Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Recenze (114)

Hepi 

všechny recenze uživatele

první půlka nezajímavá, druhá už mě bavila..konečné vystoupení bylo skvělé a soundtrack se mi taky líbí.. průměrný film, který nijak extra nenadchne, ale naštvaní si myslím z kina neodejdete..:) ()

sweetJane! 

všechny recenze uživatele

veď to nemá žiaden dej, film má dve hodiny, ale po dopozeraní neviete povedať o čom to vlastne bolo. ani len hudba nie je chytľavá a o tých talentoch čo vo filme hrajú ani nehovorím. Počas celého filmu mi liezli kvalitne na nervy, hlavne niektorí, tým myslím slečnu nevinnú, ktorá aspoň dobre vyzerala, ale to jej mraštenie čela v každom zábere, v ktorom sa objavila nemalo obdobu, a samozrejme životom skúšaný černoch, ktorý vyrástol v ghette a neustále odúval hubu - tiež v každej druhej scéne. Na druhej strane niektoré oveľa zaujímavejšie postavy nedostali toľko priestoru, vlastne skoro žiaden a keby sa tam neobjavili aspoň by nemiatli diváka. No ale ja mám rada filmy, v ktorých sa tancuje a spieva tak to dám za dve /a záverečná scéna bola super/...ale inak...do kina by som na to nešla ()

petra.lada 

všechny recenze uživatele

Muzikálové filmy nepatří mezi oblíbené. Ale tenhle byl celkem povedený. Skvělá muzika. Jen trochu moc propletených příběhů různých postav. ()

Heated 

všechny recenze uživatele

Pár tanečních čísel, dobrých momentů a pěveckých vystoupení drží tenhle film nad vodou, ale jinak mě poměrně dost nudil... ()

SensationW 

všechny recenze uživatele

Ač se tento film inspiroval známou a úspěšnou verzí, která získala v minulosti filmové ocenění, pro mě to zas taková sláva teda nebyla. Zachycuje tvrdé přijímačky a ještě náročnější 4 roky dřiny na konzervatoři..konec – maturitní ročník – někteří svůj talent zdokonalili, jiní sešli z cesty – poznali, že chtějí (musí) svůj život vést jiným směrem. Láska, přátelství, rozchody, pokus o sebevraždu, odhodlání, víra, touha po slávě..to vše jsem zde našla..bohužel mi ale ve filmu chybělo hlubší propracování děje. Vše se točilo kolem školy, ostatní bylo nastíněno dost povrchně a útržkovitě..Podle mne škoda, potenciál na dobrý film byl..bohužel ale dle mého nevyužit, tudíž celkový dojem 35%.. ()

neal.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Sestřih ve stylu toho nejlepšího ze Superstar v prvních dlouhých minutách se ukázal být nepřekonatelnou překážkou pro sledování dalšího děje. ()

MikeyKik 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nedokážu vyjádřit proč 3 hvězdičky...film trvá přes hodinu a půl ,ale NIC se tam vlastně nestalo,děj se táhne celkem POMALU...zaujmou samozřejmě taneční scény a úžasné pěvecké výstupy,to je tak vše.Jediné,co můžu ještě říct je,že si jdu stáhnout SOUNDTRACK :) ()

RosieKing 

všechny recenze uživatele

Film mne bohužel zklamal. Příběhy a životní osudy jednotlivých postav jsou zajímavé, ale to jakým způsobem je film uspořádán je naprosto strašné. Děje se tam spoustu věcí, ale o žádné z nich se nedovíme dopodrobna a hned následuje další, která se ale týká zase jiné z postav. Zhruba v půlce jsem se začla nudit a film jsem jen stěží dokoukala a ani to za to nestálo. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Moc mě to nebralo, chyběl tomu příběh, trochu rozpytvat jednotlivé postavy, dát tomu nějaký děj, že když chce jít někdo za slávou, obnáší to spoustu odříkání, dřiny a potu. Tahle parta nic takového neprožívala, všichni byli jak přes kopírák. Hezký vizuál, ale naprosto bez emocí. ()

Reklama

Reklama