Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Brady (Sean Hoagland) sa spolu s hlboko veriacou matkou presťahuje do prímorského mestečka Rock Haven, kde spoznáva sympatického rovesníka Clifforda (Owen Alabado). Homosexuál Clifford pochádza z nekonvenčnej rodiny, čoraz viac prebúdza v Bradym potláčané chúťky a spôsobuje mu tým neprekonateľný rozpor medzi vlastnými túžbami a kresťanským presvedčením. (arkis)

(více)

Recenze (5)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pánbíčkářský film sráželo dolů u mě méně záživné zpracování, unylý polodivadelní styl některých scén a od začátku z něj byla cítit lehká prvoplánovost. I přesto jsem si v průběhu děje filmu říkal, že příběh to zachrání a budu hodnotit celkově jako mírně nadprůměrný film, ovšem tím, jak vše nakonec dopadlo, tak pro mě celkově jen průměr… Owen Alabado, i když typově zajímavý, mi přišel poněkud starší, než 19 let a nedokázal překousnout u „líbaček“ tu typickou heteráckou manýru (možná spíše obranu) na gay roli – „rybí“ polibky … 5654 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rock Haven je hodně, hodně, hodně zvláštní film. Samotný námět není na první pohled tak špatný, byť nejde o nic nového, avšak samotné provedení bylo místy doslova katastrofální. Chvílemi se mi dokonce zdálo, že se dívám na nějakou queer adaptaci románu od Rosamunde Pilcher. Film trpí zejména kvůli slabému scénáři a unylým hereckým výkonům, přičemž tomu dávají korunu nadbytečné a bezúčelné záběry přírody. Jediné, co snímek aspoň trochu tahá z bláta, je postavy matky Clifforda. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Místo očekávaného skutečně dramatického střetu náboženství versus homosexualita vzniklo sterilní a nudné dílo s rozplizlým koncem. Zaplaťpánbůh za Prayers for Bobby apod. Hvězdičku si zaslouží jen (byť kýčovité) záběry přírody. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama