Reklama

Reklama

Svezte se na vlnách extrémního oceánského dobrodružství ve filmu Do hlubiny 2, ve kterém se z odvážných potápěčů Sebastiona (Chris Carmack) a Dani (Laura Vandervoort) nevědomky stávají dobrodruzi v ohrožení života, když výměnou za vysokou odměnu slibují své služby při potápěčské výpravě podél ostrovních útesů. Sebastion a Dani znají veškeré nástrahy zrádného havajského útesu do nejmenších detailů, ale v rukou svých nových klientů se oba ocitají v nebezpečí, které zásadně prověří jejich potápěčské dovednosti, lásku, sílu a vůli k životu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

ceskyhonza odpad!

všechny recenze uživatele

Mám důvodné podezření, že to je natočené na objednávku tv Nova, která to i odvysílala. Přesně to zapadá do jejich "dramaturgie filmových pokladů". Divím se, že to nemá nejméně Oscara za scénář, kameru střih ... Ale, abych byl fér. Existují samozřejmě i ještě horší sajrajty, tak tu jednu * odřenou přes svářečské brýle ... ()

Tiso 

všechny recenze uživatele

Tak opravdu nevím, scénář jakoby by byl opsaný z prvního dílo, až na pár detailů. Místo drog je tentokrát atomovka. A misto hvězdného Paula Walkera a Jessicy Alba je pro mě nepříliš vhodný Chris Carmack, Laura Vandervoort. Za mě dávám 10% je to ztráta času, je lepší opravdu znovu shlédnout první díl. ()

Reklama

jerenymo 

všechny recenze uživatele

Obsazení seriálový herců neherců do rádoby akčního filmu, který těží z jedničky jak jen to jde. Bohužel se mu to nedaří. První část je věnována jen holkám v plavkách a rádoby nabušencům a druhýá část se snaží býti akčního rázu,ale akce je téměř nulová a jasný očekávaný happy-end se bohužel dostaví :D ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ták a je to tu. Jednotka sa mi páčila, tak samozrejme som vkladal dvojku do prehrávača celkom natešený. Veď podmorské poklady a krásne baby v plavkách si predsa vždy rád pozriem. Čo som však nečekal, že niekto sa sprosto zoberie a okopíruje presne prvý diel. Na to som naozaj nebol pripravený a cítim sa, ako by som práve zjedol držkovú polievku a ako druhý chod mi niekto doniesol zase držkovú polievku. Navyše bez prdelky Jessicy Alby film stratil svoje farby :) Točenie takýchto filmov je zbytočné plytvanie materiálom a diváckym časom, tak prečo mi to robíte, súdruhovia :'-( ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Letní dobrodružný snímek o potápění. Dějově s tím předchozím nemá společného vůbec nic. Jde si svou cestou a za použití nádherných podmořských scenérií, sytých barev, soundtracku v podobě aktuálních letních hitů a až téměř rodinného příběhu vytváří výbornou podívanou. Celkově je sice krapet slabší, ale i tak dokáže zaujmout. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama