Reklama

Reklama

Deep Purple: Perihelion - Live in Florida

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Playlist:
1.Woman from Tokyo
2.Ted The Mechanic
3.Mary Long
4.Lazy
5.No One Came
6.Sometimes I Feel Like Screaming
7.Fools
8.Perfect Strangers
9.Hey Cisco
10.When a Blind Man Cries
11.Smoke on the Water
12.Speed King
13.Hush (Cicis)

Recenze (6)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Obsah .. v Playlist chybí jeden song: 14. Highway Star ..... John Lord je zde naposledy před kamerou, jako člen Deep Purple ... ()

Attta

všechny recenze uživatele

Tuhle skupinu (díky otci) poslouchám od doby co jsem byl ještě u maminy v břiše, takže asi není divu že bych tomuhle koncertu dal 5 hvězd. (Koncerty jsem se tu však rozhodl nehodnotit) ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým fanouškem Deep Purple. Je to skupina, která mne přivedla k hard rocku a k metalu, za což ji budu nadosmrti vděčný, i když jsem se s její hudbou minul tak o 20 let. Byl jsem na 4 koncertech tady v ČR a pokaždé dokázali, že stále mají co nabídnout a je na nich vidět, že hrají pro radost. To můžete vidět i na tomto koncertu, který se nekoná na podporu žádného alba, a proto zde najdeme průřez tvorbou složenou i z několika písní, které Deep Purple už nějakou dobu nehráli. Samozřejmě nechybí obligátní Smoke On The Water a další. U Deep Purple se jako u jedné z mála skupin vyplatí sbírat koncertní DVD a CD, jelikož nikdy nehrají žádnou skladbu stejně a jejich vystoupení se omezuje pouze na základní strukturu písně a zbytek se dotváří improvizací, proto je každý koncert originál, oproti kapelám, které hrají přesně to, co je na studiové desce. Toto je navíc myslím poslední záznam, na kterém můžete vidět klávesistu Jona Lorda, který se pak rozhodl si už odpočinout z mnoha koncertů a věnovat se komponování vážné hudby a spolupracovat na menších projektech (třeba bluesové album kapely Hootchie Cootchie Men). Plynule ho nahradil ještě před odchodem sjednaný Don Airey, což je velmi důstojná náhrada a už o rok později v roce 2003 s ním vydávají album Bananas. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Deep Purple mám opravdu rád, ale už je na nich (podobně jako na jiných "starých" kapelách) znát, že navzdory obrovské energii, která z nich ještě docela září, tak už jsou to dědci a někdy to tak nevyjde úplně na 100%. Tenhle koncert se ale povedl a i nasnímán byl podle mě slušně ()

Cicis 

všechny recenze uživatele

Ide to aj bez Blackmoorea , na posledných koncertoch vidno že ho to už asi nebavilo a iba sa motal na pódiu.Steve Morse ho perfektne nahradil tak , ako im to ide aj bez Jona Lorda ( bohužiaľ ) ()

Reklama

Reklama