Reklama

Reklama

Highlander

všechny plakáty

Diskuze

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

endymion

Tak nějak to cítím i já, ale kdesi ve mě hloube nadšení i pro remake. Třeba zmodernizují i "Who wants to live forever" a bude to pecka. První Highlander je srdcovka právě i s hudbou od Queen, ale co si budeme vykládat, druhý díl byl špatný vtip, třetí vykradená jednička a ten následující, no škoda mluvit, i když se snažil mít ducha. O žádný ze seriálů jsem radši ani nezavadil. 

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Ale to bude nuda a otrava. To už tu predsa bolo a navždy bude. Je predsa toľko rockových peciek, ktoré by sa do Highlandera hodili... a zážitok (po svojom) pozdvihli, že ak sa pre toto rozhodnú, prestáva ma to zaujímať (nie že by som mal voči tomuto neviem aké nádeje, ale vydarenú modernizovanú upgrade verziu s Highlandera by som si pozrel rád... ak to bude s vlastným výberom skladieb).

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Cavill tady ani nefiguruje, heh. Škoda že jsou WB taková banda kreténů, páč mnohem raději bych ho viděl v MofS trilogy. Ale pokud má býti doslova nesmrtelný...proč ne? Je to sympaťák a Highlander by mu mohl sednouti. Na 2.str., originál jest originál. A nejsem si jist, zda zrovna u Highlandera potřebujeme remake (jistě rasově a pohlavně nebinární a pod. sračky) a tak všelijak. Snad jedině z důvodu, že v této verzi by nebyly viděti při final showdown šňůrka, na které nebohý Lambert visí v té hale.;-))))

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Vida. Tak o tomto jsem ani nevěděl. No, naštěstí to velmi pravděpodobně nikdy nevznikne, tak můžu zase býti v klídku. ;-)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Horal.P

Horal.P (hodnocení, recenze)

Kolik let se to stále odkládá 5 nebo 6,7, ? Už to ani nemá smysl sledovat...

na příspěvěk reagoval NinadeL

MartinFit

MartinFit (hodnocení, recenze)

Helo

Citím jako povinnost tě požádat o to, ať tyto anální výpary nedáváš na internet. 
Tvůj komentář je naprosto mimo, stejně jako tvá existence. 
Je to doporučení...

na příspěvěk reagoval Helo

Příspěvek byl smazán administrátorem.

biergof

biergof (hodnocení, recenze)

lépe bych to nepopsal, digi svinstvo.... Highlander je pro mě kult a pojem, remake klidně uvítám, když bude dobrý příběh, Queen a prolínání současnosti s minulostí, což byl tehdy skvělý nápad. Jenže atmosféra 80s již dávno chcípla pod tuny a tuny digitálních sraček

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Já jsem zrovna včera koukal na Huntsmana a jak nudně dokázal natočit něco, co mohlo bejt aspoň béčkově zábavný fantasy... ajaj. :(

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

Nemyslím si, že to bude přímo Highlander. Spíš je jen první potrvzený herec.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Raziel_cz

Reynolds by byl dobrej, ale prý se nedohodl s producenty a nebude v tom hrát. Park? To není vůbec špatnej nápad. Bojové umění dělá celý život,  takže kompetentní je víc než dost a i docela sympatický. :-)

na příspěvěk reagoval Raziel_cz

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Raziel_cz

Raziel_cz (hodnocení, recenze)

kkarx

Především Adrian Paul není jméno, které by natáhlo lidi do kina. Jinak podle mě byl Christopher Lambert taky super. Do remaku... Ten Reynolds mi přišel celkem adekvátní. Možná Thomas Jane? Ale to je asi stejná šance jako Paul. 

na příspěvěk reagoval kkarx

endymion

endymion (hodnocení, recenze)

WHO WANTS TO LIVE FOREVER

Jsou filmy, které by se remejkovat neměly a tohle je jeden z nich. Už jen kvůli hudbě Queen to už nikdy nemůže být ono. 

