Reklama

Reklama

Ghost Rider 2

  • Česko Ghost Rider 2: Duch pomsty (více)
Trailer 2

Ve východní Evropě varuje kněz Moreau mnichy ze skalního kláštera, že se blíží takzvaná hodina proroctví. Tehdy se ďábel Roarke pokusí převtělit do těla třináctiletého Dannyho, a získá tím ještě větší sílu. Je nutné Dannyho a jeho matku ochránit. To se jim však nepovede, protože klášter napadli muži pod vedením Raye Carrigana, kterého si najmul právě Roarke, a Dannyho i s matkou unesli. Moreau kontaktuje Johnyho Blaze, který jako jediný může pomoci. Johnny před lety uzavřel smlouvu s Roarkem a jediný se může ďáblovi postavit. Johnny zpočátku nemá zájem, ale když mu Moreau slíbí, že za záchranu chlapce ho zbaví kletby, souhlasí. Najde je ve chvíli, kdy Carrigan hodlá zabít Nadyu, protože už ji k ničemu nepotřebuje. Johnny, proměněný v Ghost Ridera, se s Carriganem a jeho muži pustí do boje. Mnoho jich zabije, ale Carriganovi se přesto podaří i s Dannym upláchnout. Následujícího dne se Johnny probere v nemocnici, odkud uteče. Spatří i Nadyu a žádá ji, aby přijala jeho pomoc v hledání Dannyho. Zároveň ji varuje, aby mu v případě, kdy se zase promění na Ghost Ridera, nevěřila. V tu chvíli to není Johnny, ale démon, který má hlad a může jí ublížit. V mezičase se však Roarke dokázal telefonicky spojit s Carriganem a přes telefon s Dannym spustil ochranu, takže Johnny teď Dannyho nemůže vycítit, nicméně Carrigana ano, a žádá ho, aby hocha „dodal“ na místo určení včas. Nadya se Johnnymu přizná, že ona sama také uzavřela smlouvu s ďáblem Roarkem v okamžiku, kdy ležela polomrtvá, dusící se vlastní krví. Za záchranu svého života s ním otěhotněla, a její syn Danny je tedy něco jako poloviční ďábel a má se stát nástrojem Roarkovy neomezené moci. Danny se pokusí Carriganovi utéct, ale zlomí si nohu v kotníku, a je znovu zajat. Johnnymu a Nadye se je podaří vystopovat a zatímco Johnny bojuje s přesilou, Nadya s Dannym odjíždí. Johnny smrtelně zraní Carrigana, ale Roarke se nehodlá vzdát, a tak Carrigana znovu oživí a změní ho v démona se schopností nechat zkamenět vše, čeho se dotkne. Johnny se vydá za Nadyou a Dannym a připojí se k nim ještě Moreau, který je dovede až do skalního kláštera. Kde hodlá Johnnyho osvobodit od kletby. Zde mu vypráví, že Ghost Rider je vlastně změněný anděl spravedlnosti Zarathos, kterého mučili v pekle, a on zešílel. Nyní musí Johnny podstoupit nebezpečný proces vymýtání ďábla a není jisté, že to přežije. Johnny to chce podstoupit, a znovu se stává člověkem. Toto štěstí však netrvá dlouho. Hlavní mnich Methodius hodlá Dannyho usmrtit, protože je to podle něj jediná možnost, jak zabránit Roarkovu plánu. Johnny však Dannymu slíbil, že mu pomůže, a hodlá to dodržet. Objevuje se Carrigan, který nechá všechny mnichy zkamenět a znovu unáší Dannyho. Johnny velmi lituje, že podstoupil proces vymýtání ďábla, teď bude mít mnohem těžší pozici v boji s Carriganem, kterému se již podařilo přivézt Dannyho k Roarkovi. Proces převtělování může začít... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Darren98

Darren98 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Já jsem zrovna viděl jak jeden film s 35% je asi 800 nejhorší, tak jsem spěchal sem že můj milovanej Ghost Rider 2 je asi taky v top tisícovce. :D 668. teď, ale 666 je docela epic, když už tu je tak kritizován.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Je otázka, jestli je GR 2 špatnej nebo jen obskurní a jinej a hromada lidí to nedokáže zařadit.

 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Myslís David S. Goyer? Sem koukal teda... jak tohle mohl vypustit s klidným srdcem na svět :) On i ten Idris Elba mi přijde na tenhle film až moc dobrý herec... Nezbývá než doufat, že Batman vs. Superman dopadne podstatně líp!

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

No jo, jedním z lidí co to napsali je i scenárista tvýho oblíbenýho filmu:))

 (hodnocení, recenze)

Tak že to bude horší než jednička sem fakt nečekal, protože... no, nic nemůže být horší než jednička! Omyl! Taaaakhle velkou *íčovinu sem už dlouho neviděl... ty dialogy fakt jak z porna! N/T jsou další z dlouhé řady řežižérů jednoho dobrého filmu s tím že s podobnými ingrediencemi se snaží znovu a znovu o tu boží jízdu jako v Crack, ale ono pořád né a né dopadnout... páč tohle bylo - wow! A ten scénář taky boží! Hovadiny vycucané z prstu, kde nic nedává smysl... prostě wow-effect jako kráva :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

F!refly

F!refly (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mám přehled/nemám přehled, to mi je úplně jedno a nezajímá mě to :D Já nehodnotím filmy podle nějakých měřítek, nesrovnávám je mezi s sebou atd. ale prostě se na něj podívám a buď se mi líbí a nebo ne. Podle toho si pak dám patřičnou hvězdu :) Už nebudu nijak reagovat, každý má prostě jiný názor na věc.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

F!refly

Hele, ať si každej hodnotí co chce a jak chce, ale ten tvůj komentář spíš ukazuje jak moc máš velikej přehled, než to, jak je ten film špatnej:))

na příspěvěk reagoval F!refly

F!refly

F!refly (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Co ti na to mám říct, můžu si tu psát co chci, kdy chci a jak chci :) kdybych to chtěl oficiálně hodnotit, tak bych napsal patřičné hodnocení a nepsal to sem do diskuze :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

F!refly

F!refly (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Máš pravdu, moc jsem toho neviděl, však jsem jen 91 ročník :D Ale pořád si stojím za svým názorem že to je jedna z největších kravin :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

dunos

dunos (hodnocení, recenze)

tvl to je fail jak svina toto. Nicolas Cage ako Ghost Rider :DDD sakra to uz mohli dat rovno Rowan Atkinson. 

PiperW

PiperW (hodnocení, recenze)

Jednička se mi moc líbila, za to u dvojky jsem měla co dělat, abych to vůbec dokoukala.  Moc mě nenadchla

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Jen tak pro informaci, kdyby si chtěl někdo koupit dvd Ghost Rider 2, které vydal Intersonic za 99 kč. Ačkoliv je na obalu uvedeno, že film obsahuje ČESKÝ, SLOVENSKÝ a ANLICKÝ zvuk, a CZ titulky, není to pravda! Je tam pouze Cz dabing, anglický originál a jinak úplný kulový. Čuráčci z Intersonicu se na dvd za 99 kaček ani nenamáhali dát CZ titulky, takže např. pro mě totálně vyhozené kilo. Koupil jsem si film za stovku a teď si to tak akorát můžu stáhnout z netu nebo počkat do února na blu-ray. Přeju debilům z Intersonicu pomalou a bolestivou smrt!

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

nerdrage: S tímhle s tebou souhlasím, až na to že komiks jsem začal číst až po hodně dlouhý době kdy jsem viděl prvního GR. Takže hodnocení kdybych ho viděl ted šlo by rapidně dolů.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

nerdrage

nerdrage (hodnocení, recenze)

Jako člověku, co má Ghost Ridera načtenýho (spíš zahraničních, u nás toho moc nevyšlo) mi přišel první film příšerný (dal jsem odpad) a tenhle... mno aspoň průměrný (dal jsem 3*). Rozhodně se to blíží víc tomu, jak by měla filmová verze tohodle charakteru vypadat, ale pořád to ještě není ono.

Gerret

Gerret (hodnocení, recenze)

Tak já tomu dal dvě hvězdy. Nebýt Cage asi bych šel i níž. Škoda, jedničce jsem dal čtyři hvězdy, ta se mi fakt líbila, ale to co se mi líbilo v prvním dílu tady už není :(, škoda mohl to být dobrý film.

Entef

Entef (hodnocení, recenze)

Vážně jsem hledala, za co bych dala aspoň jednu hvězdu...ale bohužel...nic jsem nenašla...někdo tu psal, že je to snad film, nad kterým se musí přemýšlet...bože!!! To si dotyčný dělal srandu!! Nad tímto filmem není co k přemýšlení...je to prostě slátanina, která nefunguje...první díl byl v pohodě, druhý se opravdu nepovedl...:-(

chopper666

chopper666 (hodnocení, recenze)

no hodne slabý kousek o proti prvnímu dílu,dal bych odpad,ale jelikož sem motorkářský fanda tak sem dal jednu hvezdičku,ale ,,odřenou hvězdičku,,

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Damarus

Damarus (hodnocení, recenze)

Iks: jj je to dobrý film,nejlepší Marvelovka,ale prostě 91%tonentonetone!To je tim,že na tenhle komiksový crossover čekalo hodně fandů komiksu!V jednom filmu si všichni mohli najít svého oblíbeného hrdinu,chytrý tah jak si vidělat pár milionů,ale čekal jsem,že CSFD proti tomu bude aspoň trochu imunní!

Damarus

Damarus (hodnocení, recenze)

Iks: já to nechtěl říct první,ale aspoň nejsem sám kdo si to myslí - zkrátka mluvíš mi z duše!

Související novinky

Vládci vesmíru od Goyera?

Vládci vesmíru od Goyera?

01.12.2017

Když má scenárista (a občasný režisér) David Goyer dobrý rok, nadělí nám Bladea nebo Batman začíná. Když má špatný rok, vypadne z něj Blade: Trinity nebo Ghost Rider 2. Hollywoodská studia ale tohle… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Ghost Rider vs. Dracula

Ghost Rider vs. Dracula

28.08.2010

Z natáčení v Bulharsku už je dávno vyhlášená noční můra hollywoodských herců i filmařů (napůl žertem si na něj stěžovali třeba Jean-Claude Van Damme či Bruce Campbell). Co je ale horší než natáčení v… (více)

Nicolas a Nicole jako akční manželé

Nicolas a Nicole jako akční manželé

17.06.2010

Kde jsou ty časy, kdy by tahle kombinace jmen zněla jako záruka prvotřídního filmu? V hlavních rolích Nicolas Cage a Nicole Kidman, režie Joel Schumacher. Všichni tři ale mají za sebou sérii větších… (více)

Reklama

Reklama