Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan patří mezi mé nejoblíbenější akční hrdiny pro originální choreografii soubojů spojených s humorem a bez využití kaskadérů a dublérů. I proto jsem mu dokázal odpustit některé kroky vedle (Tuxedo), tady to však nešlo. Jak už jsem několikrát zmínil, rodinné taškařice s dětmi jako skoro hlavními hrdiny nevyhledávám a štítím se jich jako čert kříže. Stejně mi to nedalo a na Spy Next Door jsem se podíval. Samozřejmě to byla chyba a já si následně měl nafackovat. V celém filmu je jedna koukatelná scéna (bitka v kuchyni) a to ještě musím přivřít oko. Jackie by se měl vrátit ke svým starším a originálnějším filmům jako První rána, nebo se vydat cestou Rytířů ze Šanghaje, s takovou s ním do budoucna přestanu počítat. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Myslím že teď už praktiky každý nový akční film Jackieho Chana bude začínat větou o tom že už není zkrátka nejmladší. Rád bych napsal že neoprávněně, ale bohužel je tomu tak. Začátek filmu nám běží ukázky z předchozích Jackieho počinů a tak by se neznalý divák mohl lehce namlsat. Čeho se ovšem nenamlsám já, jsou tyto rádoby dětské komedie ve kterých hrají rváči filmového plátna. Zářným případem se zdá být Ochránce, kde se nechal vláčet s kojeneckou lahví Vin Diesel. Jackieho taková blamáž sice nepotkala, ale stejně to moc nevyhrál. Ta cílová hranice pro 6 leté publikum tam prostě je dost cítit. PS: Nejvíce mě dokáže znechutit když 13letá dcera říká vlastní matce křestním jménem. To už je ten svět opravdu tak prdeli? ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Další nezničitelný bojovník v prošlé lhůtě. S obličejem Jackieho Chana lze hrát pouze v určeném žánru a tím jsou komedie. Hrál sice i ve vážných hongkongských akčních filmech, ale v Evropě jsou to komedie... V režii specialisty na rodinné filmy a za použití standardních šablon vytyčených slavnějším kolegou Chrisem Columbem se Jackie propůjčuje ještě infantilnějšímu humoru než obvykle. A tak demence záporných postav překonává i vysoko nasazenou laťku "zabijáků" v 3 nindžové v zábavním parku. Film je sice určen pro děti a mládež, ale to neznamená, že všude jsou diváky Američané... Nicméně filmem se dá pobavit a některé vtípky i rozesmávají, mnohdy nechtěně. Časy, kdy se čekalo na konec každého Jackieho filmu, kde předvádí co si vše poranil jsou pryč. Zde si maximálně poranil jazyk od přebrebtů... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zasloužilý agent Bob Ho (Jackie Chan) po dopadení posledního zločince, ruského teroristy Poldarka se rozhodne odejít na odpočinek, a žít poklidný život po boku krásné Gillian. Problém je, že Gillianiny děti Boba moc nemusí, neboť jej považují za nudného patrona - ale on chce jim i Gillian dokázat, že jako otec bude ten pravý. Jenže to netuší, že bude potřebovat všechny své špionské schopnosti, aby tři nezbedy uhlídal - a uchránil před pomstou uprchlého ruského teroristy... Kde já jsem to jen viděl ... aha už si vzpomínám, asi v tisíci dalších filmech na stejné brdo (namátkou třeba Policajt ze školky). A čím se tedy Chůva v akci liší .. snad jedině tím, že zde hlavní roli hraje Jackie Chan, ale přijde mi, že už nám chlapec taky stárne. Jeho kreace jsou (bohužel) mnohem umírněnější než v jeho předchozích filmech a do vážných rolí se Jackie moc nehodí (i ty děcka ho s přehledem přehrávají). Akčních scén je tady poskrovnu, marně si vzpomínám, jestli některá z nich stojí vůbec za zmíňku. Celkově - pokud je vám něco mezi 5 a 15 lety, tak si pár hvězdiček k mému hodnocení klidně přidejte, mě je to fuk ... ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle drží nad vodou jenom Jackie Chan a jeho skopičiny. A to za poslední prstík v rozbouřeném oceánu kýče, absurdity a nevkusu. "Chůva v akci" je totiž naprosto zoufalý film, pomalu hůře jak Béčkové kvality se zápornou šancí na jakoukoli dodatečnou kultovnost, která se ráda v těchto kategoriích vyskytne. Billy "Hillbilly" Ray Cyrus, známý především jako otec Hanny Montany, kde toho vlastně ani moc nemusel hrát, je zde naprosto nevěrohodný, že by ho vaše senilní a revmatická tetička z třetího kolene hravě herecky předčila. George Lopez pro změnu navozuje pocit, že tohohle týpka někde režisér za dvacet dolarů najal, když se stavoval na tacos. O parodii na mafiány/teroristy a jejich protagonistech nemluvě. Děcka jsou otravné a jejich představitelé děsní, Lucas Till (to se tady snažili přeobsadit herce z Hanny Montany???) je na facku po pěti sekundách a Amber Valletta a její osamělá máma s dětmi na krku vzbuzuje mnoho otázek, proč by se jí měl někdo jako "agent Jackie" líbit, proč ona jemu, proč je tak blbá a jestli existuje někdo, komu tenhle pár nepřijde groteskní. O ději, režii, příběhu či kameře se už asi nemá smysl rozepisovat, protože scénář zjevně vyhrabali na dně popelnice nejzoufalejších nepřijatých scénářů za budovou toho nejmarnějšího studia, režisér očividně přijel jen na zahajovací klapku, finální střihač má studio zavánějící toulenem na sto metrů a kameru ovládal některý ze spolužáků dětských herců, předpokládám že spolužák toho nejmladšího. Jediný důvod, proč nedát hodnocení o absolutním odpadu je nostalgie po Chanovi a to, že se člověk zasmál alespoň té absurditě. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama