Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Recenze (114)

jafuska 

všechny recenze uživatele

co na tento film napsat pro mě velké zklamání, z filmu jaksi vyšlo jakési klišé, které se prolínalo s několika uměleckými směry od zpěvu, po hraní na hudební nástroj až po tanec, ten jsem si snad užila nejvíce, ale od filmu jsem očekávala mnohem více, a bohužel dostalo se mě jen velké prázdné nic, kdyby se režisér věnoval jen jedné umělecké sféře, bylo by to daleko lepší, ale tento film se prostě nepovedl. Škoda, ()

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Takové filmy se mi líbí. Musela jsem ho vidět na 2x.... poprvé s mamkou - po 20ti min.jsem musela vypnout, páč mamka okomentovala: kdybych si na tento film koupila lístek do kina, byla bych pěkně naštvaná. No a napodruhé jsem si ho vychutnala u žehlení :-) Hezká oddechovka a ani mi nepřišlo, že jsem toho tolik požehlila. Mno jo, umělecké školy: tančení, hra na klavír, zpěv - vše co neumím a chtěla bych. Ráda se podívám tam, kam se nikdy nedostanu i když je to jen formou filmů. ()

Tremono 

všechny recenze uživatele

Tak trochu vývar z původního filmu. Dějová linie zůstala zachována, ale spousta silných momentů je z děje odstraněno, a místo vyplněno kupou klišé z tuctových romantických teen komedií. Hlavní postavy oproti originálu prakticky nemají žádné problémy, žádné osobní drama, žádné hluboké emoce, učitelé je plácají v jednom kuse po zádech. A vůbec k obsazení, docela zábavná věc oproti předloze. Přišlo mi, že nejprve se vybírali herci tak aby alespoň trochu připomínali původní charaktery, a ti potom o jednotlivé role losovali bez ohledu na pohlaví, bez ohledu na to jestli hraju na klavír nebo zpívám, protože nejlepší je přeci dělat obojí a můžu tak suplovat několik dalších postav. Jak jinak si vysvětlit ten hrozný guláš? Nevidět oba filmy v jeden den, asi bych se spokojil s tím, že je to tuctový teen slaďák a nebyl bych tak zlej ;) ()

esmoke 

všechny recenze uživatele

Naprosto o ničem, tak prázdá ulita se vidí jan málo kdy. No možná to má být ekvivalet Muzikálu ze střední, ale mel jsem to stesti a ten nevidel, takze mozna jsem se jen netrefil do cilove skupiny. ()

Lumpos 

všechny recenze uživatele

Jakožto velká fanynka tanečních filmů jsem se opravdu těšila na tento titul, avšak byla jsem hluboce zklamána. Přestože mi někteří z hlavních herců byli velmi sympatičtí, byla má nálada pokažena ani ne tak příběhem, jako způsobem jeho prezentace. Styl ,od každého kousek' se nepodařilo dát do podoby, kdy divák s napětím očekává, jak budou osudy pokračovat. A co se týče ukázek toho ,umění' ze školy, kdy čekáte nadstandartní výkony a velkou show na závěr - pro mě naprosto nedostatečné. Bohužel, ač se mi zdá námět velmi zajímavý, na tento film se už rozhodně nepodívám. ()

lehkoživka 

všechny recenze uživatele

U filmů tohoto typu tak nějak počítám s tím, že kvůli tanečním scénám (na které se těším) bude třeba přežít i "příběh". Příběh se vydržet dal, protože de facto žádný nebyl - pokud nepočítám těch pár klišé-vycpávek pro chvíle, kdy nehraje hudba. Pokud lze za hudbu považovat přeslazený a uječený popík ve stylu odpolední směny v Lidlu. Škoda, že nezbylo víc prostoru pro tanec, a choreograf měl asi tolik fantazie jako ovce na metadonu. Škoda dobrých tanečníků na těch pár nezajímavých čísel. Celkově žádná sláva. 35 % ()

deja.vu 

všechny recenze uživatele

..tak toto sa fakt nepodarilo a tak sme sa vsetci tesili, skvela latka ako stvorena na dnesnu uponahlanu dobu, ale zlatanina prvej triedy, snaha bola ale to nestaci, dokonca aj herecke obsadenie malo potencial zvladnut tento film na vybornu avsak nie pod taktovkou tohoto realizacneho teamu co je velka skoda.. ..uplne staci ked si pozriete poslednych asi 7 min, myslim ze clovek s troskou dedukcie pochopi o com cely film bol :) ()

Reesha odpad!

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to s pritelkyni, baletkou... Po 10 minutach jsem si zacal strihat nehty a pak sel do sprchy... ac jde o tema nam blizke, nenalezl jsem v tom nic, co by bylo zajimave. Lide tu pisou o hezkych tanecnich cislech... z pohledu tanecnice to byla ale nuda a nic co by nezvladl prumerny tanecnik nebo tanecnice. Takze to nemelo pribeh, pointu, vystupy, zajimave charaktery... za to to melo nudu a hlavne tisickrat ohrany kyc ("ne! jsi moje dcera a budes delat jen klasiku! a pokud neco jineho, stahnu te z te skoly!") atd... nedokoukali jsme to... ()

h.madlenka 

všechny recenze uživatele

Nemám žádné porovnání s původním snímkem, a za tenhle Fame dávám plný počet. Zdálo se mi hodně riskantní natěsnat čtyři roky do ani ne dvouhodinového filmu, ale povedlo se: každá postava má svůj prostor, svůj příběh, a přitom se krásně protínají. Vcelku neznámí herci jsou skvělí; myslím, že každý dokázal vtisknout své postavě osobitost, uvěřitelnost a upřímnost. I když film je spíš jenom soubor krátkých epizod spojených jakousi hlavní nitkou, přesto nenudí a celý ho drží pohromadě skvělá taneční i pěvecká vystoupení... a atmosféra. Moje první myšlenka po konci byla "Tohle by byl skvělý seriál" (nebo aspoň čtyři filmy - ale to už by bylo moc podobné HSM), ale čím víc o tom přemýšlím, tím víc mi připadá, že to prostě mělo být takhle. ()

Hayane 

všechny recenze uživatele

Trošku mě to zklamalo, protože děj ubýhá hrozně rychle a nikde žádné detaily ani zabýhání do hloubky vztahů a není ani vidět to dření studentů a ani jejich postup k lepším úspěchům. Škoda, mohlo to být o dost lepší. ()

PeDe 

všechny recenze uživatele

Tak rozmýšľam, čo o tomto napísať... nezaujímavý dej, nudné postavy, priveľa rokov a priveľa ľudí na to, aby som im držala oalce. Dievčina chce spievať, ale ocinko chce klaviristku, buhuu. Mamka situáciu zachráni, juhuuu. N U D A :D ()

dobruca 

všechny recenze uživatele

A puvodniho filmu jsem videl, jen nekolik ukazek, ale i ty sami o sobe byli mnohem lepsi, nez cely tento remake. Opravdu nuda. ()

Reklama

Reklama