Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všemi oblíbená skupina policistů se vrací v dlouho očekávaném pokračování kultovní komediální klasiky Superpoldové. Poté, co se Spojené státy americké dostanou do sporu s Kanadou ohledně části pohraničí, je povolána skupina Superpoldů, složená z Maca, Thornyho, Fostera, Rabbita a Farva, aby v problematické oblasti založila novou stanici dálniční policie. Skupina se tam rychle navrací ke svým svérázným způsobům plnění policejní práce. Výsledkem jsou Superpoldové 2! (HBO Europe)

(více)

Recenze (36)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že první díl superpoldů jsem viděl snad ještě na škole. Je to už sakra dlouho a tak jsem doufal, že by to v podobném duchu mohlo i být. A ono jo. Chlapi tu rozjížděj neskutečný teorie a často si bouchnou do Kanady, což určitě není na škodu. Co já vím, tak z Ameriky to dokázal snad už jen seriál South Park a taky to byla legrace. Klasickej pubertální humor, kterej je natolik trapnej, až po chvíli začne bejt docela i vtipnej. Jednou hvězdou bych to asi nehodnotil. Občas jsem se fakt zasmál. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13,5miliónaTržby USA $30,617,396Tržby Celosvetovo $31,566,000Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Bejkovina ako mraky, "na silu" trápna ako sa len dá. /20%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dil si pamatuju hodne matne, ale ono je to vlastne jedno. Tohle je proste film o bande kretenu, co delaj kraviny. A je to tak pul na pul, nekdy ten for vyjde, jindy ne. Sympaticky je, ze pro nejaky to fuck nebo krev nejdou tvurci daleko a herci, ackoliv nemaj moc co hrat a co si budem povidat, ani to zadny oscarovy herci nejsou, jsou v zasade sympaticky. Jinak neni moc co resit, takova oddechovka, u ktery se da v pohode pobavit a clovek dostane to, co ocekava a film si na nic nehraje a uvod se Stiflerem je masakralni. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celé zle. A ja somár som sa na to tak tešil. Asi to bola chyba. Že som od toho veľa očakával. Bodaj by nie po úžasnej jednotke. Holt, to bol začiatok milénia a vtedy sa ešte vedeli točiť kvalitné komédie. Tu nefunguje nič. Chémia medzi kamarátmi (kolegami), humor, hudba, ženy. Nič. Je síce pekné a milé, že sa títo týpci vrátili, ale tu sú viac trápni než komickí. Ani dejová linka nieje premyslená, nudí a mnoho ľudí to ani nedopozerá, lebo nemajú väčšiu motiváciu, ktorá by ich ťahala k vytúženému koncu. Ja som vedel že to nebude dosahovať kvalít jednotky, ale čakal som priemer a nie že to bude hraničiť s Odpadom! Takže bohužiaľ trojku už radšej nie. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Americká policejní dálniční hlídka v kanadských službách razí křečovitý a trapný humor až běda. Čím to, že si po letech slabá komedie vynutila pokračování, no tedy budiž. Řevnivost mezi USA a Kanadou je hnacím motorem celého filmu i většiny gagů, to není nic nového, existují jistě kousky na podobné téma, v souvislosti s tím se mně vybavuje jakási komedie s Danem Aykroydem (Kanadská slanina). Jay Chandrasekhar dal dohromady čeládku herců, u nichž vzniká dojem husté improvizace, než pevně daného scénáře. Vtipy jsou bez výjimky prosté komediálního potenciálu a mají dětinský ráz. Nedbá se ani tak na to, zda herec hrající kanadského občana skutečně z Kanady i pochází, hlavně jsou tvůrci rádi, že jim Rob Lowe připitomělou roli starosty porušujícího zákon vzal. To Emannuelle Chriqui nabídne solidní genetickou výbavu i blbý přízvuk, patrně měl působit komicky. To, co Chandrasekharovi a spol. nevychází, je jakákoliv kompaktnost či pokus o tvorbu zápletky. Je zde tolik přebujele natahovaných pasáží o ničem, že kdyby si dal někdo práci je spočítat, hodilo by to vysoké číslo. Režijně to má i dobré výkyvy, za zmínku stojí určitě dobrá úvodní snová sekvence, osudový závěr s hereckým talentem ze seriálů, Fredem Savagem, je nejnápaditějším. Většina výplně, ano, jen pouhá výplň, je ale nicneříkající a komediálně se nechytá v žádném ohledu. Převyšuje jen trapnost a křeč. 5/10 ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To, že nemáš na nic talent mi zrovna dvakrát vtipný nepřijde.. ani jednou, ani nulakrát.. nejsme ani v mínusu spíš v ánusu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička je polozapomenutá kultovka, která se kdysi z ničeho nic objevila v našem DVD přehrávači a nesmazatelně se nám zavrtala do paměti. Broken Lizzards udělali pár více či méně vtipných komedií a právě policejní partička ze Super Troopers je určitě jejich nejlepší prací i alteregy. V prvním díle byl super příběh, vynikající soundtrack a skvělý hlášky. Souboj mezi státní a městskou policií neměl chybu a první desetiminutovka s těma huličema a Mackův zběsilý útěk v ukradený Miatě dokážou i po 18. letech vyvolat záchvat smíchu. Proto jsem se na dvojku strašně tešil a o to větší je to bohužel zklamání. Už při první scéně jsem byl v rozpacích. Příšerná hudba, naprosto toporné gagy a nevyužité cameo Scotta a bohužel ani potom se to moc nezlepší. Vtipy nefungují a je jedno, že jsou primárně určené pro americké a kanadské diváky, jelikož nevraživost mezi těmito zeměmi je dobře popsaná v mnoha filmech i sitcomech a kdo viděl HIMYM musí bejt v obraze, tam sou tyhle vtipy prakticky pořád, bohužel v Super Troopers 2 vůbec nefungují. Film nemá žádnej spád, žádnej pořádnej děj, pár dobrých vtipů se najde a abych nekecal, asi 3x sem se opravdu hodně zasmál, ale jinak jsem se opravdu nudil a ošíval a to hlavně u hrozných hereckých výkonů. Jako by to kluky už ani nebavilo a rozpočet navíc byl snad ještě menší než u jedničky, protože jak řikám, ve filmu se prakticky nic neděje a jde jen o sérii gagů, které bohužel nejsou většinou moc vtipné. Jednička měla i slušný děj, tady nic. Navíc konec bych natočil úplně, ale úplně jinak a hlavního záporáka si řeknete asi po deseti minutách. Tohle bolelo a o to víc, že jedničku opravdu miluju. Strašný zklamání a už opravdu potřebuju nějaký dobrý film, jelikož posledních 14 dní mi krvácej oči, uši a mozek mám po včerejším zážitku s novým Jurským světem scvrklý na velikost toho co má Farva. 40%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Smíchal se dětský základ s vtipy. Občas dojde i a decentní smích. Chtělo by to, aby to více drželo pohromadě. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už první díl nebyl žádný zázrak, ale pokračování je na tom daleko hůř, protože se zde nevyskytuje jediná vtipná scéna. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Výborná ukázka, jak lze stejně dobře po celých 18 letech navázat s pokračováním. Tenhle humor mám prostě rád. Trošku slabší než jednička, ale pořád dost zábavné. Sjetý děti pobavily. A z Emmanuelle Chriqui se stává přesně ten typ ženy, kterým věk jen a jen přidává. "Klíčem k životu je šoustat do vašich řití." 3.5* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

neskutocna nuda, ani sa nebolo na com zasmiat ....... jo a taketo filmy zarabaju na seba v USA ..... ich mentalita je fakt Europe hodne vzdialena ..... na desiatky kilometrov : 6 % ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

K mýmu překvapení jsem zjistil,že první Superpoldy jsem odmítnul sledovat,a tudíž nebyl důvod koukat na dvojku.Takže jsem si to s něčim spletl,a nebo mě recenze v Cinemě něčim zaujala.Každopádně hrozná srajda,kterou sem pro absenci nějakýho příběhu,akce a alespoň minima herectví vypnul po hodině.Děs.0%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taký príjemný úlet, plný kanadsko-amerického podpichovania, medveďov a iných divočín. Lahké, plynúce, s pár fajn vtípkami a scénkami. 1 z 5 ()

keoma26 odpad!

všechny recenze uživatele

Od režiséra geniálního Octoberfestu jsem čekal víc, ale nelíbila se mi ani jednička, takže tady nešlo jít výš než úplně nejníž... ()

Junglista 

všechny recenze uživatele

Holy merde! Sice jsem nedostal odpověď na otázku, jak se kanadsky řekne minuta, ale já se bavil minimálně stejně jako u jedničky - která je poměrně nezbytná pro pochopení tak poloviny fórů. A Farva je ještě větší pošuk na zabití. Trojku sem! ()

peto580 

všechny recenze uživatele

Pre vsetkych ktori tomu dali odpad a jednu hviezku pozrite si najprv prvu cast.A ked ste si pozreli prvu cas a stale sa Vam to nepaci treba si vstupit do svedomia, sypat popol na hlavu a naucit sa po anglicky ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Po špičkové jedničce jsem se trochu bál jak se to po sedmnácti letech vůbec povede dát dohromady. A světe div se, povedlo se jim to. Opět nálož skvělého jednoduchého (ale zároveň dost promyšleného a předem pointovaného) humoru. Pozorovat tuhle bandu prostě existovat je asi stejně boží jako "dělat pitšoviny" s vlastním kolektivem. Určitě bych ale doporučil podívat se nejdřív na jedničku, bez ní a znalosti poměrů docela chápu, že film někdo odpálí jako blbost už jen kvůli nepochopení stylu a humoru. Doufám, že při intervalu 17 let na díl se ještě někdy dočkáme i trojky. Za mě jasných 5. Tyhle dva filmy jsou moje srdcovka. ()

Reklama

Reklama