Reklama

Reklama

Děj filmu se odehrává v roce 2016. Komisař Damien se podílí na likvidaci překupníků s drogami v centru Paříže. Poté je neprávem obviněn z přechovávání drog a zatčen. Podaří se mu zavolat Leitovi z okrsku 13, aby ho přišel vysvobodit. Leito se mezitím setká s mladíkem, který tajně natočil na kameru, jak agenti DISS (Department of Internal State Security) střílí na policejní jednotku a předá mu záznam z kamery. Policejní vůz byl v noci převezen do okrsku 13 a vražda policistů připsána zdejším obyvatelům, čímž byly vyvolány nepokoje. Ředitel DISS Walter Gassman tlačí na francouzského prezidenta, aby dal pokyn k vyklizení okrsku a následné demolici jeho centra raketami. Gassman je tajně spolčen s developerskou společností, která chce na místě postavit mrakodrap. Leito pronikne na policejní komisařství a podaří se mu osvobodit Damiena a navíc ukrást harddisk z Gassmanovy kanceláře. Poté se vrátí do okrsku, kde vyzvou vůdce místních klanů, aby jim pomohli proti Gassmanovi a jeho lidem. Prezident nechá evakuovat okrsek, ale zdráhá se dát pokyn k odpálení raket... (TV Prima)

(více)

Recenze (329)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Tak ten pribeh me chytnul za srdicko a ackoliv mam kardiostimulator neubranil jsem se a nejakou tu slzu dojeti ukapl na moji nabijecku na autobaterii. Opravdu tak naivni pribeh s prihlouplym koncem jsem necekal. Uz nejsem idealista a vim ze tohle je utopie. Na druhou stranku senzacni akce tohle vsechno hodne tvrde prebiji a honicky gumovych muzu jsou naprosto dokonale. ()

Morloth 

všechny recenze uživatele

Ten cool nátěr je vespodu značně prolezlý. Zpočátku pěkná podívaná se postupně vytrácí pod zbytečnými slovy, zbytečnou a nezvládnutou efektností a konečně i pod tím, že krom pár zajímavých akčních scén film nenabízí ani příběh, ani napětí, ani sympatické postavy, ani atmosféru a nakonec ani pořádný závěr. Co s tím, no? Recyklace recyklovaného může být někdy uměním, ale často spíše končí zbytečností. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Zbytocne pokracovanie vybornej jednicky. Scenar je o cosi slabsi, zmenil sa aj reziser -- tu si sadol na rezisersku stolicku Patrick Alessandrin. Bitky sice efektne, ale film do priemeru potiahol trapny zaver. 40 % ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem čekal, že se pánové předvedou více. Souboje jsou fajn, ale mám dojem, že na parkouru ubylo a to je škoda, protože David Belle je jeden z nej v oboru. Navíc, prvních pár desítek minut to s akcí zrovna nepřehání. Elodie Yung je pěkná třešnika na dortu, ale ani tak nemůžu jen chválit. Hodně slušný film, ale jednička mě oslovila o něco více. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Zajímavý začátek s kamerou a proplétání se mezi částmi v okrsku 13, kde v každá rasa má své území. Film se drží ve stále slušném tempu až do konce, kde jsem si myslel, že scénárista musel být pod vlivem nějaké drogy, protože konec degraduje film na pohádku. Spojí se cikáni, asiati, skinheadi, arabové a černoši a všichni táhnou za jeden provaz a na konci se vlastně nepřímo dozvíte, že oni jsou hodní a jen si semtam překupují drogy, zabíjejí se a tak, ale jinak jsou strašně hodní a jsou vlastně jako my a je to prostě fajn parta. Ovšem nejlepší je vůdkyně asiatů, která svým copem rozsekne i dubové polínko a je prostě cool holka, která je pro rodinu. Prostě hrůza. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Lehké zklamání. Jde bohužel o pouze průměrné pokračování, které se nevymaní ze stínu svého předchozího dílu! :o/ ()

Petoss1 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie je vydarené. Okrsok sa charakterovo rozrástol čo je ukázane hneď na začiatku a to sa mi páči. Nasadenie gangov tomu dalo ešte väčší šmrnc. Hlavne ten šikmookých s ich šéfkou, ktorá so svojím vrkočom robí divy. Hlavní hrdinovia sú fajn, príbeh je blbý, ale je ... fajn haha. 75% ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Z jedničky nám zbyli jen ohořelé trosky. Scénář je hodně, hodně slabý a celé je to dost nudné. Vlastně jsem se bavil jen pokud se objevily nějaké rvačky, protože jejich provední bylo skvělé, ale to bohužel scénář nahradit neumí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ideální na vypnutí mozku a kochání se akcí...velmi dobré souboje,dech beroucí parkur...prostě nenáročná zábava a ve zběsilé Bessoně produkci poslední doby nadprůměr...65% ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá rovnice, Kurýr + Doomsday + B13 = B13 Ultimatum. Je nutný pominout několik do nebe volajících stupidností, kterých by si všimnul snad i G. Bush (ůdajně IQ 90). Na začátek převlek za děvku, pak likvidace bomby pomocí "hrnce", jízda autem (Kurýr jak vyšitej). Srát na to, Belle by snad proskočil i krabičkou sirek a vyšplhal na cokoliv co stojí (i se hýbe) a Raffaelli by vymlátil přiznání i z pytle pšenice, už když nakopával řit Jet Limu bylo jasný že je to neskutečná mlátička a v B13 si to zopakoval a v B13-U to jednoznačně potvrdil. V tomhle druhu filmu je zapotřebí vypnout mozek a sledovat jen akci, logiku opravdu ne. ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Hladať tam nejaký zaujímavý dej je asi zbytočné ale do úvahy treba brať tie úžasné kúsky parkouristov a spôsob ako sú natočené. Jednoducho všetky akčné scény sú na jednotku!!! ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Průměrný akčňák s tupým příběhem, nudit vás ale nebude. Parkourové vsuvky, přestřelky a souboje vás zabaví po celou stopáž filmu. 60 % ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Větší ale slabší. Nemá to už takovou energii jako jednička, ale pořád je to lepší parkourovej film se stále slušnou choreografií. Příběhově je to ještě řidší jak průjem, ale nemění to zajetý koleje, který pro mě fungovaly už předtím. Slabší 4* a.k.a 70% ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opět nějaký parkourový nářez a nic moc se nekonalo (Leito jednou utíkal před DISS, ale to nepokryje celý film). Akční souboje byli zaměřeny hlavně Damiena a Leito jen přihlížel. Děj je v porovnání s předchůdcem opravdu slabý a hlavní záporné postavy jsou velmi směšné. Konec byl pro mě velkým sklamáním. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

V pokračování už divák přesně ví co očekávat a spíše jen čeká na nějakou tu novinku, která by se tam občas mohla mihnout. Nicméně v tomto případě vše zůstalo u staré dobré jedničky. Ale i tak to je zkátka zábavná podívaná u které se člověk rozhodně nenudí a o to jde! Dobrý *** ()

fars 

všechny recenze uživatele

Ne tak kvalitni jako prvni dil, ale porad dobre. Rozdil mezi prvnim a druhym dilem je asi takovy jako mezi prvnim a druhym Kuryrem. Vymazlenejsi akce je jedine plus. Klika ze hodne lidi jeste porad bavi koukat se na tyhle parkourove kousky, porad to jeste vypada cool a Belle s Raffaelli se proste umi hybat, takze pohodova trojka. ()

Loki81 

všechny recenze uživatele

Po relativne originalni parkourove jednicce prichazi pokracovani psane pres kopirak. Stejne slabomyslna zapletka, stejne radoby drsny prubeh, stejny konec, ktery oceni snad jen divaci po dvou mrtvicich... Komplexne, ostatne stejne jako prvni dil, jen velmi tezko uveritelne. Chrante nas pred tretim dilem...!!! ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Už od začátku se Ultimatum jevilo vlastně jako kopie jedničky s poněkud slabším příběhem, který aspoň vynahrazuje opět skvělý parkour. Když u jedničky dokázal příběh a hlavní i vedlejší postavy hodně zaujmout, tak zde přiběh drhne a je vesměs nezajímavý a odsunutý na vedlejší kolej. Nebýt dvou hlavních borců a možná i o něco lépe zvládnuté celé choreografie, byl by okrsek jen hodně podprůměrný film. Pokud se Vám líbila jednička, tak dvojka rovněž potěší. Pro mě ale o stupínek horší. ()

Reklama

Reklama