Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozvážeč pizz Mike (Andrew W. Walker) touží, aby ho Katie (Erin Cahill), majitelka zadluženého autoservisu, vzala do své party pouličních závodníků. Chce ji pomoc vyhrát 50 000€, které Katie potřebuje na zaplacení dluhu. Ovšem Katie je proti, protože už řidiče má. Je to tajemný závodník, jehož identitu zná jenom ona a kterému se daří vyhrávat. Až později se ukáže, že jde o Erica Visnjice (Joseph Beattie), policistu z blízké policejní stanice, který má plno starostí se zloději, kteří vždy dokáží rychle zmizet za pomocí jejich schopného řidiče, a jistě ne méněschopného auta. I přesto, že je nablízku policista, se Mike rozhodne dát do boje o Eričinu přízeň vše a brzy se ukáže, že ani Mike není pouhým nezkušeným rozvážečem pizz... (Chuchmi)

(více)

Recenze (11)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle nažloutlej paskvil se možná jmenuje No limits, ale já mám taky své limity a ty byly už dávno překročeny. Naprosto levný humus. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Němci se sice snažili, ale vytvořili další nudnou verzi Rychle a zběsile. Dialogy nestály za nic, akce taky ne a celý to na mě působilo komicky. Abych jim zas tolik nekřivdil, tak auta nebyla špatná. Za snahu jedna *. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Co vám lidi všem vadí? Pěkný auta, pěkný ženský, fajn závody a nenudí to plus na němce dost dobrý tak proč ta nenávist? To nikdo nemůže udělat film o ilegálních závodech aby hned nebyl obviněn že kopíruje FaF? Mně je upřímně fuk koho nebo co film kopíruje hlavní je , když se na to dá koukat a radši povedenou kopírku, než originální krávovinu. Já se bavil a příjemně odreagoval takže dupu na plyn, přidávám nitro a dávám 4* a komu se to nelíbí, ať si mě chytí. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Docela ubohý pokus napodobit Rychle a zběsile v německém provedení.... Herci byli ve svých rolích tak nepřirození, že to bolelo... Jednu hvězdu dávám za pěkná (kýčovitá) auta a druhou za pěkný ženský :-) ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Naprostá slátanina, která absolutně nedosahuje ani kvalitativně podprůměrných pokračování Rychle a Zběsile. Pokud má člověk alespoň lehounké povědomí o tuning scéně, není zde nic čemu by se dalo uvěřit, na druhou stranu to samé platí i z pohledu příběhu, příjde mi, že scénář je napsán pro 13-14ti leté publikum. Nejvíc mě naštvalo, když hlavní hrdinka nazvala bílou Celicu Suprou, když už dělám film o autech, tak alespoň jejich jména by měla sedět. Resimé 15% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně se jedná o Mockbuster, ale podle mého názoru zase ne tak špatný. Evropský filmový rukopis je zkrátka jiný než ten americký a tak rozdílů je více než dost. Německý štáb ani kopírování neskrývá. Poznáme tedy i spoustu spojovacích článků s jistou americkou sérií. Atmosféra spálených gum, či hřmot motorů se drží po celou stopáž. Zrovna tak i tempo a sportovní duch. Pravda, trochu mi v příběhu chybějí policisté prohánějící účastníky pouličních závodů, ale na druhou stranu se přeci jen nějak odlišit musí. Ne, tento snímek nezatracuji, ba právě naopak. I když jistojistě nedosahuje amerických kvalit, přesto své určité kouzlo má. Hlavně to evropské a to mi nikdo neupře. ()

iwusha17 

všechny recenze uživatele

Námet bol zaujmavý akurát to spracovanie nedopadlo bohvieako. Štýl kameramana sa mi moc nezdal niektoré zábery ma doslova až vytáčali. Ďalšia vec ktorá mi veľmi vadila bol dabing, neviem či len ja mám zlý dabing ale keď sa dabing vo filme chvíľami mení z češtiny na nezrozumiteľnú zrejme angličtinu tak to nieje príjemne... Mohlo to byť aj lepšie jediné čo bolo dobre boli krásne autá :). ()

musolini 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo.A co,že to byla napodobenina??Byly tam pěkný auta,pěkný ženský,mělo to i děj a na to,že to bylo z Německa,tak se jim to povedlo.Prostě jeden lepší film od nich... ()

Reklama

Reklama