Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 3

  • USA The Grudge 3
všechny plakáty
Trailer

Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

Farskeho12: zase já? :D někdo by tě měl zabanovat šulínku..... každej tu byl před tebou tak zalez, šmejde. sám neumíš ani normálně diskutovat. běž se věnovat normálním věcem který jsou vhodnější pro pubertální smrady tvýho věku.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

majo25: řeknu ti to to takhle. hned od první tvojí reakce na mě mi bylo jasný, že chceš rejt. takže tobě nemám potřebu nic vysvětlovat.  zalez na volnou diskusi, tam ti to vysvětlí lidi na úrovni tvýho intelektu. ciao

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Ja osobne ani nepoznám chlapa, ktorý by sa bál pri horore. Mne to pripadá detinské. A to sa nehanbíš? Povedz, to sa bojíš aj tmy? Bubáka pod postelou? alebo cintorínu? Horor sa dá normálne vychutnat, a prečo? lebo je to film, a ked je film dobre spravený, o zážitok je postarané (ako vravíš ty, som pobavený, ale vydesený...z čoho?). Pripadáš mi ako velmi naivný človek. Ináč si mi neodpovedal, že ako sa bojíš pri filme, lebo si to neviem predstavit. 
 Hovoríš tu o fantázii,  a vieš čo to vlastne je? Je to schpnost predstavit si "aj" veci, ktoré neexistujú, ale nie uverit v nich, to je potom už na psychiatra. Veríš všetkému, čo je vo filmoch?

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

majo25:  jak si to máš v hlavě vysvětlit? třeba tak, že máš hovno fantazii, neumíš to procítit-čili na prd fanoušek. věk s tim nemá co dělat. věř mi ;)  naopak si toho sdělil o sobě celkem dost, jak si tu zaškatulkoval ,,broce v postpubertálním '' věku. ty filmy se točí proto, aby děsily, bavili a splňovaly kritéria, kterým strach bezesporu je. pokud ses nevyděsil nikdy u hororu, tak bych ti doporučil se na ně ani nedívat,vážně. ztráta času pro tebe, protože přicházíš o jeden z nejdůležitějších aspektů tohoto žánru.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Vieš, len mi nie je jasné , ako sa môže chlap báť (a ešte v takom postpubertálnom veku, ked väčšina jeho rovesníkov chcú byt "hero" alebo naopak zabíjat, být v bande, zbit nepriateľa). Ja chápem, že dievča sa môže bát ( i ked už aj ony začínajú byt odolné voči takému to filmovému "strašeniu" a hoc čo ich nevidesí ani v normálnom živote), a poviem pravdu, mne je to aj milé, ked sa dievča bojí (pri filme). Ale pri chlapcovi/chlapovi (!!!!!), to neviem, ako si to v hlave mám vysvetlit. Skús mi v tom pomoct. To ako pozrieš si horor-duchárinu, dajme tomu neskoro v noci, a po skončení vídiš duchov v izbe, bojíš sa zaspat, alebo ako?? Sorry, ja to neviem pochopit, nikdy som sa pri sledovaní filmu nebál, však nebolo nikdy čoho. Mne to potom fakt pripadá, že ty sa bojíš aj vlastného tiena (čo ak z neho niečo vyskočí). Nemyslím to ako urážku, len to absolutne neviem pochopit. Skús mi to objasnit.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

majo25: je mi 21 ? a ? co z toho teď vyvodíš, takhle přes internet? přečteš mojí osobu? neber to nijak , zle, ale o věku to (v mém případě)  ještě nebude. rád se bojim a tenhle film to dokázal. mimochodem prozradíš mi jaké odborné psychologické závěry by sis odvodil kdyby ti někdo odpověděl, že je mu třebas 30?  :)

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Pýtam sa len zo zvedavosti. Keby bol ten vek extrémny (hore či dole), dali by sa vyvodit isté veci. Takže ešte raz, aký je tvoj vek?

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

majo25: můžeš mi prosimtě nejdřív vysvětlit, co s tím má společného věk?

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

to hororwatch: Ja zato nemôžem, že sa budeš bát aj vlastného tiena pri pozeraní filmu..:) Desive to pre mna určite nie je, a horory zásadne pozerám v noci. Konkrétne tento o 23:30 do 1:00 a sám. Väčšinou filmy pozerám sám. Tvoje poznámky na mna sú absolutné mylné. Dalšia vec, nehovorím, že spacovanie SN3 je lepšie ako SN2, ale že pre mna je SN3 zaujímavejšia. V dalšom už máš pravdu, že každý si nájde svoje kvality (subjektívne). A pre mne je atmosféra v dvojke porovnatelná s trojkou. Ja by som SN2 dal v rebríčku GH na nejaké miesto v 3. desiatke. Ty na 1. miesto, ale ja ti to neberiem, ked s ti tak páčila dvojka, je to len a len tvoja vec.
 P.S: Kolko máš rokov, ked sa bojíš pri filmoch? Pýtam sa vážne, zaujímama to.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

majo25: proboha. další co bych chtěl lidem vyvracet jejich osobní náhledy (ale desivé? neprehánajte). ono dívat se na to podle návodu( po večerních hodinách při tmě, sám doma a na kvalitních sluchátkách) tak je to něco jinýho, než se na to koukat odpoledne po obědě  s maminkou a tatínkem. co se týče srovnání kvalit 2 a 3ky tak to se snad ani nedá.Beze sporu je 2 kvalitnější, což je naprosto logické, když trojku spatlal Shimizu za kolik? dva týdny nebo měsíc jsem četl, už nevim. Je mi jasný, že každejsi v tom najde svoje kvality(opět subjektivní). Já trojku zapínal ještě se strachem z dvojky, co to zas bude a ani přinejmenším to na mě nezapůsobilo tak, aby mi to ten strach udrželo. vlastně tomu filmu i trochu děkuju, protože dvojak byl skutečně jeden z nejlepších GH co jsem za poslední dobu viděl a trochu to na mě zapůsobilo na delší dobu i v reálu.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

No musím povedat, že SN3 je o trochu lepšia ako SN2. Vela z vás tu píšu, že už to není také desivé. Pre mna nebol desivý ani jeden z 2 amerických či 2 japonských Nenávistí, čo som videl. Atmosférické boli, to nepopieram, ale desivé? Neprehánajte! SN3 je síce menej atmosférická, ale o to zaujímavejšia, či už príbehom alebo vykreslením postáv. Dalším plusom bolo, že som sa už nestrácal v tých japonských tvárach či menách, pretože tu bola iba jedna japonka. Moje hodnotenie: 53%

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

Je to škoda tak dobrý předchozí díl odfláknout takovýmto pokračováním.Za osm dní toho moc asi stihnout nemohl no, doufejme že to bud předělá nebo natočí alespoň lepší pokračování, nerad bych se v Shimizovi spletl.

fr3ak

fr3ak (hodnocení, recenze)

2-Xtreme: Ok dík - japonskou sérii znám, jen sem myslel že jak Shimizu začal točit tu "Americkou", tak že se k japonské už nevrátí.

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

fr3ak: Shimitzu bude točit tretí diel k Japonskej sérii. Toto tu je americká séria :)

Legie

Legie (hodnocení, recenze)

Film jsem bohuzel videl. Hodnoceni davam spis jen ze soucitu k zanru a predchozim dilum. Kdo ma rad horory a puvnodni verze prvniho a druheho dilu tak by se mel tomuto dilu obloukem vyhnout. To co v puvodnich dilech desilo tady proste nefunguje :(

Reklama

Reklama