Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nikterak špatný prequel. Podařilo se poměrně dobře převzít největší přednost prvního dílu, tedy příjemně béčkovou atmosféru a logické jednání postav obětí. I scenárista odvedl vzhledem k okolnostem a žánru celkem slušnou práci - tím chci říct, že ačkoli se jedná o prequel, není zas až tak jisté, jak to skončí. Celkově nabízí Vacancy 2 ucházející zábavu, a ty, kterým se líbil první díl, by neměl výrazně zklamat. Je to v podstatě to samé. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónov║ Neskutočne prvoplánový vývarový príbeh, ktorý to úplne zhadzuje na vrcholovú frašku. /10%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo to robíš?“ – „Poriadok.“ Únavný, ťarbavý, nízkorozpočtový a rozťahaný video prequel, pôsobiaci dvojhodinovým dojmom, ktorý by si zaslúžil skôr 20%, ale keďže som videl stovky ešte oveľa nudnejších a hlúpejších hororov, dávam až 40%. Originál Nimróda Antala sa mi páčil (80%), pripadal mi pôsobivý od hercov cez atmosféru po napätie a snuff, ale toto je „klasická dvojka“. Dočerta, prequel. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jsem potěšen. Není to takový kopírák jak jsem se obával. Dvojka se soustředí na víc z vrahů a zákulisí jejich týmové hry, je to spíš příběh vrahů než obětí samotných a právě to se mi nejvíc líbilo. První třetina je tak výborně rozjetá, ale poté to spadne do průměru. Dalo se z toho vytřískat mnohem víc, pořád ale slušný. If you need anything, don't hesitate to scream. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jednička mě tenkrát moc nenadchla, ale tohle už bylo fajn, až mě to lehce překvapilo. Zápletka je skoro stejná, jen s rozdílem, že nahlížíme víc do soukromí psychopatů/majitelů onoho motelu. Díky časovému posunu o několik let dopředu tak pronikneme do doby, kdy začala série vražd maniakálního Smithe. S ním a duem jeho pomocníků se bude muset tentokrát vypořádat trojice mladistvých, kteří však uvažují (!) a v nezáviděníhodné situaci prokážou odvahu a důvtip. A to jak černoch, který má nakoukáno poměrně dost hororů (ví totiž, že šerif bude pravděpodobně patřit k vrahům), tak ženská hrdinka, co v závěru přebírá iniciativu a chytře likviduje nepřátele. Takže nakonec fajn pokračování, u něhož jsem tu zábavnost vůbec nečekal. "Proboha, proč je bereš dovnitř?!" - "Ježíš by to tak udělal." - "Jenže ten věděl, že kdyby ho podřízli, za tři dny by zase vstal!" ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový béčkový horor, který nemá ani atmosféru, ani napětí, ani nahé ženské kozy, ani scénář. Zbytečný film, který potřebuje hodně popcornu. Příště to dejte Borisovi i jeho BAZÉN mě bavil více! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vydarený, pozerateľný prequel ku skvelému Motelu smrti (Vacancy - 2007). Bolo zaujímavé sledovať ako sa veci vyvinuli a pripravili, pár známych miest či pohľadov potešilo a celkovo to ubehlo skôr než začala byť nuda. Kladné postavy tu síce boli biednejšie ako predtým, no záporáci sa zahanbiť nedali a ponúkli aj viacero napínavých scén. Bolo to príjemné prekvapenie, očakával som zbytočný film a nakoniec ma to bavilo. Myslím si, že fanúšikov originálu nesklame. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Horrorový sequel, ktorý svojmu áčkovejšiemu predchodcovi nerobí vôbec zlé meno. Najpodstatnejším faktom, ktorý spravil môj dojem z filmu uspokojivý bol, že tvorcovia si dali záležať na snahe v absencii nezmyselných a nelogických scén, pretože som si nemusel každú chvíľu hovoriť, že prečo zase spadla, keď utekala pred vrahom, prečo, keď mala byť ticho, zrazu kopla do súpravy hrncov a každý v okruhu piatich kilometrov by hneď zistil, kde as nachádza, či podobné veci, ktoré ma vedia poriadne vytočiť. Takže spokojnosť, občas nejaká brutalitka, trhlo ma tiež zopár krát a nemusel som pretáčať. Kamera a hlavne strih boli fajn, hlavne je to celé poriadne a právne krátke a herci, hlavne hlavná obeť sa tiež v kričiacich a revajúcich scénach slušne krotila. 65%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

No, jednička kdysi s „hvězdným“ obsazením hodně bavila. Dvojka je rovněž v rámci možností příjemným překvapením (dějově se vrací před svého staršího hororového brášku), u kterého nebudete ani zdaleka nadávat a křičet do obrazovky věty typu „ty krávo, kam to jdeš?“ nebo „proč neuděláš tohle a pak neutečete tamtudy..“. Dvojka je prostě béčko bez větších ambicí, které potěší nejen dvacetileté publikum. Dva vidláci provozující motel přežívají i díky prodávání kopií amatérského porna, které bez vědomí hlavních účastníků pořizují přímo na pokojích motelu pomocí několika kamer. Až příliš rychle (!) ale kývnou na novou, mnohem brutálnější živnost. A to už se k motelu uprostřed lesů, blíží zamilovaný páreček s jedním černochem na krku. Jednají překvapivě logicky, tvůrci zase přidávají velmi slušnou atmosféru a divák si v duchu tu a tam říká, že by klidně snesl i třetí díl!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O filme "Motel smrti", ktorý bol natočený v roku 2007 som napísal, že hodne smrdí neoriginalitou a nudou. To sú dôvody na to, aby som to už druhý krát nepozeral. Snímok "Motel smrti" bol pre mňa sklamaním. Dal som mu dve hviezdičky. Takže som sa musel veru poriadne premáhať, aby som si pozrel pokračovanie, prequel "Motel smrti 2". No predsa len som si to pustil. Bola to obdobná blbosť. Tento voyeuristický slasher ma vôbec nezaujal. Málo krvi, mdlá atmosféra, nesympatickí herci a nelogický, hlúpy scénar. ** ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Vybrat si do prvního kola takovou Amazonku, to si šmíráci pěkně naběhli. Jenže volání divočiny je silnější. Tomu neutečeš. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Porno už neletí, ale takhle nějaká vraždička, po tom je sháňka... Klasická dvojka, která ovšem předchází jedničku, a tak je dopředu jasné, jak by měl příběh dopadnout. Pokud se těšíte na pár honiček a místy napětí, pak ok, pokud čekáte důmyslné mučeníčko a úchylné vraždičky, pak snad raději Hostel, než Motel. Obsadit film jen nesympatickými postavami byl zřejmě záměr, a tak jsem jen čekal, až všechny zařvou. Ovšem ta blond terminátorka mi lezla krkem až do konce....jasně, všem chlapům to nandá.... Co se slasherem, kde chybí gore? Ale úplně jsem se nenudil a film rychle utekl, takže průměr. Jen toho podříznutí se divák nedočká. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po celkem vydařené jedničce, přichází dvojka, která nám ukazuje události, které se odehrály před jedničkou a které také nastartovaly celé tyto "hrátky". A musím říct, že to je děs běs. Ani špetka logičnosti v tom není a pokud jde o samotný děj, tak ten stojí za starou belu. Napětí kazí tragické scény. Pěkná herečka, to bylo asi to jediný, co stálo za to. 25% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: nejvíc asi jednání a chování postav a skutečnost že je to povedený horor MÍNUS: je to jako vždy levnější, nejvíc se to projevilo na obsazení, ale to se dá pochopit./// Shrnutí: Druhého dílu se většinou obávám. Tentokrát byli ale obavy zbytečné. Motel smrti 2 dějově předchází prvnímu dílu, který by ostatně neměl kam pokračovat a dává nám nahlédnout do pozadí toho jak to celé vlastně vzniklo. A vy tomu docela uvěříte, nebo minimálně se vám to bude zdát logické. Líbilo se mi, že je tu víc postav. Na většinu z nich se dá dívat a co je ještě lepší nemáte sami chuť je za jejich hloupé chování vykastrovat. Jednoduše proto že se povětšinou chovají normálně a reálně. I když kdo ví jak by se v takové situaci člověk mohl chovat. A pokud to náhodou víte, tak vám to nezávidím. Závěr byl každopádně hodně dramatický a docela napínavý, takže s výsledkem jsem spokojený./// Celkem 73%/// ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Ak sa vám páčila jednotka tak u dvojky nebudete sklamaný. Je to skoro to isté s pár zmenami. Som sa až čudoval, že ako ma môže baviť pozerať skoro na to isté.. ale.. má to solídnu atmosféru, napätie tiež, vraždy boli tak isto. Nič viac do Video filmu neočakávam a Vacancy 2 ma skôr prekvapil než by ma mal skalmať. Kedy som mal byt trochu kritický tak, tvorcovia by sa mohli s dejom aj trochu pohrat.. škoda, že ked je to prequel tak sa hned držia dopredu jasnej dejovej línie. Ale ako som už napísal nesklamalo, potešilo 55% ()

oje 

všechny recenze uživatele

Na podařenou Antalovu práci se Brossovy příliš nepodařilo navázat. Ústřední duo bylo nahrazenou bezejmenou skupinou teenagerů a film tak padá do šedého průměru a možná ještě níž. Zápletka je předem jasná už z prvního pokračování a příběh si lze předem domyslet z názvu. Nebyl jsem překvapen snad ničím, navíc by se u každé scény našla podobnost s již existujícím horrorem. Nenapadá mně cokoliv, co by se dalo vyzdvihnout a tak doufám, že first cut je zároveň i last cut. Vedle předchozího povedeného snímku Motel smrti je velmi slušnou alternativou horror Jezero smrti. Alternativa: Eden Lake, Vacancy, Hush, Ils. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než jednička ale nebylo to tak špatné...Čekal jsem, že 2 bude hodně slabá, ale zas o tolik horší než jednička nebyla. Průměr... 50% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

A máme tady další pokračování. Komu se líbil první díl, tak druhý ho určitě neurazí. A když vás nebavila ani jednička tak přesto se na druhý díl podívejte. Už jen kvůli Agnes Bruckner a naprosto šílenému konci, kde se z hlavní hrdinky stal zabiják naprosto stupidních pachatelů. ()

Reklama

Reklama