Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Derek 

všechny recenze uživatele

film ktory nevie ci chce byt romanticko komediou alebo dramou o vyrovnavani sa so smrtou niekoho blizkeho. obe pasaze su viacmenej zastupene rovnakym dielom ale ani jedna z nich prilis nefunguje, jennifer hra svojho typickeho "diblika" a aaron eckhart je sympatak ale brandon camp neprichadza s nicim novym co dostalo film nad priemer... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já se do Jennifer zamiloval ještě dřív, než na ní stačilo doputovat moje druhé oko, takže o lásce na druhý pohled nemůže být řeč. Řeč ovšem nemůže být ani o tom, že právě Jennifer je na tomhle filmu to nejlepší. Ono si tedy otevřeně řekněme, na čem by Jennifer nebyla nejlepší, že? Dokonce i na mně by byla to nejlepší, kdyby si na mě lehla. Když ale faktor JA pominu, zbude mi obyčejná taškařice, kterých máme díky Američanům na každý den v týdnu dvanáct do tuctu. Špetka humoru, hrst romantiky, kilo cukru a pár moralistických plků na ozdobu aneb vaříme film na počkání. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je to škoda a velké plýtvání kvalitními herci. J. Aniston je pořád nádherná ženská, ale tady byla její krása doslova ubita. A. Eckhart je fajn herec a sympaťák, ale tady se moc neukázal. Více potěšili M. Sheen a J. Greer. Film jasně tratí na volbě tématu, což je vypořádávání se se smrtí blízké osoby. I když to mohlo být dobré drama, komedie je z toho k ničemu a téma smrt jen nahlodáno.... Jde o velký tlak na emoce a až přehnané snažení diváka dojmout a rozplakat. To je obrovské mínus filmu. Jak to dopadne tušil asi každý... ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Celý film je zahalen v New Age hávu a divák si tedy musí protrpět řadu vznešených proslovů a životních procitnutí. Opravdu mě překvapuje, kolik velkých jmen se podepsalo pod něco tak nevýrazného. Třeba Conroy tam má pouze štěk. Všechny pasáže týkající se jen motivačního řečnění jsou čiré zlo, ovšem jakmile nastoupí na scénu opačným pohlavím ztrápená Eloise, má člověk alespoň pocit, že se bude něco dít. Nebude, film není o budování vztahu, ale o vyrovnání se se smrtí blízkého a Jenn je tam spíše jako lákadlo pro mužskou část publika, která na slzavé údolí většinou nemá náladu. Vzhledem k tématu samozřejmě nechybí typicky americká scéna, kdy všichni povstanou, začnou si navzájem tleskat a jsou hrdí jeden na druhého. V českých podmínkách si něco podobného skutečně nedovedu ani představit. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V podstate klasický priemer, ale mne hrozne vadilo "americké" riešenie životných problémov. Celkovo princíp "návodov na život" mi je proti strsti, navyše tu je v nadmerne patetickom prevedení... Tvorocvia dosť tlačia na emócie (úmrtie syna, úmrtie manželky), ale ja som im neveril ani chvíľu (Zoberte si sviečku a všetkým prítomným porozprávajte, čo cítie...). IBA NA OBJEDNÁVKU (Korenie lásky) je znesiteľnejšie... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)

Reklama

Reklama