Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

jenik71 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že Jackie Chan už asi neměl co nabídnout a tak se tentokrát otočil směrem k dětem. Chůva v akci je totiž taková jednoduchá akční taškařice určená právě mladšímu publiku a to ještě tak do věku deseti let. Pro všechny ostatní je to téměř zbytečnost, kterou nijak nezachrání ani samotný mistr soubojů. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Schwarzenegger ve školce, baletka Hulk Hogan, Diesel s retardovanou říkankou a teď už i stále méně pružnější Jackie Chan došli k poznání, že zpacifikovat bandu kriminálních parchantů a zpacifikovat bandu nezletilých parchantů je vždycky rozdíl, už jen proto, že ty druhé, ač si o to svým chováním hlasitě koledují, nemůžete kopnout do hlavy. Ale co by člověk nepřetrpěl, když se chce dostat pod sukni jejich mamince, že jo.. Oceňuji, že očekávané zúčtování s šikanujícími chlapci proběhlo s jistou dávkou originality, jinak je to jen taková neškodná výplň dlouhého deštivého odpoledne, v které si ten stárnoucí kung-fu šašo až příliš často vypomáhá střihem.. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Jackiemu už je 56 let a jak jsem někde četl tak postupně bude víc a víc ustupovat ze scény. Možná se do budoucna přesune na režisérské křeslo. Doufám, že o něho film nepřijde uplně. Tohle hodně vysvětluje jak film dopadl. Chůva v akci si nehraje na nic než čím je. Je to oddychová rodinná komedie hlavně pro dětské publikum. Ve filmu se nenadává,neteče krev (snad jen jedna kapka), bitky nejsou brutální a vše to má tzv. USA FAMILY LOOK. Na filmu mi však vadily 2 věci. Jako dospělého mě ty 3 děti neskutečně otravovaly. Ta druhá věc je pak viditelná i ze satelitu na oběžné dráze. Chůva v akci nevlastní inteligentní scénář a není zrovna výkvětem toho nejlepšího na poli filmu (ruský tým záporáků přehravá jak to jen jde). Na druhou stranu Jackie stvořil v USA daleko horší patvary viz. v úvodu scéna z TUXEDO. Nakonec už v začátku je pěkná akční scéna. Osobně se nejvíce bojím remaku Karate Kida, který dle traileru už dopředu vypadá jako neskutečná blbost. Pokud bych si měl v nabídce kin nyní vybrat kam s rodinou klidně bych je vzal na Chůvu v akci. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, nenáročné, dětské, akční, Jackie Chan × americké, rozmazlené, drzé. Klasický film o klasických rozmazlených amerických dětech z rozvedených rodin, kteří nechtějí přijmout nového rodiče. Navíc když je to agent. Jackie už stárne a akčních vtipných honiček moc nespatříte. Vtípky taky nic moc. ..ale musím říc, že se u toho bezvadně vybaluje.. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Další nezničitelný bojovník v prošlé lhůtě. S obličejem Jackieho Chana lze hrát pouze v určeném žánru a tím jsou komedie. Hrál sice i ve vážných hongkongských akčních filmech, ale v Evropě jsou to komedie... V režii specialisty na rodinné filmy a za použití standardních šablon vytyčených slavnějším kolegou Chrisem Columbem se Jackie propůjčuje ještě infantilnějšímu humoru než obvykle. A tak demence záporných postav překonává i vysoko nasazenou laťku "zabijáků" v 3 nindžové v zábavním parku. Film je sice určen pro děti a mládež, ale to neznamená, že všude jsou diváky Američané... Nicméně filmem se dá pobavit a některé vtípky i rozesmávají, mnohdy nechtěně. Časy, kdy se čekalo na konec každého Jackieho filmu, kde předvádí co si vše poranil jsou pryč. Zde si maximálně poranil jazyk od přebrebtů... ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama