Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těšila se na narození prvního dítěte, ale pár dní před porodem bylo nalezeno jen její mrtvé tělo. Začal závod s časem, aby se našlo dítě...živé! Kanadský thriller podle skutečné události. Elle, sestra detektiva Carrie Macklin, zmizela poté, co se pohádá s nedávno propuštěným sexuálním delikventem, jen pár dnů před plánovaným porodem jejího prvního dítěte. Poté co bylo nalezeno Elliino tělo bez dítěte, Carrie začne podezřívat Elliina manžela. Napětí v rodině stoupá, zatímco Carrie vede závod s časem, aby našla Ellino dítě...živé! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Elle, která je ve vysokém stupni těhotenství zmizí jednoho večera beze stopy. Podezřejí jsou dva: úchylák a šeredná zrzka. Detektivům vedeným Ellinou prsatou sestřičkou Carrie bude trvat 80 minut než na to přijde... Vám to zabere 2 až 5 minut v zavistlosti na pozornosti, kterou této kriminálce budete věnovat. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Hned při prvním záběru na ženu chystající pokojíček pro mimčo mi došlo, co bude v dalších minutách následovat. Pak jsem jen sledovala, jak to ta zrzka provede. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Tehotná žena , ktorú ktosi unesie , následne nájde jej sestra detektívka jej mŕtve telo a začne pátrať po jej ukradnutom dieťati až príde na dôvod vraždy s nájdením sestrinho vraha 3* ()

reditelka 

všechny recenze uživatele

Tak strašně předvídatelné... Tak strašně průhledné... Přesto jsem se dívala až do konce a čekala nějaký zvrat. Bohužel žádný nenastal a můžu hodnotit jen jako podprůměr i v rámci TV fimů. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama