Reklama

Reklama

Recenze (5)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Genius Party - Fauna a flóra cizích planet může být roztodivná, zvláště má-li srdce. Silné *** Doorbell - I mně se jeden chlapík snaží ukrást moje místo ve světě. Ale jen když se napiju. Slabé **** Shanghai Dragon - Splněný dětský sen, divákův ale ne. Slabé *** Happy Machine - Se nedivím, že tak děcka tak řvou, když žijí v tak děsivě bizarním světě. ** Baby Blue - Výbušná, vzdorovitě rezignující a prskající tečka za společným mládím. Silné ***. Deathtic - Zachraňovat život prdem život mezi zombies zní někomu jako příslib veselé taškařice s originálním poselstvím, ale já vidím slaboduchou flatulentní levně na city hrající bizarnost. **. Limit cycle - Divoce namixovaná směs obrazů, míchající alchymii, ezoteriku, vědu a technologii podmalovávající voiceoverem servírovanou (post)moderní teologii, která asociačním stylem vrší těžko dekódovatelné poselství, jež je nakonec nejspíš dosti prázdné. **.Celkem: slabé ***. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy jsou buď tak hlubokomyslné, že to nejde pochopit, nebo naopak tak nezajímavé (obyčejné), že to tady vůbec nemuselo být. Teď to vypadá, že Genius Party je sračka, ale opak je pravdou. Jde o přehlídku nejlepší a nejpropracovanější techniky asijské animace - ať už 2D, nebo 3D. U mě vede techno-fantaskní Shanghai Dragon, paranoický Doorbell a úžasná atmosféra v Genius Party. ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Dal jsem si za úkol odhadnout, který z příběhů režíroval Shinichiro Watanabe. Netrefil jsem se, ale ve výsledku režíroval ten pro mě nejlepší, ale zároveň "nejtradičnější" z příběhů a tím bylo Baby Blue. Další zajímavé byly Doorbell, Shanghai Dragon a Happy Machine. Limit cycle se snaží říct spoustu věcí v krátkém čase a výsledek by se zcela obešel bez obrazu. Vizuální pojetí titulního příběhu Genius Party je zajímavé. Zbývá Deathic 4, který mě neoslovil. Ač vizuálně určitě netradiční zpracování, prostředí "zombie světa" není zrovna moje oblíbené téma. ()

Tomihiro 

všechny recenze uživatele

Výborná antologie krátkého animovaného filmu od Studia 4°C! Hodnocení jednotlivých filmů: Genius Party - režie Atsuko Fukushima ****, Shanghai Dragon - režie Shoji Kawamori *****, Deathtic 4 - režie Shinji Kimura ****, Doorbell - režie Yoji Fukuyama ***, Limit Cycle - režie Hideki Futamura ***, Happy Machine - režie Masaaki Yuasa *****, Baby Blue - režie Shinichiro Watanabe *****. ()

Tarhiel 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vyznieva ako geniálna poviedková zbierka - už prvá je neotrepaná a absolútne uletená. Niektoré poviedky sú geniálne, iné len priemerné, ale ako celok je film príjemný na pozeranie a času stráveného pri nich neľutujem. ()

Reklama

Reklama