Reklama

Reklama

Po absolvování několika koncertů po Evropě se Alvin, Theo a Simon musí do USA vrátit sami, protože Dave je zraněný. Jejich poručníkem se stává Tobby a má Davem nařízeno, že kluci musí začít chodit do školy. Potkávají tu nové spolužáky a také tři nové kamarádky, ze kterých se možná stane i něco víc – můžete se těšit na dívčí trio Chipettky. Ředitelka školy zatím přemlouvá Chipmunky, aby se zúčastnili pěvecké soutěže a vyhráli pro školu pětadvacet tisíc dolarů. Ti souhlasí, jenže záhy se na škole objevuje Ian a tvrdí, že holky jsou lepší než kluci. Donutí ředitelku, aby uspořádala hlasování mezi žáky, které by rozhodlo, kdo bude školu reprezentovat. Ian mezi tím holkám zakáže školní vystoupení a nutí je, aby se rozdělily a zpívala jen Britney. Protože to odmítají, tak jsou zavřeny do klece. V soutěži škol se už blíží jejich vystoupení, ale místo nich je tady jen Theo a Simon. Musí soutěž zachránit, na pomoc jim přichází Tobby… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (173)

Wlashack 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další ždímačku na peníze ubohých rodičů. Původní díl by ještě celkem snesitelný, ale tady je už hlavokroutících momentů přespříliš. Čimpančice, kterým jsem těžko rozuměl já (a to slovenčinu celkem ovládám), natož děti. Navíc mne jako vozíčkáře celkem udivila scéna nebohé babičky letící na vozíku ze schodů. Milí filmaři, viděli jste vůbec někdy, jak se chová vozí spuštěny po zadu ze schodů? Okamžitě(!) by se převrátil na zad a milá babča by dopadla daleko hůř. Ne, vozík opravdu poslušně nezdrncá každý schod :-) Odpad tomu nedám, od toho jsou tu jiní, ale víc než jednu hvězdu z toho nevykřešu, děti sorry. ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Digitální veverky jsou zpátky ještě naivnější, blbější, upištěnější a nesnesitelnější. Jestli jsem jedničku proklínal, tak po tomhle úděsném pokračování bych jí dal snad i Oscara za nejlepší animák. To všechno, co bylo v jedničce k nesnesení je tady ještě dvakrát tak víc. Upištěné zpívání se přeneslo to stylu přezpívávání známých popových hitů, což se absolutně nedá poslouchat. Jason Lee navíc konečně pochopil, k jaký pitomosti se to chudák upsal, takže vyklidí brzo pole a jeho roli nahradí Zachari "Chuck" Levi, kterého mám ještě radši než Leeho. A taky se v tom trápí. Na tomhle se zkrátka nedá nic pochválit, s pištění vás začne bolet hlava po 2 minutách. Doplňte to totálním wtf československým dabingem a vyjde vám zrůdnost, kterou bych dítěti bych to nepustil ani za trest. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ani výměna režiséra a dvou scénáristů bůhvíjak nepomohla. Betty Thomas má sice se zvířaty zkušenosti z filmu Dr. Dolittle a scénáristé zase pracovali na různých animovaných filmech, leč ani to filmu extra nepomohlo. Snímek je vlastně kopií prvního. Chipmunkové jsou sice slavní, ale objevují se Chipettky. A opět je Ian přemlouvá, aby zpívaly, zpívaly a co nejvíc z nich chce vytřískat (to už tu jednou bylo). A ony, stejně jako před nimi kluci, také zjišťují, co je zač, a nakonec mu utečou, stanou se všichni přáteli a pohádky je konec. Pár úsměvných scén s babčou nebo ve škole by se našlo, dvojka však nejenže nepřinesla nic nového (i téma apelování na přátelství je opět stejné), ale dokonce kopíruje sebe sama. Tak si skoro říkám, zda ještě tvůrci mohou přijít s něčím novým. Jenže u trojky se objeví již třetí režisér a tak je tu snaha evidentní - vytřískat co nejvíc. Z tématu i diváků. ()

mai 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé zlkoukla jedničku, přišlo mi to jako dost dobrý a originální nápad, to ale neznamená, že by měli tvůrci ihned začít s dvojkou ( o trojce už radši vůbec nemluvím...). Většina pěkných filmů nebo pohádek natočí jakoby původní verzi filmu, tedy jak by si přáli, jak by film měl začít, a taky SKONČIT. Ale "bohužel" se rozhodli, pravděpodobně kvůli sledovanosti, nuceně nastavit příběh... -_- a to už potom - slušně řečeno - není ono. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji, když se pořádají héliové párty. Tenké až pištivé hlásky vyvolávající výbuchy smíchu a po skončení bolest hlavy, která vybízí k plánování příští párty (dvojnásobné). A tak se pan režisér nechal inspiroval a udělal to, co musel :o) Zdvojnásobil Chipmanky :o) A tak jak jsem si je oblíbila v jedničce, ve dvojce se nic nezměnilo, jen se znásobily další objekty mé lásky. A tímto Vás prosím a žádám, pokud jste dali odpad jedničce, nezkoušejte ani pomyslet, že byste si dvojku pustili. Jinak pocítíte můj dvojnásobný vztek ;o) Dělám to pro Vaše dobro :o) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Film vyhrál v roce 2010 Kid's Choice Awards a BAFTA Children's Awards: Kid´s Vote. (J*A*M*A*L)
  • Film byl distribuován pod krycím názvem Hairy Beast 2. (KucC)
  • Film obsahuje medzititulkovú a potitulkovú scénu. (EvilMatus)

Reklama

Reklama