Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

baruss 

všechny recenze uživatele

Úplná, spoločnosťou tolerovaná zlodejina. Absolútne zbytočný film určený len na vysávanie peňazí ľuďom z vreciek. Dnešná mládež nevie, kto je Jackie Chan a vďaka tomuto filmu zistí, že je to človek čo zoberie rolu v každej somarine z ktorej cítiť slušný zárobok. Pre dospelých príliš infantilné, pre deti strašne tuctové a pre ľudí čo holdujú Jackiemu absolútne potupné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám rád vzdělávací filmy a tenhle takový rozhodně je. Vždyť kde jinde se naučím způsobům, kterak sejmout protivníka pánví, hrncem, žebříkem, bicyklem či ledničkou? Nikde! Tohle totiž vyučuje pouze Jackie Chan a jelikož je praktickým propagátorem hesla "škola hrou", tak mě jeho akční výplachy přiměřeně baví. Tentokrát vše trošku brzdí ty rodinné vztahy, ale já jsem přející a tak Jackiemu v dědečkovském věku rád dopřeji trošku té tatínkovské romantiky. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Brian Levant je režisér americkej TV zábavy. Pestúnka v akcii patrí ešte k tomu lepšiemu, čo natočil. Funguje, odsýpa to a vôbec pohoda. Vulgarizmy, čo tu na adresu filmu padajú neberú do úvahy fakt, že Levant nikdy nemal ambíciu točiť Shakespeara, ale iba povrchnú, rodinnú zábavu, čo je každému divákovi už vopred snáď jasné. Niektoré jeho filmy (Beethoven) sa stali klasikou a videl ich skoro každý. A ešte jeden detail. Nepochybne veľkú časť filmového rozpočtu zhltol Jackieho honorár, takže tak. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavý, kdy (teda, jestli vůbec někdy) přestane Amíky bavit točit komedie o jednom a tom samém a (což je smutnější) jestli Jackie Chan si začne vybírat pečlivěji své role. Já to totiž nechápu. Ten chlapík je v 56 letech pružnější než většina jeho dvacetiletých kolegů, akční a bojové scény zvládá stále na jedničku s hvězdičkou, ale je pořád v komediích, které jsou minimálně vtipné. Nicméně stále si radši pustím tohle, než kterýkoliv díl ze série Spy Kids (ke kterým bych tento film nejlépe přirovnal). Takže jen za Jackieho a Amber zaokrouhluju na tři hvězdy, ale pochybuju, že ještě někdy tohle budu chtít vidět. P. S. Čeští distributoři opět nezklamali. Ten název je totiž peklo… ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Schwarzenegger ve školce, baletka Hulk Hogan, Diesel s retardovanou říkankou a teď už i stále méně pružnější Jackie Chan došli k poznání, že zpacifikovat bandu kriminálních parchantů a zpacifikovat bandu nezletilých parchantů je vždycky rozdíl, už jen proto, že ty druhé, ač si o to svým chováním hlasitě koledují, nemůžete kopnout do hlavy. Ale co by člověk nepřetrpěl, když se chce dostat pod sukni jejich mamince, že jo.. Oceňuji, že očekávané zúčtování s šikanujícími chlapci proběhlo s jistou dávkou originality, jinak je to jen taková neškodná výplň dlouhého deštivého odpoledne, v které si ten stárnoucí kung-fu šašo až příliš často vypomáhá střihem.. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama