 10 filmech ročně. Těším se na 4. díl, i kvůli několika málo povedeným scénkám stojí za to Harolda s Kumarem omrknout. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Napotřetí je těžké něco udělat a vymyslet něco nového. Tady se to celkem vyvedlo. Myslím si, že události tohoto zhuleného příběhu nemohly dopadnout lépe a nezapomněli ani na staré známé tváře, takže dobrý. ()

balone 

všechny recenze uživatele

První díl ušel, dvojka bomba, třetí díl hrůza. Už bych určitě o tom neřekl, že je to road movie, postavy se dostávají do různých situací na různých místech, ale není to ono. Dále Vánoce... no sakra, ten svátek mi americké filmy tak zhnusili, že se už na něj ani netěšim. Potěšilo mě tam pár postav, které znám spíše z internetu, ale to je tak vše. 30% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Trojka si mi nepáčila až tak, ako prvý diel, ale určite si ma získala viac, ako druhý diel. A to predovšetkým vďaka umiestneniu deja do vianočného času (zo začiatku to pripomína VIANOČNÉ PRÁZDNINY s Chevym Chaseom, ale postupne od línie „veľa čudákov v jednom obrovskom vianočnom dome“ upustí, keďže Trejova rodina má len cameo a následne sa hrdinovia vyberú do ulíc), strieľaniu si zo samej seba (narážka o Bielom dome v súvislosti s Kalom Pennom), jemnou nostalgiou (White Castle!) a obmedzeniu nechutností (aspoň v porovnaní s prehnanou dvojkou). ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se to tak se to, aneb komedie plná omylů o honbě za vánočním stromkem. Po výborné jedničce a vlažné dvojce se Kumar s Haroldem opět trochu posilnili a přiběhli s vydařenou trojkou, která mě bavila daleko víc, než třeba oba poslední Hangovery. 3D: ***** tentokrát není jen zkratka na obalu lapající chtivé zákazníky, protože tvůrci tentokrát vzali tenhle formát smrtelně vážně a celý film na vás i kolem vás z obrazovky něco lítá, nebo vystupuje. Perfektní komedie pro demonstraci telky známým i pro vlastní potěšení. ()

Reklama

Reklama