Reklama

Reklama

Je to šest let, co se Kumar s Haroldem přestali přátelit. Z Harolda se stal úspěšný podnikatel, přestal kouřit trávu a oženil se s přítelkyní Marií. Kumar pořád žije ve svém zanedbaném bytě a jeho těhotná přítelkyně Vanessa ho opustila. Maria a Harold mezitím chystají vánoční oslavy a dozvědí se, že Mariin otec Perez i s dalšími příbuznými zůstanou na celé svátky. Pan Perez nemá Harolda rád, přináší i přes jeho protesty vánoční stromek a začne mu vyprávět, jak ho osm let pěstoval. Rodina odchází do kostela poté, co Harold slíbí, že stromek nazdobí. Mezitím ale přináší pošťák do Kumarova bytu balíček, jehož adresátem je Harold. A tak se Kumar rozhodne balíček doručit. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (323)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se to tak se to, aneb komedie plná omylů o honbě za vánočním stromkem. Po výborné jedničce a vlažné dvojce se Kumar s Haroldem opět trochu posilnili a přiběhli s vydařenou trojkou, která mě bavila daleko víc, než třeba oba poslední Hangovery. 3D: ***** tentokrát není jen zkratka na obalu lapající chtivé zákazníky, protože tvůrci tentokrát vzali tenhle formát smrtelně vážně a celý film na vás i kolem vás z obrazovky něco lítá, nebo vystupuje. Perfektní komedie pro demonstraci telky známým i pro vlastní potěšení. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VÍŠ, CO SE MI DNESKA STALO? NECHTĚNĚ JSEM DOSTAL DĚCKO NA KOKAIN, MÁLEM UHOŘEL ZAŽIVA (díky ukrajinskejm gangsterům), BYL JSEM ZDROGOVANEJ KRETENSKEJMA PUBERŤÁKAMA A PAK TANCOVAL NA VÁNOČNÍ ŠOU, MÁLEM SI URVAL PÉRO A NAKONEC STŘELIL DO KSICHTU SANTU CLAUSE (fakt existuje!!). PROČ? PROTOŽE JSEM CHTĚL, ABYS MĚL KURVA DOKONALÝ VÁNOCE!“..... /// Víte co mě nikdo neřekl? Že se tady hází exkrementama (no dobrá, tak hovnama), vtipný maj bejt kecy o hulení péra (neboj, blejt se bude taky...), je tady nějakej ,,řiťomrd“ a ,,prdička vagínová“, teda věci, vedle kterejch je zhulený malý děcko vlastně vtipný. Můj 12ti letej syn se baví (hlavně to neříkejte manželce – tý mojí...), protože slova ,,píchání“ a ,,kundy“ v Pokémonech (či co to dneska dávaj) moc nepoužívaj. Dospělí se chovaj jako děti a děti... (jsou zhulený – ale to už jsem psal...). Šílenej vánoční příběh, kterej mohl (FAKT!!!) bejt dokonale absurdně černohumornej, kdyby to nekurvili trapáckejma vtípkama(?). Já prostě TYHLE věci nemusím. Opravdu nevím, jestli se smát přilepenýmu péru (ke sloupu, jako v tom Vánočním příběhu...), zjištění, že palačinky jsou pro homouše (pozor...kontrolní otázka: mám rád palačinky?...) a čekat, jestli přijde teplej Barney. Jo a vo čem to vlastně bylo? No a není to jedno?.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám chuť (po Vánocích) na vánočního špeka. 2.) Pobaví mě, že je Ježíš kazišuk. 3.) Honím do pudrem navoněný ponožky (jen pro zajímavost – to už jste 3!). 4.) Thx za titule ,,cl3rick“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

První dva díly mě docela bavily, ale tohle už je jenom otravné. Nebyla tu jediná scéna, která by mě skutečně dostala, postavy jsou svým chováním naprosto otravné. Postavy se nikam neposouvají, i když tvůrci chtějí, aby to vypadalo jinak. Škoda, ale tohle už ani není v duchu předchozí série, jen ty postavy jsou stejné a jejich dobrodružství blbá. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Za prvé je asi opravdu nutnost se zhulit před projekcí, abychom pobrali ten nehorázný nájeb, co nám pan Schulson servíruje, ale co si budem nalhávat. Tohle je pro jasnou cílovku, není to osobitý šperk s pokusem vytvořit něco velkého nebo nového. Je to pouze pokračování zhulené ústřední dvojky, která tu paradoxně moc nehulí. 3*, protože jsem se celkem pobavil a akceptuju celou sérii a zacílení. Kdyby to byl ovšem samostatný film, tak je to skoro na odpad :-)). O ději raději nebudu spekulovat. Ve 3Déčku to mohla byt solidní šupa. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Trojka výborně navazuje na jedničku. Je to ostrá kadence vulgárních, sexuálních a fekálních vtipů, z nichž velká většina funguje. A Neill P. Harris jako předstíraný homosexuál, mluvící vaflo-robot, spousta drog, Danny Trejo... Bavil jsem se výborně a smál se nahlas. Co víc od komedie chtít? No a taky samozřejmě stromeček jak z ghetta a plastelinová vložka. Super. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (17)

  • Danny Trejo byl obsazen na návrh Todda Strausse-Schulsona. (spiderpig)
  • Ve filmu zazněla narážka na práci Kumara (Kal Penn) v Bílem domě. Jeho představitel Penn coby poradce v Bílém domě skutečně pracoval. (johhny007)

Reklama

Reklama