na příspěvěk reagoval Wallis3

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Lambert ušel, to zase jo. Ale nejlepší tam byl Clancy Brown a Sean Connery. A do toho Queeni. Prostě lahůdka.

na příspěvěk reagoval LokiZombie

kkarx

kkarx (hodnocení, recenze)

Má někdo nápad, kdo by byl dobrej v hlavní roli? Lambert s mečem moc přesvědčivý nebyl, ale Paul v seriálu byl skvělý. Škoda, že už není nejmladší. :)

na příspěvěk reagoval LokiZombie, Raziel_cz

Danyj

Danyj (hodnocení, recenze)

Ale nemuselo by to dopadnout úplně zlé. Scénář totiž podle serveru hollywoodreporter.com chystají Art Marcum a Matt Holloway - spoluautoři povedeného Iron Mana. Pokud by se vydařil i nový Punisher (kterého mají na starost také právě tihle dva), nebyl by už důvod jejich talentu nevěřit. Peter S. Davis (producent celé série) už dokonce i naznačil, jakým směrem by se měl nový Highlander ubírat. Kromě šermování by měl klást větší důraz na nastínění celé mytologie a na lásku. Pohřbívat neustále své milované je asi jedna z těch méně zábavných částí nesmrtelnosti. Pak už by stačil jen schopný režisér a dostatek peněz. No nechám se překvapit třeba že možna ti herci mě nesednou a hudba bude jiná no uvidíme. Betmen taky byl remak a co ztoho vzniklo.

john.h

john.h (hodnocení, recenze)

Ty jo to uz vsem dosly napady a vsichni se boji, ze kdyz prijdou s necim novym, ze to bude uz kopie neceho starsiho? Nebo proc vznikaji ted same remaky. Nedovedu si to vysvetlit, ale uz me to nebavi. Puvodni dila jsou vetsinou tezko neco prekona. Jsem jen zvedavej, kdy se budou delat remaky filmovejch klasik jako Tenkrat na zapade, Mechanicky pomeranc nebo Kmotr, ktery remake nepotrebujou. Kazdopadne na druhou stranu musim uznat, ze treba remake Halloweenu od Roba Zombieho je snad lepsi nez original. Ale tak u bezhlave vyvrazdovacky teenageru je prostor pro zlepseni a napriklad detska linie Michaela Myerse je huste natocena Zombiem, v puvodni verzi az na jeden zaber ta detska linie temer chybela. U nekterych del ale nechapu remake a jednim z tech del je napriklad Highlander.

N-Rex

N-Rex (hodnocení, recenze)

Obávám se, že bez Christophera Lamberta, Clancyho Browna a hlavně hudby od Queenů to nebude nic moc...

Související novinky

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Spin-off Johna Wicka má datum premiéry

Spin-off Johna Wicka má datum premiéry

06.04.2023

Ačkoliv pátý John Wick stále visí ve vzduchu a režisérovi Chadu Stahelskimu ani hlavní hvězdě Keanu Reevesovi se do něj příliš nechce, studio Lionsgate se momentálně těší z parádních tržeb čtyřky tak… (více)

Filmový Rainbow Six je na cestě

Filmový Rainbow Six je na cestě

17.01.2023

Studio Paramount čerstvě oznámilo novou adaptaci Toma Clancyho. Tentokrát se bude jednat o román Rainbow Six, jenž bude navazovat na snímek Tom Clancy: Bez výčitek a tudíž se v něm vrátí i Michael B.… (více)

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

Natočí režisér Johna Wicka marvelovku?

04.08.2022

Chad Stahelski (John Wick, 2, 3) má – jak vidíte – plné ruce práce s řízením jedné velmi populární akční série, to ale neznamená, že se mu mezitím v Hollywoodu nehrnou další projekty. Zejména po… (více)

Reklama

Reklama