Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování. V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Když se vykastruje pes, pořád si s ním užijete legraci. Když vykastrujete animák, zůstane jen sada barev a barviček, které se hýbají a dělají zvuky. A není to legrace, ani když začnou mluvit. Mají totiž vykastrované nejen tělo, ale i duši. Stále o dost menší peklo než takoví Vesmírní opičáci... ale když už dojde na srovnání se samotným dnem, vpravdě to asi stejně nestojí za řeč. ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě bych chtěl poznamenat, že mi opět většina hlavních představitelů k srdci vůbec nepřirostla, Boog, Elliot a Giselle nemají vůbec žádné charisma a působí jako tupé loutky. Výjimku tvoří snad jen Mr. Weenie + pár ostatních charakterů a celkově mi připadalo psí osazenstvo snad i lepší než hlavní představitelé. Kdyby se to jmenovalo Psí sezóna 2, udělali by autoři lépe. Namluvené neoriginální hlasy jsou společně s chudou animací dalším hřebíčkem do rakve tohoto nešťastného animáku, který opravdu patří tam, kam byl původně určen, tedy do videopůjčoven a nikoliv do kin, kam jej naše slavná distribuce zařadila. (2/10) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Odcituji Buřtíka: "Was ist das?" Tahle věta docela přesně vystihuje tuhle nadstavenou kaši. Přátelé, něco jiného je nadstavovat třeba Shreka, Toy Story nebo Dobu ledovou, kde jedničky měly nepopiratelnou úroveň. Ale Lovecká sezóna byla už v jedničce hodně, hodně a ještě jednou hodně průměrná, tak PROČ dop*dele dvojka??? Ale dobrá, metoda "pokus-omyl" může vést někdy k lepšímu výsledku než u jedničky (ve filmové historii se to stalo možná jednou? dvakrát?), jenže tohle prostě musel být od počáku PRŮSER a jediný kdo to nechápal, byli asi autoři... No, dobře, nejhorší 3D animák v historii tohle zatím ještě nebyl (na ten směle kandiduje Kozí příběh), tak zatím jen doufejme, že NIKOHO nenapadne točit trojku. To bych si asi koupil jednosměrnou letenku do Emeryky a zařídil bych osobně konec série... ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $8,666,679Tržby za predaj DVD v USA $22,724,170 //počet predaných kusov 1,172,623 ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

LOVECKÁ SEZÓNA 2 není nevhodná jenom tím, že na místo své původní štace video a DVD půjčoven jde v některých zemích světa včetně té naší do kin, ale i tím, o čem a jaká je. Nejedná se o zcela 3D animovaný film, protože pouze postavy a popředí je trojrozměrné, zatímco pozadí je nehybné, dokreslené a dvourozměrné. Druhý díl jednak nese neduhy všech pokračování (děj je zhuštěnější, postavy plošší, události podbízivější a jinak se jede přes kopírák), jednak i "animováků" pro celou rodinu (nevyužitý potenciál trojrozměrné animace, zábavnější vedlejší postavičky než hlavní, neustále se tam něco hýbe a je to barevné, aby se divák nezačal nudit, ale nedrží to pohromadě) a neduhy D2V/D (neuvěřitelně slabý příběh nehodný celovečerní stopáže, uměle komplikovaný děj, otravně moralistický rodinný apel o přátelství, důvěře a blablabla...). Nestoudnost něco takového uvést do kin a vyžadovat za to peníze. 3/10 ()

JFL odpad!

všechny recenze uživatele

O rok dříve se studio Sony Pictures Animation filmem "Divoké vlny" pasovalo na jednoho z předních hráčů mezi tvůrci počítačových animáků. Při sledování "Lovecké sezóny 2" se nelze zbavit pocitů marnosti a zrazenosti, neboť novinka od Sony je přesný opak "Divokých vln" – nepokrytě laciná, formálně otřesná a po všech ohledech stupidní odpornost, jejíž zhlédnutí způsobí v mentálním vývoji dítěte asi stejný pokrok jako pád na hlavu z velké výšky. Kvůli snížení nákladů většinu snímku místo žánrově tradičních dynamických akčních sekvencí tvoří scény, kde postavičky toporně stojí na místě, zatímco dabéři zoufale improvizují rádoby směšné žvásty, které mají film natáhnout na stopáž lehce přes hodinu. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Na mašinách, co animují Kouzelnou školku, musela vzniknout i tahle obludnost. Tvůrci bez špetky sebereflexe servírují divákovi smrtelnou dávku nevtipného humoru a uondaného příběhu. Animované harakiri pro děti a dospělé. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zatímco první Lovecká sezóna byla poměrně sofistikovaná a velice hezky animovaná, druhá je už jen uřvaná slepenice scének, ve kterých furt někdo volá Buřtíčka. Po technické stránce sice potěší některé detaily, které jsou relativně slušné a občas potěší zajímavě nasvícená scenérie, celkově je ale dvojka výrazně slabší, než jednčka, dokonce ani ta tráva už se nehýbe. Humor, když už se objeví, je prima, mnoho jej ale není. No a ani medvědí ukolébavky se tentokrát nedočkáte, takže ke shlédnutí druhé Lovecké sezóny opravdu mnoho důvodů nevidím... ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

No moc se nedivím, že druhá Lovecká Sezóna byla určena rovnou do půjčoven. Většinou se kvalita animace u jiných animovaných filmů každým dílem zvedá, nebo alespoň stagnuje na stejném místě, tady ovšem kvalita značně klesla. Animace je v dnešní době vysoce podprůměrná, příběh taky není zrovna povedený a už vůbec ne originální. Ještě že aspoň fungují některé vtipy a je zvolena krátká stopáž, delší čas by tento film definitivně potopil. A to vhození do kin, je jen čistě vypočítavý trik našich distributorů. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pravidlo o špatných dvojkách platí i u animáků. Další sezózna už opravdu nemá, co nabídnout, když nepočítám psychopatického pudlíka. Děti se budou docela dobře bavit, ale pro pobavení dospělích je třeba zabrousit úplně jinam. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ono nakoniec to nebolo až také zlé, ako som očakával, ale ísť na toto do kina, asi nadávam ako blázon. Sú skvosty, ktoré sa na úkor takýchto somarín na plátna nedostanú a určite by zaslúžili väčšiu pozornosť, ale táto téma sem nepatrí. Film ujde ako voda, pretože má len niečo cez hodinku čistého času, za skoršiu dobu vám ale aj z hlavy vyprchá. Podstatné je, že počas neho som sa nenudil, takže celkom spokojnosť. 50%. ()

Arachneuss odpad!

všechny recenze uživatele

Já na tom filmu nenašel nic, nic co by mi alespoň trochu imponovalo. Příběh, dialogy, animace stojí za starou bačkoru. Ještě štěstí, že je to tak krátké. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

O dost horší než první díl. Změnou režiséra přišla Lovecká sezóna o největší devizu, tedy o tu zbrklou kanonádu slovních i vizuálních gagů, která mě při sledování prvního dílu tak nadchla. A to je velká škoda. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už pôvodný snímok, ktorý bol natočený v roku 2006, ma nijak zvlášť nezaujal. To, že by mohlo vzniknúť pri tak nevýraznom titule aj ďaľšie pokračovanie ma ani len nenapadlo. Partia zvieracích hrdinov pod vedením jednorohého, vychrtnutého, ukecaného jeleňa Elliota, ktorému asistuje zablšený medveď Boog, nestojí za nič. Nemajú žiadnu charizmu. Je to nuda. Nepáčili sa mi ani strohé animácie od spoločnosti Sony Pictures. Úplne zbytočné pokračovanie podpriemerného animáku. * ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování docela zklamalo hlavně né moc povedenými animacemi, které jsou na dnešní dobu vysoce podprůměrné, příběh taky není zrovna povedený a už vůbec ne originální. Ale nějaký vtip to v sobě má. Český dabing celkem ušel. Asi určitě tento film ocení menší diváci, starší generaci zanechá né moc povedený animák. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zbytečné pokračování asi nejhoršího animáku posledních let. A od minula se toho opravdu moc nezměnilo. Možná jen, že vizuální stránka je asi o dvě třídy horší, než tomu bylo v případě jedničky a i takový 15 let starý Toy Story mi přijde hezčí. Příběh jako by tu ani nebyl a smát se budou zase jenom asi ti nejmenší. Narozdíl od jedničky jsem se ale přece jenom aspoň párkrát pousmál, takže se to od odpadu přece jenom trochu drží. Takoví Vesmirní opičáci byli snad ještě horší. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie pokračovania Loveckej Sezóny pre mňa vôbec nebolo ťažké. Animák je ešte horší odpad ako Príbeh Žraloka alebo Carkoolka. Prekvapila ma ale hudobná stránka snímky – aj napriek nízkemu rozpočtu si Sony najali aspoň známejšieho skladateľa filmovej hudby Ramina Djawadiho, ktorý v minulosti zložil hudbu k Iron Manovi, alebo seriálu Prison Break. Samotná hudba síce nijako neupúta, ale aspoň nepatrí k tomu najhoršiemu, čo v kinematografii nájdete. ()

Reklama

Reklama