Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kolumbijské džungli není kam uniknout... a tajný tým americké armády je nucen dělat vlastní rozhodnutí. Vzrušující a explozivní nový film ze série Za nepřátelskou linií vás tentokrát zavede do úplně nového prostředí! Kolumbií zmítá chaos, protože proti sobě bojují vládní úřady a povstalci. Členové speciálního týmu se vydávají na tajnou misi, při které mají sledovat setkání dvou znepřátelených frakcí. Místo toho musí čelit obvinění z vraždy vůdců obou stran! Ocitli se daleko od domova, opuštěni vlastní vládou, přesto musí přežít tak dlouho, aby prokázali svou nevinu a ještě zabránili brutální válce rozšířit se za hranice. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Uf, no tak jak bych to asi zkrátil ? Nějak se mi to nechce rozepisovat. Předchozí film měl strašně moc chyb, především v akci. Zde je akce o dost lépe natočena a v některých případech jsem byl rád jak ta akcička je přehledná. Ale zbytek filmu o ničem. A dalo by se to nazvat i velkou nudou. Úvod snímku je děsný, vůbec nezaujme a až přehnaně brzo se jde na akce, zhruba okolo třinácté minuty. Jako mohlo by to být kladem, ale vůbec jsem nepochopil proč ty vojáci jdou do té akce. Příběh je nedomyšlený a ani ho film snad nemá. Žádná logika nic. Herecké obsazení mě vůbec nezaujalo, možná tak dva vojáci trochu zaujaly, ale o nic velkého nešlo. Co se týče akce, je jí zde o trochu více než ve dvojce a akční sekvence jsou delší. Potěší pár dobrých vyvraždovaček, nebo pár výbuchů, které jsou pěkně natočeny. Střílení obyčejné, ale střih byl v pohodě a kamera taky docela. No a právě tohle je jediný klad filmu, který to na tu jednu hvězdu vytáhne. Jinač je během filmu, mezi akčními scénami strašná nuda. Vše je celkem ohrané, i tak akce nezaujme, avšak po technické stránce možná ano, jak už jsem psal, akce je celkem dobře natočena. Finále jsem čekla akční a místo toho taková debilní scéna. A na závěr samozřejmě vyznamení a pohádky je konec. Nudilo to ještě víc než dvojka, ale zase zde byla lepší akce. Ale bral bych to skoro stejně jako mizerná dvojka. Zde se vytáhla trochu akce, uznávám pár výbůchů, ale zbytek je o ničem. Nějací záporáci ? Moc zde neúčinkovali a vůbec nezabavili. Hudba nic moc. Takže nevím jak to mám shrnout. Akční záležitost opravdu o ničem. O trošičku lepší než předchozí film, ale přesto hodnotím jen tak na 19% = * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

....a zase jsme někde uplně jinde s partou uplně jinejch lidí. Co to má jako znamenat? Nejhorší na tom ale je, že zase tak strašný to zase není, ale sere mě na tom už jenom to, že si tvůrci nevystačí s vlastním názvem a serou si do příběhu, který s tím nemá společného vůbec nic...co od toho čekají? Víc peněz? Bohužel asi jo, a po shlédnutí divák dostane hlavně film, který vůbec nečekal ale popravdě vcelku ušel. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Z hlediska příběhu stupidní a stran taktik speciálních jednotek dětinsky naivní béčko s akcí ve stylu "akčních" televizních seriálů 80. a 90. let. Zapojení WWE Films do produkce zřejmě zahrnovalo pouze angažmá wrestlera Mr. Kennedy, který hraje vedlejší roli. S ostatní tvorbou společnosti nemá film nic společného, naopak se jedná především o produkci studia 20th Century Fox, přesněji řečeno jeho Home Entertainment divize, která financuje brakové sequely průměrně úspěšných titulů určené přímo pro videotrh. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Už dvojka byla hnusným parazitováním na počinu někoho jiného, což mě pokaždé neomylně vytočí, trojka je pak dalším pokračováním efektu sněhové koule. Ano, přiznávám, že je to o něco málo lepší než dvojka, ale zdůrazňuji to spojení ´o něco málo´ a upozorňuji na fakt, že dvojka byla ještě větší sračkou, než jakou člověk trpí při Faraonově pomstě. (Filmfest Hurghada 2012, 44/67) ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Klasické akční béčko, u kterého se nesmí moc přemýšlet, a u kterého již dopředu víte jak dopadne. Takže pokud nečekáte nějaká moudra, ale pouze slušně natočenou akci, jste tu dobře. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Chýbala mi digitálna dravosť predchodcov. Réžijne žiadny zázrak, ale kvitujem, že sa stále niečo deje a film má lepší spád ako dvojka. Ak rátame do série aj SEAL TEAM 8 tak ide o tretí najlepší diel série :-) Solídne video béčko... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hm tak třetí díl asi nejpřehnanější ze všech, nicméně já bych ho přirovnal právě ke kvalitám dvojky. Oba díly si moc nemají co vyčítat. No vlastně tady byla lepší kamera i střih. Jinak to ale v mnoha ohledech bylo rovněž dost nadsazené akční céčko, plné přestřelek, výbuchů, dementního konce, „slepých“ ozbrojenců, jenž tu umírali po desítkách, kiksů ve scénáři, přehlídka nelogických – nereálných situací a když jsem na začátku viděl toho černocha šéfa z dvojky, šly na mě mdloby. Naštěstí tu nebyl takový kokot. Naší partičce ze speciálního komanda nejvíc seděl ten chlastací večírek s polonahými kočkami… ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bojů bylo dostačujících a Kolumbie solidní po dvojce jsem čekal že půjdeme ještě hlouběji no nakonec jsem překvapený. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojka je o celu jednu hviezdicku lepsia ako dvojka. Co vzhladom na to, ze som dvojku ohodnotil ako odpad, nie je ziadna vyhra. Zase sa to odohrava v prostredi, ktore ma bavi, tentokrat v Kolumbii, ale znova je to neznesitelna nuda. Jediny plus je o triedu lepsia akcia ako minule. Uz nie je tak tragicka ale len tuctova a nevyrazna. Najviac ma to mrzelo v scene, ked chlapik zobral do ruky gulomet a zacal strielat a pôsobilo to nezazivne. Tim Matheson je celkom dobry herec, ale ako reziser vôbec nevie dodat akcii poriadnu šťavu. A herecke obsadenie je tiez zlozene z necharizmatickych nul, takze nevidim jediny dôvod preco tento film niekomu odporucit. 2/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

FARC 50 let vedou krutou kampaň teroru proti vládě a kolumbijskému lidu. Jsou vypsány vysoké odměny za informace vedoucí k dopadení vůdců organizace. A k filmu. Vypsal bych vysokou odměnu za kampaň: Netočit tento film, je to škoda peněz!! Ta hořící vrtule na dortu byla varování. A šílená hudba, to je vrchol. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Opravdu chápu, že je to kvalita VHS, sám to přiznám, jenže trojka dvojku úplně nehorázným stylem rozdrtila, tohle jsem vážně nečekal a mrzí mně zdejší hodnocení, protože negativní špunty se ve filmu hledají těžko, snad scénář je opravdu stupidní, ale bez něj by nebyla akce a takřka nic, možná kamera, občas se sebou házela, malinko nepřehlednost, že proti komu vlastně hraje skupina hrdinů, to jsou však minimální drobečky, nad kterýma lze mávnout rukou. Jinak je film nasekaný akcí, která je opravdu dlouhá, surová, napínavá, realistická, přebíjejí se zásobníky, je využit obrovský počet zbraní, dobrých nápadů, odpalovacích zařízení, tedy je ve filmu i mnoho výbuchů, ale kousek amatérských skvrn se najde. Obsazení skoro neznám, ale vojáci si u mně získali srdce, například, když šlo do tuhého padaly hlášky, nejvíc zabíjel bloňdák, který vytasil odkaz s Brucem Willisem, alá Johnem McClaiem. Hudba je docela slušná, zejména, když zachraňovali svého parťáka, tak hrál nasekaný rock, jak to miluju! Pořád se něco děje, minimum zbytečně ukecaných dialogů, i když scénář mohl být trošku lepší, no. Nejvíc mně potěšil velkej fight na konci s nožema, no co víc si přát! Tohle od takových válečných nářezů čekám, sice občas kamera skáče, jenže jinak je v naprosté pohodě, takže si nemám nač stěžovat. Záporáci slušný. Dvojka se může jít vyvenčit, tohle je skvělé pokračování z mého pohledu nedoceněné, a pro mně je to o trošku lepší, jak jednička! A to už je co říci. Dávám 9/10, přehodnotil jsem se, dvojce jsem ubral hvězdu a dva body | 90% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti debilní dvojce je Colombia alespoň koukatelné pokračování. Ve všech ohledech to je ale čistý průměr až podprůměr. Akce však byla tentokrát docela povedená. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Trapas za trapasom. Fascinovalo ma, že jeden z hrdinov sa neutopil, keď bol pod vodou, to bola, ale hlúposť, hlavne to svetlo v tej vode, veď tam by bola akurát tma. Takýchto trapasov bolo od začiatku až na koniec. Oceňujem však, že niekto sfilmoval boje s povstalcami v Kolumbii, že tam bol celkom prijateľný politický podtext, čo sa týka Kolumbijcov, Američania to zas pohnojili. Ten tanec na streche a ten jarmok boli pekné scény, ale to v zajatí bola hlúposť aj to vyslobodenie sa z neho, vlastne ťažko sa tam hľadá niečo tak pozitívne, prečo by stálo za to si tento film pozrieť znova. Jedenkrát stačilo. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než dvojka, hlavně koukatelnější - proto musím dát 3* oproti dvěma pro dvojku. Ale pořád je to to stejné do kolečka, jen se vyměnilo prostředí a herci. Akce trošku přibylo, ale pořád to bída nad bídu. Místo AK modernější zbarně, ale střelba a výbuchy zas pomalu jak kdybych si to sám udělal v malování. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je o trochu lepší než otřesná dvojka, ale kvalit docela povedené jedničky rozhodně nedosahuje. Nejvíce mi na filmech za nepřátelskou linií vadí, že jsou moc ''americké'' a přehnaně hrdinské. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ubrali sme šialené filtry, ale zmenila sme sa na tupé céčko z 90. rokov...čisté VHS, nudná akcia, ale lepšie ako dvojka...ale štvorka môže byť iba s obsadením z jednotky:D ()

Reklama

Reklama