Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

genetique 

všechny recenze uživatele

Horrorový sequel, ktorý svojmu áčkovejšiemu predchodcovi nerobí vôbec zlé meno. Najpodstatnejším faktom, ktorý spravil môj dojem z filmu uspokojivý bol, že tvorcovia si dali záležať na snahe v absencii nezmyselných a nelogických scén, pretože som si nemusel každú chvíľu hovoriť, že prečo zase spadla, keď utekala pred vrahom, prečo, keď mala byť ticho, zrazu kopla do súpravy hrncov a každý v okruhu piatich kilometrov by hneď zistil, kde as nachádza, či podobné veci, ktoré ma vedia poriadne vytočiť. Takže spokojnosť, občas nejaká brutalitka, trhlo ma tiež zopár krát a nemusel som pretáčať. Kamera a hlavne strih boli fajn, hlavne je to celé poriadne a právne krátke a herci, hlavne hlavná obeť sa tiež v kričiacich a revajúcich scénach slušne krotila. 65%. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

...trochu přechcaný konec, jakoby si tvůrce až na poslední chvíli uvědomil, že prequel nemůže skončit všelijak...chci však zdůraznit jednu věc, v tomto žánru není přece podstatným průšvihem iracionální chování postav.. vždyť i na pochybném počínání charakterů pod bičem teroru se daří vystavět solidní horror...Tím nejvyznamějším debaklem, který jsem na First Cutu spatřil je ona naprostá nevěrohodnost herců.. přece nelze naverbovat takový casting, kterému nevěříte psychické utrpení v situacích, které si panický strach žádají, ... nebo například přeživší slečna si vysedává v antonu s výjevem bez jediného náznaku psychické újmy...no to přeci né... resumé: V2 je slabší flick, který tlačí pod průměr herecké výkony i lajdácky zvládnutá atmosféra...3/10 ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

tenhle dil se mi mozna libil vic, nez predchozi. nejvice me vice zaujala backstory psychopatickeho vraha a majitelu motelu - aneb jak se z prodavani klasickych porno filmu stane prodavani snuff movies. — v prvnim dile se mi nelibil rychly konec, to same se mi nelibilo i v tomto prequelu. nevime, co se nakonec stalo s jessicou, kde skoncil mr. smith (byl porad manazer v motelu, nebo to prenechal masonovi z prvniho dilu?), atd.. proste otazky, na ktere se nikdy nedozvime odpoved. a to je skoda. || ❝𝐈𝐟 𝐲𝐨𝐮 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐚𝐧𝐲𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠, 𝐝𝐨𝐧’𝐭 𝐡𝐞𝐬𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐨 𝐬𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦.❞ 📼🩸 ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Po celkem vydařené jedničce, přichází dvojka, která nám ukazuje události, které se odehrály před jedničkou a které také nastartovaly celé tyto "hrátky". A musím říct, že to je děs běs. Ani špetka logičnosti v tom není a pokud jde o samotný děj, tak ten stojí za starou belu. Napětí kazí tragické scény. Pěkná herečka, to bylo asi to jediný, co stálo za to. 25% ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Podle recenze mých oblíbenců jsem doufal v pohodové pokračování, jen samozřejmě o něco horší a že všechen ten hejt je neoprávněný. Ach, jak jsem se mýlil. Je extrémně levné. To, co bych si myslel, že bude jednička, bylo tohle: laciné po dějové stránce, ploché postavy, zbytečná komedie, špatná kamera a neakční. O to horší je, a to mně neskutečně drásalo nervy, že ani jedna postava není původní a lokalita jakbysmet! Sakra, když nemáte budget na to zanechat něco původního, tak se radši na to vyprdněte. Pořád lidi u found footage fimů povídají, jak nic nejde vidět, kamera je roztřesená a je to zmatené, ale já měl přesně takový pocit tady, a to ani found footage film nebyl. Vůbec jsem si Motel smrti 2 neužil a už snad z podstaty je jasné, že tenhle díl nemá co dalšího oproti jedničce nabídnout. Vyhodnocení: Budeme dělat, že tohle neexistuje ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama