Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl rád Aarona Eckharta, to zase jo. Ale tenhle druh romantických filmů.......no, ono je to prostě pořád všechno ja jedno brdo. Ona nechce jeho -> on nechce jí -> nechtějí se ani jeden -> chtějí se oba. Jako by to člověk nevěděl už od začátku. Nějlepší scény z celého filmu jsou když je Ryan se svou skupinou a choděj po uhlíkách, nebo nakupují nářadí a materiál, jinak to stojí celkem za prd. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak, ale určitě to nebylo tak špatné jak se tu mnozí tváří. Jen drama, které doplácí na poněkud křečovitou a urputnou snahu dojmout a navíc se mu příliš nedaří být romantickým. Aaron Eckhard se totiž jako Ryan utápí víc ve vlastním traumatu než v lásce, navíc značně nemotorně a křečovitě, a Jennifer Aniston je spíš vedlejší rolí, která se občas objeví aby něco řekla, ale zůstává natolik nepodstatná, takže kdyby tu vůbec nebyla, příběh by to možná nijak zvlášť neovlivnilo. Navíc jsou oba upozaděni v okamžiku kdy se na scéně objeví John Carroll Lynch. Ten měl možná jako Walter být jen jednou z mnoha vedlejších postav, rolí i způsobem jakým ji zahrál se však razantně protlačil do popředí mého zájmu a možná jen díky němu film nehodnotím film až tak záporně. ()

Reklama

made1 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem shlédla film, na jehož konec jsem se až nehorázně těšila, přečetla jsem si zdejší komentáře pro případ, abych neopakovala již napsané. Jenže nejde to asi jinak. Film je prostě nezajímavý, konec v hotelu je jak parodie na dojemné konce romantických filmů a naprosto mě dorazily bonusy na dvd, které Vám odkryjí, co všechno můžete udělat pomocí počítačových triků. Chválu si ale zaslouží floristé, kteří vytvořili ve filmu ty nádherné kytice. Mohl to být doják, ale z mého pohledu spíš horor. Takže jedna hvězdička pro floristy filmu a Johna C. Lynche, ten jediný odvedl svou práci na jedničku. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Láska na druhý pohled připomíná ženu, která to ve snaze udělat na své okolí nejlepší dojem přežene s botoxem. Snímku chybí přirozenost a lehkost. Hezounci Eckhart a Aniston jsou sice na první pohled dokonalí, ale tak nějak sterilní a romantickou jiskřivou atmosféru se jim přes veškerou snahu vykřesat nedaří. Možná to souvisí s příliš úpornou snahou o dojímání, i s tím, jak se film pokouší dostát představám usedlého amerického středostavovského publika o romantickém partnerském vztahu. Přílišným ukotvením v americké společnosti posedlé hledáním úspěšných receptů na cokoli (v tomto případě na vyrovnávání se se smrtí blízkého člověka) trpí i výběr profese mužského hrdiny. Suma sumárum jde o neobjevnou, snadno zapomenutelnou záležitost, která nestojí za hlubší pozornost. Celkový dojem: 40 %. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná oddychovka i více než jedno zkouknutí. Příjemný výběh herců, sympatická zápletka, dostatek (nenásilně) dojemných scén i nezvorané finále dělá z Lásky na druhý pohled koukatelnou romatickou komedii, u které nebudete přeslazeni ani neznuděni, nevyvolá ve vás apatii či pocit ztraceného času...já doporučuji! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)

Reklama

Reklama