Reklama

Reklama

Děj filmu se odehrává v roce 2016. Komisař Damien se podílí na likvidaci překupníků s drogami v centru Paříže. Poté je neprávem obviněn z přechovávání drog a zatčen. Podaří se mu zavolat Leitovi z okrsku 13, aby ho přišel vysvobodit. Leito se mezitím setká s mladíkem, který tajně natočil na kameru, jak agenti DISS (Department of Internal State Security) střílí na policejní jednotku a předá mu záznam z kamery. Policejní vůz byl v noci převezen do okrsku 13 a vražda policistů připsána zdejším obyvatelům, čímž byly vyvolány nepokoje. Ředitel DISS Walter Gassman tlačí na francouzského prezidenta, aby dal pokyn k vyklizení okrsku a následné demolici jeho centra raketami. Gassman je tajně spolčen s developerskou společností, která chce na místě postavit mrakodrap. Leito pronikne na policejní komisařství a podaří se mu osvobodit Damiena a navíc ukrást harddisk z Gassmanovy kanceláře. Poté se vrátí do okrsku, kde vyzvou vůdce místních klanů, aby jim pomohli proti Gassmanovi a jeho lidem. Prezident nechá evakuovat okrsek, ale zdráhá se dát pokyn k odpálení raket... (TV Prima)

(více)

Recenze (329)

matous20063 

všechny recenze uživatele

Film přetažený za vlasy. Dialogi úplně na hovno. Vtipy absolutně trapné a scénář absolutně selhal. Jediné co je na filmu dobře jsou cool akční scény na kterých film staví. Jinak nic moc. 50% ()

uMča 

všechny recenze uživatele

ano ani 2ika nezklamala... jak příběhově tak i visuálně i bojově :) prostě pure adrenalin jen tak dal. hlavni roli si zahráli ty stejny lidi což je dává filmu taky velký + a taky prostředi okrsku 13 jak zpracovali je prostě úchvatné. :) Proto moje hodnoceni: 5/5 ()

mirekdr 

všechny recenze uživatele

Když se zrovna nebojuje, neskáče nebo neběhá, což se naštěstí děje po většinu času, tak je to silně podprůměrná podívaná. Marnou snahu o výraz ve scénách, ve kterých se mluví a připitomělý scénář však bohatě vyvažuje parádní akce a střih. Poctivé 3 hvězdy za vizuální hody. ()

SimonM 

všechny recenze uživatele

Váhám co o téhle dvojce napsat, děj je strašná slátanina a bere se hrozně vážně, prezident Francie je naivní jak děcko, děj se dá bezpečně předvídat dopředu ale akční scény jsou natočeny skvostně, vše ještě umocňuje perfektní střih který dělá z tohohle filmu slušnou nenáročnou podívanou. Za zmínku také stojí super výprava a honička po střechách, škoda že zlouni z DISS nemají trochu lepší výdrž. ()

MiSHeC 

všechny recenze uživatele

vtipne, napadite, parkourove, akcne.. ale inak je to cista akcna komedia, ktora je rozhodne nadpriemer... 10% dole za spominanu kameru, ale 10% hore za vtipnost, rychly dej.. ()

ghostwo 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal, jestli tohle může někoho bavit. Já u toho trpěl jak zvíře. Furt mi při takových filmech lítají v hlavě myšlenky, které v tomto případě zpochybňují logiku v podstatě všeho. Víc to kritizovat nebudu, koukám, že si to své fanoušky našlo a budu to respektovat. A budu víc ostražitý při výběru filmů, protože ještě jednou něco takového by mě asi zabilo....... ()

dINsA 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že i když jsem první díl, Okrsek 13, viděl cca před rokem, už přesně si nepamatuji o čem byl, a tak ho nepovažuji za takový kult jako většina mých kolegů z csfd. Pakliže si ovšem vzpomínám správně, tak "hlavní frajer" v něm byl David Belle, který se svým potetovaným, vyrýsovaným tělem zdobil mé záložky v prohlížeči dřív, než jsem věděl, ža takovýhle film vůbec existuje. Ano, mluvím o úniku před tou nebezpečnou bandou z budovy (viděno na youtube asi 10x). A tak jsem čekal, co předvede nyní... A ono nic! Svým stylem parkour-karate ho (a nejenom jeho, ale doslova i ostatní záporáky z filmu) totálně převálcovat jeho kolega Cyril Raffaelli, jehož bych rád jednou viděl v souboji s třeba takovým Jasonem Stathamem. Abych to zkrátil, na film jsem se koukal mezi 1. a 3. hodinou ranní při přeinstalaci XPček a rozhodně to nebylo něco, u čeho bych usnul. P.S. Elodie Yung je sakra kočka a v dalším filmu by mohla být odhalená ještě víc. ()

dombas 

všechny recenze uživatele

Větší slátaninu ničeho jsem už dlouho neviděl a tento film nezachránil ani dostatek akčních scén. Děj v podstatě není a zápletka je dost slabá. A když už si člověk říká, že horší to už být nemůže, přijde konec, který tomu nasadí korunu. David Belle a jeho parkour to bylo jediné, co mě na tomto filmu zaujalo. Nemůžu dát víc než jen jednu hvězdu. ()

finest 

všechny recenze uživatele

Sice není v tomto filmu nějak převeliký děj, ale oproti 1. dílu je zde více akce, parkouru a i ten děj taky trošku vykukuje. Těšíl jsem se na tento díl a jsem převelice spokojený!! Skvělé výkony Davida Belly i Cyrila Raffaella + nepřekonatelné soundtracky!! 5 stars ()

YNWA 

všechny recenze uživatele

Zdaleka nedosahuje úrovně prvního dílu, pro mne osobně velké zklamání. Le Parkur zde téměř vymizel, proto nechápu Cyrila s Davidem, že do toho vůbec šli. Naopak zde se nedá hodnotit nic jiného než ubohý scénář. V prvním díle to vše zakryly vynikající kousky těch 2 chlapíků, kde předváděli co je to Parkur. To co vidíme zde je prakticky úplný.....nic! ()

martin46 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších akčních filmů mé "filmové kariéry". Laciná produkce, o hláškách ani nemluvě. Jediný důvod, proč jsem jej nezařadil do odpadu bylo parkůrové řádění po městě, které aspoň na to 1% drží film nad úrovní zatracení céčkových filmů z benzínek. ()

mcac88 

všechny recenze uživatele

Bojové umění, parkour, vtipné hlášky, ale to je tak nějak všechno, není to film pro nějakého super filmového kritika, ale pokud se chcete podívat na celkem slušnou jízdu, tohle je pro Vás to pravé ()

babuca 

všechny recenze uživatele

akčná superpecka ale ten debilne naivný záver??!!! Už chcem vidieť ktorý prezident by ustupil pred bandou kriminálnikov... ()

SONNY07 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbí víc než "jednička", David Belle je úžasný "parkurysta" - přeskočí a proskočí vším, ničeho se nebojí a má cíl. Nejvíc se mi líbí jak skočí z patra okýnkem rovnou za volant au´táku ! Akce jak "noha". Nehledejte žádné veliké poslání, jen krutou jízdu. ()

Reklama

Reklama