Reklama

Reklama

Námořní průzkumnický sniper Joe Linwood (Ted DiBias) na nějaký čas odešel z práce, a tak se může připojit ke své manželce Robin (Lara Cox) a vycestovat s ní na slavnostní otevření luxusního pětihvězdičkového resortu na ostrově v jižních mořích. Jejich pohádková dovolená však brzy skončí, skupina místních povstalců totiž převezme kontrolu nad resortem a několik hostů, včetně Robin a majitele hotelu, vezme jako rukojmí. Zatímco vyjednávají o výkupném, vůdce rebelů začne postupem času vraždit rukojmí. A hodiny tikají. Joe bude muset vzít věci do svých rukou a pokusit se sám zachránit svou manželku a ostatní přeživší od jisté smrti. Příběh byl natočen v Thajském Phuketu a byl inspirován skutečnou událostí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (57)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že mi tu chybí John Cena. Strašně jsem si na něj zvykl, ale DiBiase je taky frajer. Stejný jako první díl, krásná příroda, celkem dost akce. Jediný co mně štvalo byla kamera. Byl tu jeden ultimátní fight, kde Tedde předvádí svoje chmaty, z WWE (moje oblíbená scéna) - a právě tam se třásla kamera. Vadila mi ta akce v noci, skoro jsem nic neviděl, napětí je tu po celý film, rozjezd kratší, než v prvním díle, opět mnoho explozí, efektů, slizký záporáci a celkem jsem se bavil. Všechno se skládá prý, podle skutečné události, takže koukáte na to, co se fakt stalo a podle mně je to slušně natočené. Až na tu kameru nemám, co bych namítal. Hudba je fájn, jak říkám krásné prostředí, mnoho skvělých chmatů a tajfun, jménem: Ted DiBiase! No jinak za rok, u dalšího mariňáka! Už se nemůžu dočkat! 90% )) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

První díl Vojáka se mně líbil. Ale to bylo i tím, že John Cena byl bourák. Tady ten Ted už takovou ránu neměl, ale akce byla pořád hodně slušná. Konečně se mi po dlouhé době totiž stalo, že kamera během akce nehrála s mými zrakovými orgány kankán a docela se na ní i nechalo koukat. Dvě hvězdičky v tomhle případě vypadají míň, než skutečně jsou. Co se týče akčních filmů, dlouho jsem neviděl fajnovější. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vojak 2 mi sedi o neco vice nez prvni dil hlavne diky sympatictejsimu hlavnimu hrdinovi a taky je tu ta klasicka zapletka s prepadenim prazdninoveho strediska teroristy protivniku na likvidaci je tu vice nez dost a celkove bych rekl ze je to akcnejsi nez jednicka akorat tu nejsou tak kvalitni hlasky presto na moji strane spokojenost oproti predchozimu filmu prihazuju hvezdu navrch ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Voják 2" je obyčejným akčním filmem s jednoduchým příběhem, kde jde jen o to zachránit svoji lásku a přitom i spousta dalších lidí, nemluvě o tom, že zlí umírají, ale náš hrdina má jen pár škrábnutí. Smutné na tom je, že v dnešní době jsou zde hodně špatné kaskadérské kousky a všechno vypadá tak nějak jednoduše a spíše odbytě. je to škoda, film sice nemá příliš velký potenciál, ale dalo by se z toho vytěžit trochu víc. Takhle se ale lidem aspoň představí svalnatí chlapi, kteří umí hrát alespoň v ringu. A tam patří. Do filmu by se moc montovat neměli. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

13 mrtvých a dalších 6 eliminovaných. To je prosím pěkně bilance tajfunu jménem Joe Linwood, který se přehnal skrze jeden malý exotický ostrov. A bylo to představení vcelku příjemné, slušně natočené, samozřejmě s buketem totálního béčka. Vše jede podle šablony, při střelbě se příliš často zásobníky nevyměňují, střelci snad do jednoho mají diagnostikováno dobrých 6 dioptrií na každém oku a kuší asi bez kontaktních čoček. Takové klasické direct-to-video kolapsy. Hlavní hrdina vcelku sympaťák, Lara Cox neuvěřitelně sexy, Michael Rooker to sem tam odlehčuje hláškou. Skoro všechno bylo k vidění už tisíckrát, na druhou stranu mě Roel Reiné nijak neurazil, úplně v pohodě jsem to dokoukal, proto je 50% zcela zasloužených. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • The Marine 2 je prvým projektom spoločnosti WWE Studios. (mysiak)
  • Film je produkovaný spoločnosťou WWE films, ktorá plánuje vyrobiť 3 podobné snímky každý rok. (mysiak)
  • Pôvodne mal hrať hlavnú rolu wrestler Randy Orton, ktorý je mariňák, ale zranenie chrbta ho donútilo odrieknuť účasť. (mysiak)

Související novinky

Z Vatikánu se šíří hrůza

Z Vatikánu se šíří hrůza

13.02.2013

Člověk musí obdivovat Hollywood, jak dokáže reagovat na aktuální dění. Produkční společnost Lakeshore, stojící třeba za sérií Underworld, si do momentálního mediálního rozruchu pospíšila se zprávou o… (více)

Reklama

Reklama