Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Recenze (576)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prvně, když jsem na tenhle film koukal, jsem zhruba v půlce filmu vypil nějakou sračku v minerálce a jel záchrankou do nemocnice, aby mi řekli, jestli budu v pohodě. Takže jsem z filmu měl hovno. Když jsem na to koukal druhej den, tak jsem se zhruba ve stejnej čas málem udusil, když jsem pil čaj a hnusně se zakuckal. Nakonec jsem to všecko vydržel a byla by velká škoda to neustát, protože jsem právě s tímhle filmem získal pár dalších zkušeností. Prvně mě totiž nedodělci potvrdili, že kvůli jistým faktům tenhle film opět zazdili a jedním z těch faktů je naprosto fantastický Zac Efron, kterýho jsem měl za frajírka a najednou je to pro mě naprosto sympatickým hercem, který, doufám, bude v Americe mít zajímavou budoucnost. Podle mě se tu totiž vyřádil perfektně a zaslouží si to. Znovu 17 je tak výbornou komedií, u který jsem se upřímně bavil a to mi stačí. To, že tu má taková hodnocení, jaké má, mě tu ale vůbec nepřekvapuje a naštěstí už na to dávno nehledím. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $64,167,069Tržby Celosvetovo $136,267,476Tržby za predaj DVD v USA $25,652,754 //počet predaných kusov 1,484,090 ║ Čistý priemerný teenegerský film, ktorý ma zopár dobrých, zábavných chvíľ ale celkovo zapadne v tématickej tuctovosti, Matthew Perry pôsobí skôr otravne než zábavne, Efron to zachraňuje. /50%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Hybrid mezi Velkým a Návratem do budoucnosti. Tentokrát se pro změnu mládne a oplácaný Matthew Perry morfuje do Zaca Efrona. Kupodivu nevadí, že při tom přijde o půlku neuronů a vyfasuje účes na steroidech, protože Efron je v té záplavě teenagerů asi nejsnesitelnější (pokud zrovna nenabádá k sexuální zdrženlivosti před zkoprnělou třídou vyvinutých spolužaček) a film relativně odsýpá. Velká škoda, že stačí sáhnout do archivu a vytáhnout něco s lepším soundtrackem, herci, kulisami, hláškami... prostě vším. Za 17 let tomu možná pomůže nostalgie dnešní mládeže, ale mě už bohužel nikdo nepošle zpátky časem, takže sázím čistočistý průměr a vy doufejte, že vás v kině spasí alespoň pár slibných okamžiků. Pro geeky je tu souboj lightsabery, dívky si mohou užít Efronovu muskulaturu ze všech PG-13 úhlů. p.s. od Steerse bych po Igbym čekal něco mnohem chytřejšího. Tučný šek zjevně přebil ambice i ideály. :) ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Mooooc dobre. Ba priam uzasne... Po Rocknrolle a Hangover tretia najlepsia komedialna vec tohto roku, pri ktorej som sa smiala od zaciatku az do zaverecnych titulkov. Obrovske prekvapenie a musim naozaj pochvalit vsetkych... A dokonca aj Zaca :D:D ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Vsadím se, že bys to rád vrátil!?......“ Nad Mikeovým osudem by jeden uronil slzu. Kde jen mohl být, kdyby…. Nemůžu si pomoct. Přestože vím, že je to děsně pitomej, několiksetkrát vohranej příběh, mě to bavilo! Intelektuálové prominou, ale taky občas potřebuju, aby mi Anděl strážnej ukázal správnou cestu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Užírá mě dosavadní život. 2.) Chodím na kurzy Elfštiny. 3.) Nemohu si vzpomenout na svá nejlepší rozhodnutí. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Takový už je Zacon středoškolské džungle, stačí jedno přešlápnutí na basketbalovém hřišti a jste v pasti. Ale přes všechno evangelium modrého života (proslov na podporu sexuální abstinence patří do učebnic guilty pleasure) je to řachanda, jak se patří, s ulítlým milionářským kámošem, který láká ředitelku do své nerdí sluje, s lehce zaostalým old feelingem a metrosexuálním charismatem (sic!) teenagerské hvězdičky. Nechybí roztleskávačky, co na požádání roztahují libovolné končetiny, libový frája, kterého byste nejradši ve třetí minutě přejeli bagrem a soundtrack nabitý vypalovačkami z doby, kdy trsali naši rodiče. Kultovka typu Velký z toho nekouká, ale se spoustu jídla a partou HSM šílenců to rázem mutuje ve skupinové cineorgie:) 65% P.S. Baví mě výrazová šíře Zaca Efrona- ten kluk hraje zásadně rukama. Smutek- hlava v dlaních, nadšení- ruce nad hlavou, nerozhodnost- pokrčení rameny. Víc ani nepotřebuje:-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. On My Own (Vincent Vincent and The Villians) ,2. Can't Say No (The Helio Sequence) ,3. L.E.S. Artistes (Santigold) ,4. Naive (The Kooks) ,5. This Is Love (Toby Lightman) ,6. You Really Wake Up The Love In Me (The Duke Spirit) ,7. The Greatest (Cat Power) ,8. Rich Girls (The Virgins) ,9. This Is For Real (Motion City Soundtrack) ,10. Drop (Ying Yang Twins) ,11. Cherish (Kool & The Gang) ,12. Bust A Move (Young MC) ,13. Danger Zone (Kenny Loggins) , ()

novoten 

všechny recenze uživatele

"When you're young, everything feels like the end of the world." Když je ve vrcholné formě Zac, Michelle i Leslie Mann a žánr kříží pár klišé s nostalgií silnou jak fanouškovská vlna, nelze odolat. "Jiné" teenagerovské komedie stále umí zahřát. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Idol neidol, na nervy mi ani moc nelezl, nebylo to tak sebestředný a sladký jak bych čekal. Pohodová komedie, tři nebo čtyři obojí by šlo. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Geniální a to hned z několika důvodů. Nikdy bych neřekl, že někdy v mém životě mi bude Zac Efron sympatický, ba naopak, tady byl skvělý a hlavně jeho postava udělala tenhle film. Nesnášel jsem ho, tady ale zabodoval a už nepochybuju o jeho hereckém talentu. Dokonce mi přišel zajímavější, než Matthew Perry. Druhým, čistě osobním důvodem nadšení, byl fakt, že dokonale znám pocit staršího a určitým způsobem vyrovnanějšího, moudřejšího jedince, ve třídě puberťáků (mé školní "úspěchy"). Takže jsem se náramně bavil, při scénkách ve škole. Film mi nabídl spousty vtipných a značně přehnaných scének, hodící se spíše do holčičích teen filmů, jenže tohle není teen komedie. Má hlubší obsah, který mladé holky moc nenaláká, kdyby v něm nehrál Efron, asi by o něj ani žádná nezakopla. Všechny postavy byly zajímavé, děj možná stokrát sjetý, ale zde podán jiným a zábavným způsobem. Když vezmu v potaz, že tento snímek jsem si nechtěl ani pustit a nahlížel na něj s předsudky, skvěle mi zavřel hubu. 90% 10.01. 2010 ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Za začátku jsem si připadala jako v Muzikálu ze střední, pak už jsme zůstali jen na té střední. A nebylo to špatný. Ne že bych smíchy poprskala obrazovku, to ne, ale nenudila jsem se. Dobrá scéna je, když má "nejlepší přítel" rande. Ta mě docela pobavila. Jinak jako vždy Matthew byl úžasný, sice v něm pořád vidím Chandlera, ale tady se to k němu celkem hodilo. A pak, po filmu, je zajímavý koukat chvíli na titulky obohacený obrázkovou přílouhou ;-) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Náramně příjemná žánrovka, která je ale kapičku sofistikovanější, než jsme zvyklí. A taky má trochu vyšší geek factor :) Efron je skvělý! ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozhoupával a také váhal zda 17 Again stojí za pozornost, už jen díky tomu, že Efrona jako herce nemám moc rád, ovšem dneškem musím konstatovat, že 17 Again je velice povedená komedie a velice zajímavý mix cestování časem. Z poloviny se jedná o romantický film a z druhé o trochu střeštěnou teenage komedii. A díky Elfímu cosplay jen přidávám o jednu hvězdičku nahoru. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipné a postavu trapného nerdovského nejlepšího kámoše bych komplet vystřihl, ale to jak se hrdina inkognito znovu sbližoval s vlastní rodinou bylo fajn. A dost tomu dávají Efron a Leslie. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pitomoučké a bez jakýchkoliv ambicí (kromě mlácení anti-sexuálních mouder), místy dokonce silně obskurní a divné, ale v nitru nevinné a jdoucí přímo na branku - resp. cílovou skupinu, kterou jsou teenageři okolo 15 let. Nikoho jiného snad Efron a jeho věrný kámoš baskeťák (filmů bez něj se asi nedočkáme) nezajímá. A možná právě proto je tu nejlepší kamarád geek, aby tomu dodával trochu šťávy. Bez něj by to bylo "za dvě". ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

U Zaca Efrona to mám podobné jako u Chrise Evanse. Neviděl jsem (a ani nemám v úmyslu) žádný z dílů Muzikálu ze střední (v případě Evanse Fantastické čtyřky) a tak s nimi v jiných filmech problém nemám (u Efrona Znovu 17 a Hairspray, u Evanse Sunshine a Street Kings). Nebudu se tedy motat kolem hereckého výkonu / nevýkonu hlavního představitele a zda-li se oprostil škatulky hvězdičky studia Disney. U Znovu 17 jsem se bavil tak akorát. Již nespočetněkrát obehraná zápletka zde funguje napůl. Dá se na to koukat, ale originalitu aby člověk pohledal. Na komedii je zde až příliš hluchých míst (což částečně zachraňuje Thomas Lennon, a to jen v pár případech) a film nemá téměř nic, čím by se odlišil od ostatních "time travelling / body changing" komedií. Musím říci, že podobně laděné filmy příliš nevyhledávám, ale když se ke mně dostane alespoň takhle průměrné dílko, jsem spokojen. Na víc jak tříhvězdičkové hodnocení se však Znovu 17 nedotáhne. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Jason Filardi, Keenan Donahue | Hudba: Rolfe Kent | Produkcia: Adam Shankman, Jennifer Gibgot | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Offspring Entertainment | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržba: 136,267,476 $ | Nebyť Zaca Efrona, vyšumelo by mi to z hlavy hneď po dopozeraní, ale jeho osobnostný TYP ma veľmi baví, a tak i film dostal pre mňa inú úroveň. Dejovo priemer, no z hereckého hľadiska príjemnejší nadpriemer. Matthew Perry vždy poteší, ajkeď do tohoto kusu sa sakra nehodil :D ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. V období největšího šílenství okolo Muzikálu ze střední, jsem Zaca Efrona nemohla ani vidět a pochybovala jsem o tom, zdali budu někdy schopna s ním nějaký film zhlédnout. Čas plynul dále a já si na něj tak nějak začala zvykat a říkala si, že bych mu měla dát šanci. Ta měla přijít v tom, aby mě dokázal nějakým způsobem přesvědčit, že je mu "Znovu 17.":) Chlapec to dokázal a jeho herectví jsem mu dokázala i uvěřit (což v jednoduché postavě mladistvého není vlastně nic těžkého, ale i tak...:) Dokázal mě rozesmát a neměla jsem problémy se na něj dívat (což ještě nedávno jsem nebyla schopna udržet zrak, byť na jeho fotografii:) Kdybych ho zde viděla prvně, když si odmyslím jeho nesnesitelnou monumentální popularitu, díky působení v HSM a díky níž se mi zprotivil, a zařazení mezi mladé, krásné herce, po kterých náctileté fanynky šílí, řekla bych, že je to skutečně krásný kluk (no co jako:) Zhruba až na tři klišovité a patetické scénky, se mi tato komedie velmi líbila. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na to z recese, v absťáku z toho, že v kině momentálně nic normálního není, a recesí pro mě tento snímek zůstává i nadále. Na komedii je to málo vtipné, na to, že se mají Matthew Perry a Zac Efron hrát jednu a tu samou postavu, moc výrazově sladění nebyli a na nezajímavý, ale koukatelný film mi tu zase chyběla charismatická hlavní postava. ()

Reklama

Reklama