Reklama

Reklama

Svezte se na vlnách extrémního oceánského dobrodružství ve filmu Do hlubiny 2, ve kterém se z odvážných potápěčů Sebastiona (Chris Carmack) a Dani (Laura Vandervoort) nevědomky stávají dobrodruzi v ohrožení života, když výměnou za vysokou odměnu slibují své služby při potápěčské výpravě podél ostrovních útesů. Sebastion a Dani znají veškeré nástrahy zrádného havajského útesu do nejmenších detailů, ale v rukou svých nových klientů se oba ocitají v nebezpečí, které zásadně prověří jejich potápěčské dovednosti, lásku, sílu a vůli k životu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

ceskyhonza odpad!

všechny recenze uživatele

Mám důvodné podezření, že to je natočené na objednávku tv Nova, která to i odvysílala. Přesně to zapadá do jejich "dramaturgie filmových pokladů". Divím se, že to nemá nejméně Oscara za scénář, kameru střih ... Ale, abych byl fér. Existují samozřejmě i ještě horší sajrajty, tak tu jednu * odřenou přes svářečské brýle ... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když má někdo sexy pohled, opálené tělo, plavky zařezané do pevného pozadí a písek všude, kde si divák dokáže jen představit, neznamená to ještě, že to stačí ke spokojenosti. Možná nějakou čtvrthodinku to může být pěkné pokoukání, ale pak by mělo přijít něco, čemu se ve většině míst filmového průmyslu říká scénář. Jenže tahle naivní a skrz naskrz bezkrevná story v načančaném prostředí, kde jsou všichni krásní, mladí a bez kila navíc, způsobí tak akorát to, že je nám jedno, kdo přepadne přes palubu nebo koho sežerou žraloci. Reklama na dovolenou možná, kvalitní thriller těžko. Vlasatý hlavní hrdina je mdlý, zbytek se lehce dotýká alespoň průměru. Když se pak režisér pokusí v poslední třetině vytřískat z unylého scénáře alespoň trochu akční omáčky, nic k ocenění to stejně nepřinese. Podívat se, pokochat křivkami a rychle zapomenout!! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzeralo na celkom dobré dobrodružstvo v štýle honby za pokladom. Ale potom sa do toho zamiešala atómová bomba a nepríjemná ženská a celkovo sa z toho stal uplácaný dej plný všednosti a všadeprítomnej banality. Skrátka nuda. Podpriemer. 40/100 ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ták a je to tu. Jednotka sa mi páčila, tak samozrejme som vkladal dvojku do prehrávača celkom natešený. Veď podmorské poklady a krásne baby v plavkách si predsa vždy rád pozriem. Čo som však nečekal, že niekto sa sprosto zoberie a okopíruje presne prvý diel. Na to som naozaj nebol pripravený a cítim sa, ako by som práve zjedol držkovú polievku a ako druhý chod mi niekto doniesol zase držkovú polievku. Navyše bez prdelky Jessicy Alby film stratil svoje farby :) Točenie takýchto filmov je zbytočné plytvanie materiálom a diváckym časom, tak prečo mi to robíte, súdruhovia :'-( ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Priznávam sa, vinný v plnom rozsahu... sledoval som to len kvôli Laure Vandervoort, ehm a preto 3/10 Laure a 1/10 za "príbeh"... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotku mám rád. Letný film podľa mojho gusta. Dvojku rád mať nebudem. Klišé, zlý scenár, bez napätia... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jeníček a modelka z časopisu Rytmus života pobíhají u moře a dělají všelijaké lumpárny a taškařice. Dopadne to cákancem krve na zadním skle auta. Parádní. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě u filmu mrzí že pokračováni je bez původních tváři ale někdy to tak asi má být tady se neseme v podobném duchu jedničky není to vůbec zle, ale to kouzlo celé krásy a zábavy zmizelo ale přesto si to ode mě zaslouží tohle hodnocení. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ubohé a nudné pokračování, které spíše jen tahá na název než na obsah. Nejen, že děj se jedničky netýká, ale ani herecké obsazení oproti jedničce ničím neoslní. Zbytečný výkřik do tmy a zbytečná práce filmařů. Jediné, proč nedávám odpad! je opět klad prvního dílu a to prostředí moře a možná i za ty pěkné ženy, to je ale celé na co tady lze koukat. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prečo opäť museli k dobrému prvému filmu natočiť taký brak ako pokračovanie? Och, aké trápne, vysoký a vypracovaný, dlhovlasí chlapík a k nemu blondína vo filme, ktorý svojou podstatou je nepodarenou kópiu prvého dielu. Hrá sa na drsní, ale podstatou to je až neskutoční primitivizmus, navyše s atómovou bombou, kde má ísť o opakovanie katastrofy pri Pearl Harbor. Prostredím všetko nezachránite a toto už vôbec nie, lacný brak. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný thriller s dobrým hereckým obsadením (no nijak výnimočným či zaujímavým). Na sobotňajší večer, v ktorý sa nudíte, je Do Hlbiny 2 celkom slušný filmík. Ja oproti jednotke nevidím rozdiel a čo sa týka Jessici Alby, ehm, Laura Vandervoort je minimálne rovnako sexy :-) /60%/ ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o hledání pokladu. Líbila se mi jednička, ale toto je podle mě zbytečné pokračování a s hledáním pokladu nic moc společného. Herci jsou nevýrazní. Ale za ty podmořské záběry a za to, že jako odreagovačka na jedno shlédnutí dávám 50%. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Úplně zbytečné pokračování, které si z původního filmu vypůjčilo a trochu pozměnilo zápletku. Sice plno krásných záběrů vln, mladých krásných opálených těl...a to je asi tak všechno, co se dá napsat. Direct to video a přímo k zapomění... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film do hlubiny se mi celkem líbí,ale tohle laciný pokračování je k ničemu.Je to takový neškodný,možná proto ,že to točil režisérskej negramot S.Herek.dost děs.40%. ()

Reklama

Reklama