Reklama

Reklama

Kdybyste měli tu možnost, změnili byste svůj život? Třicátník Mike O'Donnell v jediném magickém okamžiku takovou šanci dostane... Když bylo Mikeovi O'Donnellovi sedmnáct, byl školní hvězdou se skvělými vyhlídkami na sportovní stipendium některé prestižní univerzity. O dvacet let později je z něj životní ztroskotanec, se kterým se manželka Scarlet rozvádí, děti Alex a Maggie se s ním nebaví a v práci místo něj povyšují mladší kolegyně. Zklamaný svým životem věří, že vše zavinilo jeho rozhodnutí v sedmnácti letech, kdy dal před basketbalem přednost své těhotné přítelkyni Scarlett a místo vysoké školy se s ní oženil. Když se ho při návštěvě školy starý školník zeptá, zda by chtěl znovu prožít školní léta, věří Mike, že kdyby se tehdy rozhodl jinak, změnilo by to celý jeho život. Když pak jede večer v bouřce domů, spatří školníka, jak se chystá skočit z mostu, a pokusí se ho zadržet. Sám však přitom spadne do řeky a poté, co špinavý a mokrý dorazí ke svému nejlepšímu příteli Nedovi, je v šoku, když při pohledu do zrcadla zjistí, že vypadá znovu na sedmnáct. Rozhodne se vrátit na střední školu, získat stipendium a zařídit si život, po jakém vždycky toužil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (577)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. V období největšího šílenství okolo Muzikálu ze střední, jsem Zaca Efrona nemohla ani vidět a pochybovala jsem o tom, zdali budu někdy schopna s ním nějaký film zhlédnout. Čas plynul dále a já si na něj tak nějak začala zvykat a říkala si, že bych mu měla dát šanci. Ta měla přijít v tom, aby mě dokázal nějakým způsobem přesvědčit, že je mu "Znovu 17.":) Chlapec to dokázal a jeho herectví jsem mu dokázala i uvěřit (což v jednoduché postavě mladistvého není vlastně nic těžkého, ale i tak...:) Dokázal mě rozesmát a neměla jsem problémy se na něj dívat (což ještě nedávno jsem nebyla schopna udržet zrak, byť na jeho fotografii:) Kdybych ho zde viděla prvně, když si odmyslím jeho nesnesitelnou monumentální popularitu, díky působení v HSM a díky níž se mi zprotivil, a zařazení mezi mladé, krásné herce, po kterých náctileté fanynky šílí, řekla bych, že je to skutečně krásný kluk (no co jako:) Zhruba až na tři klišovité a patetické scénky, se mi tato komedie velmi líbila. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Existuju podobne komedie, ako tato, kde sa hrdina bud vrati casom a zmeni osud, alebo je z toho sokovany, ked zbada, ze je vsetko inak, ako napriklad PAN OSUD (1990) s Jamesom Belushim alebo OTEC RODINY (2000) s Nicolasom Cageom. V pripade Jamie Lee Curtis a jej filmovej dcery Lindsey Lohan si osud s nimi zahral tak, ze sa jedneho dna dcera prebudi v tele matky a naopak matka v tele dcery, takze matka musela ist naspät do skoly a neskusena dcera do prace a to bolo v komedii MEZI NAMI DEVCATY (2003). A naposledy by som rad spomenul i skvelu komediu s Tomom Hanksom VELKY (1988), kde si 13 rocny chlapec zelal byt velkym, teda dospelym a na druhy den rano sa doma zobudil v tele dospeleho Toma Hanksa a za to ho vlastna matka vyhodila z domu :-) Vsetky tieto komedie sa mi vzdy velmi pacili, ale tato so Zacom Efronom mi pripadala len ako cisty priemer, avsak aj tu sa nasli niektore humorne sceny, na ktorych som sa zasmial. Napriklad sceny, kde Mikeov priatel balil riaditelku skoly a takmer si ju ziskal az elfskou recou s Pana prstenov, kedze obaja boli velki fanusikovia tohto filmu. __________ Zac Efron - (Mike O'Donnell - mladý) +++ Matthew Perry - (Mike O'Donnell - dospelý) +++ Leslie Mann - (Scarlett O'Donnell - dospelá) +++ Allison Miller - (Scarlett - mladá) +++ Thomas Lennon - (Ned Gold - dospelý) +++ Tyler Steelman - (Ned Gold - mladý) +++ Sterling Knight - (Alex O'Donnell) +++ Michelle Trachtenberg - (Maggie O'Donnell) +++ ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Za začátku jsem si připadala jako v Muzikálu ze střední, pak už jsme zůstali jen na té střední. A nebylo to špatný. Ne že bych smíchy poprskala obrazovku, to ne, ale nenudila jsem se. Dobrá scéna je, když má "nejlepší přítel" rande. Ta mě docela pobavila. Jinak jako vždy Matthew byl úžasný, sice v něm pořád vidím Chandlera, ale tady se to k němu celkem hodilo. A pak, po filmu, je zajímavý koukat chvíli na titulky obohacený obrázkovou přílouhou ;-) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem od toho nic moc neočekávala,snad právě proto,že hlavní roli má slaďouš Zac Effron,který mě v HSM zrovna neohromil. Ale nakonec můžu říct,že se mi film líbil,i když to samozřejmě není žádná pecka,a nepřineslo mi to nic moc nového.Že se z třicátníka stane puberťák a naopak je už docela ohrané téma,ale i tak mě to pobavilo,mělo to vtip a samozřejmě happy end.Matthewa Perryho mám celkem ráda,jen mě trochu mrzí,že tam měl pár scén a nebyl to ten Perry,kterého znám třeba z „Můj soused zabiják“.Chyběla mu potrhlost a fóry.Nejvíc mě kupodivu zaujala Michelle Trachtenberg,která se mi snad nikdy nelíbila.Až doposud-fakt jí to slušelo. Byly tu i momenty,které mě dojaly.Takže další plus.Nemám moc co vytknout,je to sice komedie která nijak nevybočuje z řady,ale dá se říct že rozesměje a uspokojí diváka,tedy pokud od toho ten divák nečeká bůh ví co.. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Místy traoná, místy úsměvná oddechovka, která nic moc člověku nepřidá, ale svůj účel splní. Leslie Mann mi tu místy připomíná Julianne Moore - hodnotím ladně; nevím, co jsem čekal, ale přestože Matthew Perry se tu kvůli přeměně v teenagera moc nevyskytuje, jeho náctiletá kopie Zac Efron mi nevadí a je vhodnější pro celkový dojem z filmu, který bych spíš ocenil někdy v patnácti letech. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (12)

  • Scéna, v níž se Maggie (Michelle Trachtenberg) snaží svést svého "omlazeného" otce Mika (Zac Efron) je odkaz na podobný motiv ve filmu Návrat do budoucnosti (1985), kde ale šlo o mladší matku a syna, který k ní přicestoval časem. Že jde o přiznaný úmysl je zřejmé hlavně díky téměř shodné scéně, v níž se hlavní hrdina probudí z bezvědomí a říká své dceři/matce, že měl hrozný sen. (Sidarius)
  • Závěrečné titulky obsahují fotografie hlavních herců a členů štábu z doby, kdy jim bylo 17 let. (imagoo)
  • Film je plný přímých i nepřímých odkazů na slavné sci-fi a fantasy filmy. Nejvíce pak na série Star Wars a Pán prstenů. (Sidarius)

Reklama

Reklama