Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování. V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Lovecká sezóna 2 by mala byť povinný náučný materiál pre páry pred svadbou. Na veky vekov v podaní Elliota znie tak trochu hrozivo. Inak je to o poznanie slabšie než originálna jednotka, ale Dvojctihodný mistr Ell ide naďalej prvú ligu. Mňa to celé vie zabaviť vďaka konkrétnym postavám ako Elliot a Rudo, či vďaka super dialógom a perfektnému dabingu CZ. Napriek miernemu poklesu kvality, tvorcov nezastavilo, aby dali trojku aj štvorku, tak uvidíme čo bude ďalej. A nezabudnite, až do smrti je ok, ale na veky vekov ??? ()

elshish odpad!

všechny recenze uživatele

Já prostě nechápu, proč se někdo snaží fakt točit něco jen proto, že jednička byla v uvozovkách dobrá!! Lovecká sezóna 1 pro mě byla obstojná, ale kvůli tomu že si pár nadšenců řekne, že máme přebitek materiálu...frknem to tam , si myslím, že to není správný pohled na věc a nebo jsem totální MAGOR a mám prostě na to BLÁSZNIVEJ NÁZOR :) ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování docela zklamalo hlavně né moc povedenými animacemi, které jsou na dnešní dobu vysoce podprůměrné, příběh taky není zrovna povedený a už vůbec ne originální. Ale nějaký vtip to v sobě má. Český dabing celkem ušel. Asi určitě tento film ocení menší diváci, starší generaci zanechá né moc povedený animák. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Lovecká sezóna" nebyl nijak geniální animák, ale tak sem tam pobaví nějaký ten nový hláškující frajer, kterým je v tomto případě jelen, co má trochu problémy se svým parožím. Prostě takový ten klasický animácký loser po vzoru Sida z "Doby ledové". Ve dvojice spolupráce jelena a medvěda nefunguje už vůbec, vtipy jsou provařené, rádoby groteskní, což si myslím příliš nezaujme ani děti, snad jen ty, co se ještě rádi dívají na ty roztomilé postavičky, co si tam tak hopkají a ječí. Proč filmu dát něco víc, že, když na to rodiče s dětmi stejně půjdou, nebo si to koupí aspoň na DVD. Komerce jednou zabije umění, a když ne umění, tak originalitu určitě. Ta už má vůbec hodně namále. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/jumper-babel-kung-fu-divocina-miami.html ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je asi tak zbytečný, jako chlap mezi dvěma lesbičkami. S tím rozdílem, že takový nebožák si alespoň dopřeje hezkého pohledu, zatímco já viděl jen barevnou centrifugu, ze které mi na konci bylo blivno. Už jednička napadala na jednu nohu, dvojka potom přijela na vozejku. (Filmfest Hurghada 2012, 26/67) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama