Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před pěti sty lety podváděl Hui Buh v kartách, a proto byl úderem blesku proměněn v ducha. Celou tu dobu žil na hradě sám a neměl koho strašit. Až když na hrad přijel král Julius, aby zde uspořádal vlastní svatbu, duch pochopil, že bude muset použít každý svůj trik, aby si dlouho marněnou licenci na strašení udržel. (Filmbox)

Recenze (12)

Flego 

všechny recenze uživatele

Bláznivo zábavné, okopírované zo všetkých možných podobných filmov, ale najdôležitejšie je, že ako oddychovka všetko funguje. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Príbeh neskutočne otrepaný a navyše ľahko predvídateľný, ale na druhej strane zase film obsahuje niekoľko skutočne zábavných momentov, ktoré aspoň sčasti zachraňujú jeho česť (40%) ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Maximálně humorné a vtipné, zábavné efekty a milá animace. Komedie solidně zabaví a určitě jsem se nenudil. 60% ()

Marina111 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný, vlastne ani nie vtipný, miestami možno úsmevný, celkovo však prevažne nudný duchársky film v rozprávkovo-rodinnom štýle. Prvoplánové vtipy a situačná komika, ktorá pobaví ozaj asi len detského diváka - na druhej strane, žiadna tragédia, len ďalší z húfu filmov odsúdených na zabudnutie a večné strašenie v archíve... ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Pěkně zkombinované: herci a zároveň animace.... Akorát jsem to viděla v originále bez titulků... Takže jsem z toho zas tolik neměla, mluví děsně rychle a ještě k tomu německy.. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Ne všechno v čem se vyskytne počítačem vytvořená ( komická ) postava, musí být dobré. Moje dcera ale je jiného názoru. Po větě " jééé nahraješ mi to na flešku " jsem věděl, že nastane další sledovací maraton, který byl napsledy u SHREKA, čímž mi tu pohádku dokonale zhnusila. Za mě 2 hvězdy ( občas jsem se pousmál ) a za moji dceru 5 - dávám průměrné 3 hvězdy. "" _ "" Tato pohádka je opravdu zaměřená čistě na dětského diváka a dospělý se na to dívat asi nikdy neměly. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Pár zábavnejších scén nevyváži nevýrazných hercov, predvídateľný záver a viaceré prvky, ktoré sme už videli v omnoho lepšom prevedení. Maximálne jednorazová záležitosť. ()

duffi1 

všechny recenze uživatele

Na to ze to je nemecka tvorba sa to celkom dalo,dokonca som chvilu ani nezistil ze to je z ich dielne. Ale zaradit takyto "film" do vysielania v hlavnom vysielacom case v sobotu vecer, tak to uz je trochu moc. ()

Shinnie 

všechny recenze uživatele

Také milé, nenásilné, nezmyselné (ale čo však je to rozprávka) a dokonca ma to aj príjemne pobavilo (ale hlavne prekvapilo - Najmä preto, že je to od nemcov. Asi prvý ich pozerateľný kúsok :)). Ak však očakávate lepší film, určite siahnite po niečom inom. Ale ako taká oddychovka na nudné nedelné popoludnie úplne stačí. ()

Frollka 

všechny recenze uživatele

Mě osobně tento film přišel jako menší vykrádačka jiných filmů ( Duch co neumí strašit - Casper. Leonora, která se ke své komorné chová jako k popelce, a ta má hodného synáčka, který ji pomáhá. Navštívení "stanice duchů, kde se učí strašit - Beetlujuice). Sice tam jsou vtipné momenty, pěkně udělané efekty duchů ale od poloviny filmu je člověku jasné jak příbeh skončí, jen mě překvapilo, že za zlý jsou tu vlastně Ti co byli podvedeni, a ten co je podvedl, byl po celou dobu oblíbený u hlavních představitelů ač byl otravnej až to hezký nebylo. Nevím, díky jednou stačilo, raději se podívám na originální filmy, co jsem psala výše! ()

Reklama

Reklama