Reklama

Reklama

Děj filmu se odehrává v roce 2016. Komisař Damien se podílí na likvidaci překupníků s drogami v centru Paříže. Poté je neprávem obviněn z přechovávání drog a zatčen. Podaří se mu zavolat Leitovi z okrsku 13, aby ho přišel vysvobodit. Leito se mezitím setká s mladíkem, který tajně natočil na kameru, jak agenti DISS (Department of Internal State Security) střílí na policejní jednotku a předá mu záznam z kamery. Policejní vůz byl v noci převezen do okrsku 13 a vražda policistů připsána zdejším obyvatelům, čímž byly vyvolány nepokoje. Ředitel DISS Walter Gassman tlačí na francouzského prezidenta, aby dal pokyn k vyklizení okrsku a následné demolici jeho centra raketami. Gassman je tajně spolčen s developerskou společností, která chce na místě postavit mrakodrap. Leito pronikne na policejní komisařství a podaří se mu osvobodit Damiena a navíc ukrást harddisk z Gassmanovy kanceláře. Poté se vrátí do okrsku, kde vyzvou vůdce místních klanů, aby jim pomohli proti Gassmanovi a jeho lidem. Prezident nechá evakuovat okrsek, ale zdráhá se dát pokyn k odpálení raket... (TV Prima)

(více)

Recenze (329)

JackO. 

všechny recenze uživatele

Zatímco pro mě jednička byla na lepší 3, tak tento druhý díl mě docela zklamal a dávám sice taky 3, ale slabé! Hlavní zápletka mě vůbec nenadchla, akční scény jsou ale dobré, jen ty úvodní, kde se nám opět představují hlavní hrdinové jsou snad až příliš dlouhé na to, že nemají nic společného s hlavním dějem. ()

Elegnor 

všechny recenze uživatele

Mam docela hluboce zakořeněný předsudky vůči francouzskejm filmům, ale ještě pár podobnejch kousků a určitě vymizej.. Perfektní akční scény, ta parkourová choreografie je senzační a bitky jsou taky vyvedený fakt dobře.. Některý scény (odrazy plamenů v očích po výbuchu) jsou vyvedený dost umělecky, neni to zrovna muj šálek čaje, ale tady to na mě působí dost pozitivně.. Každopádně slušná jízda od začátku do konce, nevšiml jsem si žádnejch hluchejch míst, dobrá zábava, kterou si určitě někdy zopakuju.. ()

Budisovie 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších akčných filmov. Dojem z filmu pokazil akurát posledných 20 minút, tie boli americké :D. Inak to bolo fajn. ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Samoúčelné, predvídateľné, nereálne a dosť často nechutne debilné/ale to je trebárs aj Avatar a idete sa z toho všetci dosrať, ale viem, že to s tým nemá nič spoločné, len som si chcel zapičovať trošku :D/, čitateľný francúzsky rukopis, ale nenudil som sa a to je hlavné, nie? 70% ()

Lyriq 

všechny recenze uživatele

Pro mě opět skvělá zábava, jen o špetku slabší. A vadila mi ta prdel na začátku, to nebyla prdel. :D 75% ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Druhý díl pokračuje tam kde skončil, celkem oddechovka, všechno je povedené, ale tak nějak nic není dotaženo do finále, hudba sice "cool" ale na můj vkus monotóní, humor nepovedený, nefunguje, akce spousta, ale nic vyjímečného a to neustálé ukazování "drsných" týpků a hromady zbraní taky omrzí. Lepší průměr, herci sympatičtí, proč ne, ale znám spoustu lepších filmů podobného ladění a Cyril Raffaelli byl nezapomenutelný s bílou hřívou v Polibku draka s Jetem, tady je to takový slaboučký odvárek Jasona Stathama:)) ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle francozske sracky nejde divat. At se snazi tvarit jakkoli dulezite, furt je to cetnik ze Saint Tropez. Ale na to se dalo koukat, zato tohle je odpad. Otresny castig, otresne kostymy, otresna kamera, otresna rezie, otresny namet a scenar. Ganz nic pizitivniho jsem nenasel. Nedivatelne. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie je už o poznanie slabšie. Dejovo predvídateľné, no nie najhoršie. Približne do polovice filmu to malo rovnako výborné tempo ako pri jednotke. Lenže potom to už začínali byť miestami prehnané a súboje pripomínali sci-fi Equilibrium. Celkové spracovanie akčných scén a prevedenie trikov už nebolo na takej úrovni, ako to bolo v predchádzajúcom diely. Nové herecké prírastky takisto nezaujali. /60%/ ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Přestože je druhý díl horší, než první díl. Funguje relativně dobře. Akce opět skvělá, příběh zase trochu naivní, ale hlavně, že jsou kluci zpět. ()

RedEagleSK odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně jsem chtěl udělit tomuto ,,direct-to-ethnic minorities,, filmu alespoň jednu hvězdičku, konkrétně za to jak bravurně a až podezřele přesvědčivě dokázal v úvodu filmu zahrát plešatý Cyril buznu, bohužel to ale na jednu hvězdu nestačí. Politicky korektní pičovinka ve které různé počerné menšiny spolu s feministkami z geta hrají ty dobré, a bílý Francouzsky prezident hraje toho zlého mou osobu zcela míjí, jako náklaďák ožralýho samovraha na dálnici. I kdyby francouzského prezidenta hrál slizoun trpící Graeofílií, to jest Emanuel Macron, Jan Hamáček, já nebo kterákoliv jiná odporná svině kterou bytostně nesnáším, tak i v takovém případě by mu člověk fandil více než té pouliční pakáži. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

V zásadě to samé jak minule. Což je na jednu stranu fajn, protože je to zase akční jízda. Na druhou stranu to není fajn, protože se to nijak nezměnilo. Víceméně jde o to samé a skončí to stejně. Takže je to dobré, ale už mě to tolik nebavilo. 3+* ()

Efreeti odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická MTV zábava: francouzký rap, pařížské gheto jako vystrižené z Mad Maxe, hrdinné policisty / modely, kteří se pohybují městem zásadně parkourovým způsobem. To vše aby odhalili spiknutí, které zasahuje až mezi nejvyšší politické špičky. To vše smíchejte a výsledkem bude tato nechutná šlichta, kterou nemužu doporučit komukoliv na 15let věku a i to je urážka většiny teenagerů. TOTO JE JEDNOZNAČNĚ FILMOVÝ BRAK A ODPAD a zjišťuji, že francouská kinematografie se v tomto stylu v posledních letech zhlédla - její škoda. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Pěkný akční film i když dost přehnaný. Jeden frajer proti třiceti? Žádný problém pro Leita či Damiena. Patrick Alessandrin vsadil na neznámé, ale drsné potetované herce a podle mého, mu to vyšlo skvěle. David Belle je opravdu výborný akční herec a jeho kaskadérské honičky nebo útěky jsou famózní a na filmu se mi líbili ze všeho nejvíc. ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Akce není všechno a zde vévodí debilita nad veškerým rozumem, Luc Beson blbne do foroty jeho scénaře jsou děravé jak Nicolae Ceausescu po popravě, herecké výkony veškeré žádne a na parkour se sice kouká občas dobře ale všeho moc škodí, zkrátka a dobře ODPAD jak cumel. ()

davistercz 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý o proti předchozímu dílu, který byl velmi dobrý. Pro mě osobní zklamání. Jediný důvod, proč jsem dal 2** je ten, že začátek jako úvod do filmu byl opravdu luxusní, ale tot vše. ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Malinko slabší,než původní film,přesto stále v pohodě koukatelné.Dál už bych ale prosil nepokračovat,je to zbytečné! ()

t.b.kat 

všechny recenze uživatele

Naprosto tupý film, postrádající jakoukoliv logiku hrající si na něco, na co nemá. Policie byla tupá, že by ji odzbrojilo i batole. Hlavně, že si kluci zaskákali ... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Čaro jednotky sa nadobro vytratilo a tým pádom bol tento film odsúdený na priemer. Už som tam nevidel tú ľahkosť a nadhľad, s ktorým boli v jedničke robené jednotlivé akčné scény. Je to škoda, hlavne kvôli tomu, že tu sa už dostane dosť málo priestoru parkouru v podaní Bella, ktorý je v tomto geniálny. Celkovo mi to veľmi nesadlo, lebo som čakal od toho trochu viac a po pravde som sklamaný. Avšak za akciu nemôžem dať menej ako tri hviezdy. 55 % ()

Reklama

Reklama