Reklama

Reklama

Přání smrti

  • USA Death Wish (více)
Trailer 2

Lékař Paul Kersey (Bruce Willis) má všechno, co si jen člověk může přát – zajímavou práci, krásnou rodinu a nádherný domov. S násilím se setkává pouze na operačním sále pohotovosti, kde pracuje jako chirurg. Jednoho dne se však všechno změní. Po brutálním napadáním v jeho vlastním domě, manželka (Elisabeth Shue) umírá a dcera (Camila Morrone) zůstane v nemocnici ležet v kómatu. Hroutí se mu celý svět a policie jen bezmocně krčí rameny, protože podobných případů řeší desítky denně. Poháněný touhou se pomstít, Paul vezme zákon do vlastních rukou a ozbrojený vyráží do ulic, aby nevinným životy zachraňoval a zločincům je bral. Chicago má nového hrdinu, který věří, že spravedlnost ještě existuje. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (412)

waltosin 

všechny recenze uživatele

Bruce začíná jako doktor, ale jestli sechce pomstít musí ze sebe udělat elitního zabijáka, o žádny trhák se sice nejedná, pořád je to lepší než poslední zpackaná smrtonosná past. 55% ()

Maxa123 

všechny recenze uživatele

Za mě dobrý. Bruce Willis byl výborný, tyhle role mu opravdu sedí. Skvělá hudba i ostatní herci. Sem tam něco trochu haprovalo, ale jinak jsem se celou dobu výborně bavil. Není to vyloženě úchvatný až na 5 hvězd, ale pokud se večer budete nudit a máte rádi Bruce Willise a filmy u kterých není třeba příliš uvažovat, tak vám toto moc rád doporučím. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Škoda lacného začiatku a trhavého dostávania sa do pohybu, no potom od nájdených hodiniek veľké prekvapenie... ()

route60 

všechny recenze uživatele

Od Eliho Rotha nikdy nelze čekat nic světoborného a Přáni smrti je toho příkladem ale také je to první film který se dá hodnotit slušně ono vzít si příklad z takové legendy s CH. Bronsonem není nic jednoduchého, Willis se alespoň snaží nenudit v roli doktora ale i tak se jedná o film který zapadne do prachu historie. 60% s odřenýma ušima. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Doktor House pekne willisoval chicagské podsvetie. A to je tak všetko. Ostatné bola v podstate len vata a miestami neuveriteľná vata. Ale to akčnenie pána doktora predsa len vytiahlo recyklovaný príbeh na priemerné pozície, takže oukej, k večeri cez týždeň to v pohode stačilo. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Konečně Willis na správným místě.Nemá cenu vymýšlet zbytečný scénáristický novinky a stačí se držet na vlně,která vlastně pořád funguje.Ano,to Eli Roth konečně naservíroval.Až film vypadá na dobrý průměr,tak Bruce tu měl konečně roličku,která měla smysl a jako doktora jsem ho tedy ještě neviděl.75% ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Otrepané s obohraným starým páprdom, ktorý sa svojou mentalitou a zjavom, ani trochu nehodí, ani do jedného povedomia deju, ktorý je nápodobou už toľkých príbehov z minulosti, že to až bolí. Keby k nemu aspoň priradili nejakú škratu ku nemu hodiacu sa, aby to s ním ladilo. Ťažké to ale, takú herečku niekde vyhrabať. Hotové utrpenie na to pozerať. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Trochu přehnaný a scénáristicky přeplácaný film, který ale neurazí poměrně dobrou podívanou a dějem. Hodnocení: 60 % ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis je moja šálka kávy a preto nepohrdnem žiadnym filmom, v ktorom sa on objaví. Death Wish je síce remake, do ktorého mi Bruce veľmi nesedel aj vzhľadom na charakter postavy, ale každopádne ja som sa celkom fajn bavil a užíval som si drsňácke výrazy, na aké som v jeho podaní bol vždy zvyknutý, bez ohľadu na stupiditu scenára. V porovnaní s pôvodným Bronsonovým filmom je to určite o niečo výživnejšie, ale v rámci žánru je to len priemer. 55 % ()

Aniki odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film vysilali na jednom komercnim kanale o sobotnim veceru. Proti nemu šel zase na jinem kanale další akčňák a to "Zúčtovaní" s Benem Affleckem. Tady se projevil velmi vyrazny rozdil mezi, řekněme, kategorií A a B. Tedy ne, ze by Zuctovani nemelo svoje mouchy, docela mu to navic zkazil prehnany závěr, ovsem to, co se dělo v přiblblem remaku ze sedmdesatych let "Přání smrti", to už byl vrchol. Totální brak to byl už v těch sedmdesátkách, ale což, taková už byla doba. Jenže co tak asi vedlo k natočení tohoto sajrajtu tvůrce současné? Absolutně nechápu, že nějaký producent s klidným srdcem podpoří takovouto bezduchou ostudu. Skutečně snímek pro inteligencí neobdařené jedince. Fujtajksl!!! ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Přímočaré, akční, nekomplikované, přesně jak jsem čekal. Je to jízda bez zbytečných objížděk, zastávek a (nedej bože) rádoby zkratek. Hned na začátku vás chytí Willisovo charisma a v akční atmosféře žalu a spravedlivé odplaty jedete na plný plyn do cíle. Spolujezdce vám dělá i skvělá muzika. V podstatě je od začátku jasné, kterak Přání smrti dopadne a stejně to vůbec nevadí. Příjemná, nepřehnaná akční jízda s tahem na branku, kdy není třeba příliš přemýšlet a komplikovat si sledování čtením mezi řádky. Troufnu si tvrdit, že je to nestupidní oddychovka, navíc velice příjemně obsazená, u které jsem se ani chvilku nenudil. Tak proč to komplikovat a nedat plný počet? ()

Hauer 

všechny recenze uživatele

Za mě skvělý film, Bruce Willis jsi polepšil ale co je to platný když točí další sračky ale jinak tenhle film je za mě velice povedený a skvělý, 80% ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Já nevím, přišlo mi to takové nijaké. Umolousané. Nedomrlé. Motiv útočníků nevysvětlen (pouhá loupež?). Smrt manželky dle mě zbytečná. Nepřesvědčivé emoce. Nesympatický bratr hlavního hrdiny. Detektivové k smíchu. Styl filmů "vezmu zákon do svých rukou" mám ráda, ale tohle moc dobře nevyšlo. ()

Reklama

Reklama